Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Viral έγινε η πρόταση γάμου στα 5.000 πόδια! (Video)

Τι έκανε ο μέλλοντας γαμπρός που δεν θα ξεχάσει με τίποτα η γυναίκα του;

4 Δεκεμβρίου 2019 11:15
Viral έγινε η πρόταση γάμου στα 5.000 πόδια! (Video)

Ένας άνδρας από το Κεντάκι στις ΗΠΑ, αποφάσισε να κάνει μια διαφορετική πρόταση γάμου στην γυναίκα της ζωής του αφού ήθελε να την εντυπωσιάσει! Λίγοι είναι εκείνοι που έχουν κάνει πρόταση γάμου στα 5.000 πόδια! Βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις που οι προτάσεις γάμου δεν κατέληξαν σε χαρά αλλά σε τραγωδία!

Ο νεαρός κατασκεύασε μια ξύλινη επιγραφή που έγραφε «Μarry me» στον κήπο του σπιτιού τους. Κάτι που απαιτούσε οργάνωση και σκέψη για να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα που θα έμενε αξέχαστο στην μελλοντική του σύζυγο!

Στη συνέχεια, νοίκιασε ένα ελικόπτερο και πετώντας με τη γυναίκα του πάνω από το σπίτι τους, της έδειξε την επιγραφή βγάζοντας το δαχτυλίδι από τη τσέπη του. Επίσης viral έγινε και μια πρόταση γάμου στο The Voice! Ο τολμηρός γαμπρός δεν δίστασε μπροστά στο πλήθος να ζητήσει το χέρι της αγαπημένης του!

«Η Σβάνα δεν είχε ιδέα τι επρόκειτο να συμβεί σε αυτή την πτήση και η αντίδρασή της ήταν ανεκτίμητη» δήλωσε ο πιλότος του ελικοπτέρου! Η πρόταση γάμου έγινε viral πολύ σύντομα και όχι άδικα!

Το ζευγάρι θα παντρευτεί τον Ιανουάριο του 2021.

Πρόταση γάμου στη θάλασσα.. πάνω σε σανίδα του σέρφ!

Έχουμε ακούσει πολλές περίεργες προτάσεις γάμου, αλλά αυτήν δεν θα μπορούσε κανείς να την σκεφτεί. Και όμως, ένας άνδρας στη Χαβάη, το έκανε πραγματικότητα, και ενώ ήταν πάνω στα κύματα και έκανε σέρφερ, προχώρησε στην μεγάλη απόφαση!

Δείτε επίσης: Του απάντησε αρνητικά η κοπέλα του στην πρόταση γάμου και έκανε το... αδιανόητο!

Ο Κρις Γκαρθ ζήτησε από την Λόρεν Οίε να γίνει γυναίκα του, τη στιγμή που και οι δύο βρίσκονταν σε σανίδες του σερφ. Έτσι, λύγισε και έκανε την κίνηση, και όπως ήταν αναμενόμενο, του έπεσε στο νερό το πολυπόθητο δαχτυλίδι!

Ήταν προετοιμασμένος και είχε και δεύτερο, με το οποίο κατάφερε να λάβει το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση γάμου που έκανε.

Βρέθηκε στην παραλία της Χονολουλού, εκεί όπου το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από πολλά χρόνια.

Αυτή η πρόταση γάμου προκάλεσε εκκένωση έξι διαμερισμάτων!

Είπαμε να κάνουμε μία ρομαντική πρόταση γάμου, μία πρόταση γάμου που να διαφέρει από τις άλλες αλλά να μην κατεδαφίσουμε και την γειτονιά! Τον μαχαίρωσε 13 φορές αλλά αυτός της έκανε πρόταση γάμου!

Ο, με μεγάλη φαντασία, ερωτευμένος υποψήφιος γαμπρός, ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στο σπίτι της καλής του στο Ισελστέιν της κεντρικής Ολλανδίας την Παρασκευή.

Το σχέδιο δεν ήταν καθόλου απλό: Με τον γερανό που είχε νοικιάσει, θα πετούσε έξω από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της καλής του, θα της τραγουδούσε και στο τέλος θα της έκανε την ερώτηση "θα με παντρευτείς;"

Όταν όμως ο άνθρωπος κάνει σχέδια, όλα τα άλλα, τύχη, Θεός, τεχνολογία γελάνε, ο γερανός έγειρε και έπεσε πάνω στην οροφή του γείτονα. Ο επίδοξος γαμπρός γλίτωσε χωρίς να τραυματιστεί.

Στη συνέχεια, συνεργεία προσπάθησαν να σηκώσουν το γερανό. Ο γερανός όμως «γλίστρησε» και κατέστρεψε και το υπόλοιπο τμήμα της οροφής.

Αυτή η πρόταση που οδήγησε στην εκκένωση έξι διαμερισμάτων τουλάχιστον είχε αίσιο αποτέλεσμα και η κοπέλα είπε το πολυπόθητο "ναι"!

Αυτό της "έλειπε" να έλεγε και όχι!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share