Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η μεταμόρφωση αυτής της γυναίκας θα σας σοκάρει! 5 λεπτά αρκούν για να μην... (Video)

Το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα!

4 Δεκεμβρίου 2019 12:36
Η μεταμόρφωση αυτής της γυναίκας θα σας σοκάρει! 5 λεπτά αρκούν για να μην... (Video)

H ομάδα του Athensmagazine.gr σας βρήκε την πιο ακραία μεταμόρφωση που έγινε ποτέ! Το μακιγιάζ πολλές φορές κάνει θαύματα και ειδικά αν η make up arstist σου είναι επαγγελματίας! Τι συμβαίνει όμως στην περίπτωση αυτής της γυναίκας που μέσα σε πέντε λεπτά έγινε αγνώριστη; Οι μεταμορφώσεις βέβαια δεν είναι μόνο για τις νέες κοπέλες αλλά και για τις πιο μεγάλες γυναίκες, όπως αυτή με την 73χρονη γιαγιά!

Πολλοί είναι εκείνοι που εθίζονται να βλέπουν βίντεο με μεταμορφώσεις γυναικών! Πώς φαίνονται όμως στο αντρικό φύλο αυτές οι ακραίες μεταμορφώσεις με το μακιγιάζ; Τρομάζουν ή όχι;

Η νεαρή γυναίκα έχει έντονο πρόβλημα ερυθρότητας σε όλο της το πρόσωπο κάτι που την κάνει να μην αισθάνεται άνετα και να χρειάζεται τα χέρια της ειδικού! Κάποιες γυναίκες θέλουν να θυμίζουν το παλιά και νεανική τους εκδοχή χωρίς ατέλειες και ψεγάδια!

Όταν την αναλαμβάνει η make up arstist ξεκινάει με τα μάτια της και μετά την βάφει σε όλο το πρόσωπο με τα κατάλληλα προιόντα ώστε να εξαφανίσει τις ατέλειες της! Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Δείτε το βίντεο που σας βρήκε η ομάδα του Athensmagazine.gr:

Είναι ίσως η πιο ταλαιπωρημένη γιαγιά... τρία λεπτά μετά της συμβαίνει κάτι απίστευτο! (Video)

Μια απίστευτη μεταμόρφωση θα δείτε παρακάτω με μια ταλαιπωρημένη από τα χρόνια γιαγιά! Η ίδια αποφάσισε να κάνει κάτι για τον εαυτό της και αυτό θα την κάνει να νιώσει διαφορετικά! Αυτή η γιαγιά είχε να πάει χρόνια στο κομμωτήριο... η αλλαγή της προκαλεί σοκ! (Video)

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η ηλικιωμένη αυτή γυναίκα αφήνετε στα έμπειρα χέρια μιας αισθητικού για να την κάνει να νιώσει υπέροχη και νέα ξανά! Το make up μπορεί να κάνει θαύματα και ειδικά σε στιλ Kιμ Καρντάσιαν!

Έτσι έγινε και με τη γιαγιά αυτή που όπως θα διαπιστώσετε τρια λεπτά αρκούν για να την μεταμορφώσουν σε μια πανέμορφη γυναίκα που αν περιποιηθεί τον εαυτό της δείχνει ξανά νέα και όμορφη! Κάποιοι μπορεί να την λογοκρίνουν γιατί σε αυτή την ηλικία θέλει να κάνει κάτι τέτοιο... αλλά στην ευτυχία και στην ψυχική υγεία δεν υπάρχουν όρια! 16.804.776 views! Γιαγιά και παππούς ρίχνουν το ίντερνετ με το χορό τους! (Video)

Όταν κάποιος νιώθει καλά με την εμφάνιση του και τον εαυτό του είναι και καλύτερα γενικά και δεν νιώθει μειονεκτικά!

Δείτε εδώ το βίντεο που σας βρήκε η ομάδα του Athensmagazine.gr:

Μπαίνει στο κομμωτήριο και λίγο μετά βγαίνει... αγνώριστη! (Video)

Μια γυναίκα πήγε στο κομμωτήριο και δεν περίμενε με τίποτα αυτό που θα της συνέβαινε! Η μεταμόρφωση αυτή θα σας αφήσει άφωνους! Η μεταμόρφωση της Βραζιλιάνας που έγινε viral και όχι άδικα!

Η γυναίκα είχε σπαστά, ατίθασα μαλλιά και αρκετά απεριποίητες αφέλειες και έτσι ο κομμωτής της επέλεξε να την αλλάξει τελείως!

Αδιανόητο: Αυτό το ζευγάρι έχασε 80 κιλά και έχουν γίνει αγνώριστοι!

Περνάει στα χέρια των ειδικών που με μερικές μαγικές κινήσεις αλλάζουν τελείως το στυλ των μαλλιών της, δημιουργώντας ένα πάρα πολύ κομψό,καλογυαλισμένο αποτέλεσμα που αναδεικνύει ακαταμάχητο στυλ και γαλλική φινέτσα.

Όλη η διαδικασία της μεταμόρφωσης μία ευκαιρία για να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στον εντυπωσιακό χώρο ομορφιάς του οίκου Balmain, εκεί που όλες θα θέλαμε να περάσουμε μία χαλαρωτική ημέρα περιποίησης.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share