Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό το 5χρονο κοριτσάκι στέλνει φιλάκι στο λιοντάρι - Όταν την είδε ο πατέρας της άρπαξε αμέσως την κάμερα!

Δεν πάει ο νους σας!

3 Δεκεμβρίου 2019 07:20
Αυτό το 5χρονο κοριτσάκι στέλνει φιλάκι στο λιοντάρι  - Όταν την είδε ο πατέρας της άρπαξε αμέσως την κάμερα!

Αυτό το 5χρονο κοριτσάκι στέλνει φιλάκι στο λιοντάρι - Όταν την είδε ο πατέρας της άρπαξε αμέσως την κάμερα!

Υπάρχει λόγος που υπάρχουν μέτρα ασφαλείας στους ζωολογικούς κήπους. Πολλές φορές υπάρχουν ενδείξεις που προτρέπουν τους καλεσμένους να απομακρυνθούν από το προστατευτικό γυαλί που βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς και τα άγρια ζώα. Μην αγγίζεται το τζάμι είναι μία συνηθισμένη πινακίδα που θα δεις σε αυτά τα πάρκα. Πήγε στο στούντιο της εκπομπής ένα άγριο λιοντάρι, άρπαξε το κορίτσι και στη συνέχεια πάγωσαν όλοι!

Πολλές φορές όμως οι επισκέπτες αγνοούν τα μέτρα ασφαλείας. Όπως και οι γονείς αυτού του 5χρονου κοριτσιού που την άφησαν να πλησιάσει πολύ κοντά στο τζάμι που βρισκόταν ο βασιλιάς της ζούγκλας, το λιοντάρι.
Το κοριτσάκι στέλνει ένα αξιαγάπητο φιλάκι στο λιοντάρι! Λέτε να συγκινήθηκε καθόλου ο μοχθηρός βασιλιάς των ζώων?
Δείτε τι ακολούθησε και θα καταλάβετε το μέγεθος της συγκίνησης.. Και άλλη φορά με προσοχή στους ζωολογικούς κήπους γιατί ποτέ δεν ξέρεις.. Μπορεί τα πράγματα να ήταν πολύ χειρότερα

Όλα ήταν καλά μέχρι που το λιοντάρι στα αριστερά θόλωσε. Στη συνέχεια ο κόσμος δεν άντεξε και...

Ο κόσμος που ήταν εκεί δεν άντεξε, όταν είδε το αριστερό λιοντάρι να θολώνει...Όταν δείτε τι συνέβη θα σοκαριστείτε.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Έβγαλαν με πένσα τα νύχια από το λιοντάρι. Ο λόγος θα σας εκνευρίσει!

Ως γνωστόν, τα ζώα που συμπεριλαμβάνονται στις παραστάσεις τσίρκων ζουν σε άθλιες συνθήκες, σε σχέση με αυτά που μεγαλώνουν σε εγκαταστάσεις που τα φροντίζουν ή αυτά που βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον. Αυτό το βίντεο είναι η τρανή απόδειξη του τι μπορεί να συμβεί εξαιτίας αυτής της κατάστασης.

Δυστυχώς για τους ανθρώπους, πολλές φορές ξεχνάνε ότι έχουν να κάνουν με ζώα που είναι από τη φύση τους άγρια και ελεύθερα. Όσο και να τα εκπαιδεύσουν, αυτό δεν αλλάζει.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Λιοντάρι έσυρε μια 22χρονη και την αποτελείωσε. Ο λόγος θα σας αφήσει άφωνους!

Ένα λιοντάρι, έσυρε και αποτελείωσε μια 22χρονη κοπέλα. Ο λόγος που το έκανε πραγματικά θα σας αφήσει όλους άφωνους.

Μια αληθινή ιστορία...

Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρι αντικρίζει έναν άνδρα μέσα στο κλουβί! Δευτερόλεπτα μετά οι εικόνες... σοκάρουν!

Στο Ζωολογικό Κήπο του Μπέρλινγκτον της Βόρειας Καρολίνας υπήρξε ένα θλιβερό περιστατικό (πριν καιρό) που κόστισε τη ζωή σε μία 22χρονη εκπαιδευόμενη κοπέλα.

Ένα 15χρονο λιοντάρι, είχε μπει στο κλουβί του, όμως η πόρτα του κλουβιού δεν είχε κλείσει καλά και είχε μπλοκάρει, καθώς μία μπάλα εμπόδιζε την πόρτα να κλείσει καλά. Οι φύλακες δεν το αντιλήφθηκαν αμέσως και αυτό ήταν αρκετό για το λιοντάρι.

Βγήκε αμέσως από το κλουβί και πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει άρπαξε από τον αστράγαλο την 22χρονη Αλεξ Μπλακ που αιφνιδιασμένη σύρθηκε στο κλουβί του ζώου. Οι φύλακες τότε ακούγοντας τις φωνές τη άτυχης κοπέλας, προσπάθησαν να αποσπάσουν την προσοχή του λιονταριού ανεπιτυχώς..

Το λιοντάρι συνέχισε να τραβά την Μπλακ, τη φορά αυτή από το λαιμό και την κατασπάραξε, έστω και αν οι φύλακες έριχναν αναισθητικά βέλη στο ζώο. Ακολούθως το πυροβόλησαν οκτώ φορές και το σκότωσαν. Όμως αυτό δεν έσωσε την κοπέλα,η οποία πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία λόγω των τραυμάτων της στο λαιμό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share