Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Αξολότλ: Το πλάσμα του νερού που αναγεννάται από τις στάχτες του! (photos)

Ανατριχιαστικό!

2 Δεκεμβρίου 2019 14:58
Αξολότλ: Το πλάσμα του νερού που αναγεννάται από τις στάχτες του! (photos)
Follow us on Google News

Αξολότλ: Το πλάσμα του νερού που αναγεννάται από τις στάχτες του!

Αν ποτέ δεις αυτό το πλάσμα, τρέξε μακριά και ζήτα βοήθεια! (video)

Τα Αξολότλ είναι γνωστά ως «τέρατα του νερού», αλλά μερικές φορές αποκαλούνται «Μεξικάνικη σαλαμάνδρα» ή «Μεξικάνικο ψάρι που περπατάει».

undefined

Αλλόκοτο πλάσμα από την κόλαση κόβει βόλτες σε σπίτι! (Video)

Η επιστημονική τους ονομασία είναι «Ambystoma mexicanum» και ουσιαστικά πρόκειται για ένα είδος νοτενικής σαλαμάνδρας που συνδέεται στενά με το είδος «Σαλαμάνδρα Τίγρης».

Ωστόσο, σε αντίθεση με τα άλλα αμφίβια, οι προνύμφες αυτού του είδους δεν υφίστανται μεταμόρφωση, αφού και ως ενήλικες παραμένουν υδρόβια και διατηρούν τα βράγχια τους.

undefined

Τα άγρια ​​ Αξολότλ απειλούνται με εξαφάνιση, λόγω της μόλυνσης των νερών από τη μεγάλη αστικοποίηση στην Πόλη του Μεξικού, αλλά και των ψαριών που εμφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια, τα οποία τα τρώνε.

Έβαλε σε βραστό νερό ένα κομμάτι ξύλου! Αυτό που συνέβη θα σας αφήσει άφωνους!

undefined

Παρά το ότι μαθαίνουμε πολλά για την κατεργασία του ξύλου, λίγοι συνεχίζουν να θυμούνται πράγματα που είναι χρήσιμα και σου λύνουν τα χέρια. Αν βάλετε ένα κομμάτι ξύλο μέσα σε βραστό νερό συμβαίνει κάτι εξωπραγματικό!

Δείτε και αυτό: Θαυματουργό: Χρησιμοποίησε μόνο σόδα, ξύδι και νερό! Του έσωσε τη ζωή!

Αυτό που έκανε ο τύπος στο παρακάτω βίντεο σίγουρα θα ξάφνιαζε πολλούς ανθρώπους μόλις το έβλεπαν. Άμα μας έδειχνε το τελικό αποτέλεσμα δύσκολα θα σκεφτόμασταν πως το έκανε.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι εννοούμε:

Απίστευτο: Βούτηξε ένα ταμπόν μέσα σε ένα ποτήρι βότκα και... Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Μια νέα τάση κυκλοφορεί στους κύκλους κυρίως των εφήβων οι οποίοι βουτάνε ταμπόν μέσα σε βότκα με απώτερο σκοπό να μεθύσουν λίγο πιο γρήγορα ή να μην γίνουν αντιληπτοί απ' τους γονείς τους.

Κι όμως η ροζέ βότκα είναι γεγονός! Φρουτώδης και...μεθυστική! (Photo)

Έτσι ώστε να μην μυρίζουν αλκοόλ, οι έφηβοι προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους να μεθάνε. Η τελευταία και πιο τρομακτική μέθοδος συμβαίνει στις ΗΠΑ και είναι πολύ επικίνδυνο για τα κορίτσια.
Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους κινδύνους, έτσι ώστε να μπορούμε να τους εξηγήσουμε όταν χρειαστεί.

Τι κάνουν; Βουτάνε ταμπόν σε βότκα και τα βάζουν στους κόλπους τους! Όταν το υλικό αυτό έρχεται σε επαφή με το εσωτερικό του κόλπου, το υγρό μεταφέρεται κατευθείαν στο αίμα – χωρίς να περάσει από το στομάχι.

βότκα

Έτσι νομίζουν ότι μπορούν να μεθύσουν μυστικά και πιο γρήγορα. Ταυτόχρονα πείθουν τους άλλους ότι δεν μυρίζουν αλκοόλ, οπότε δεν έχουν πιει.

Αλλά γι’αυτό είναι και τόσο επικίνδυνο! Γιατί έτσι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι έχουν πιει πάρα πολύ. Και επειδή δεν περνάει από το στομάχι, δεν γίνεται να φύγει με τον εμετό – ένας από τους αμυντικούς μηχανισμούς του σώματος ενάντια στον δηλητηριασμό από αλκοόλ.

Ένας άλλος κίνδυνος είναι ότι μπορεί να ερεθιστεί ο κόλπος, γιατί η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη σε εξωτερικούς παράγοντες. Ένα έγκαυμα είναι το λιγότερο που μπορεί να πάθει μια κοπέλα. 4

Το ίδιο πράγμα προσπαθούν και οι άντρες, βάζοντας τέτοια ταμπόν στους πpωκτούς τους. Οι γιατροί προειδοποιούν τους γονείς και τους έφηβους για τους κινδύνους αυτής της πρακτικής. Σε περίπτωση που κάποιος λιποθυμήσει πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο γιατί κινδυνεύει η ζωή του.

Το μόνο που καταφέρνει κανείς με αυτό είναι να παρακάμψει τον μόνο μηχανισμό που μπορεί να μας σώσει, το στομάχι.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share