Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αυτή η έγκυος όταν πήγε για υπέρηχο περίμενε να δει το μωρό της - Ποιος ήταν όμως αυτός που φαίνεται να φιλάει το μωρό;

Απίστευτο!

2 Δεκεμβρίου 2019 08:25
Αυτή η έγκυος όταν πήγε για υπέρηχο περίμενε να δει το μωρό της - Ποιος ήταν όμως αυτός που φαίνεται να φιλάει το μωρό;

Αυτή η έγκυος όταν πήγε για υπέρηχο περίμενε να δει το μωρό της - Ποιος ήταν όμως αυτός που το φιλούσε;

Στις 30 εβδομάδες εγκυμοσύνης, η Τζέιντ επισκέφτηκε ένα κέντρο υπερηχογραφήματος στο Χάρλει στο Λονδίνο, για να κάνει ένα 4D υπερηχογράφημα για την κόρη της. Ήταν ένα δώρο από την μητέρα της, Λίντα, όπως αναφέρεται. Κωφό μωρό ακούει τη μαμά του να του λέει «σ’αγαπώ» για πρώτη φορά και...! (Video)

Παρόλα αυτά, μετά το ραντεβού της, η Τζέιντ παρατήρησε ότι δεν είχε τραβηχτεί μόνο η εικόνα της αγέννητης κόρης της. Αυτό που πιστεύει είναι ότι αυτό που της έδωσαν απεικόνιζε μέσα και τον παππού της που φιλούσε το μωράκι της.

Ο παππούς της, Τζακ, απεβίωσε το 2007“Είναι πολύ τρομακτικό. Μοιάζει τόσο πολύ σε εκείνον, και μπορείς να τον δεις πιο καθαρά και από την κόρη μου.» Είπε η Τζέιντ .

«Τα χείλη του είναι σουφρωμένα όπως όταν πας να φιλήσεις κάποιον» Μπορείς επίσης να διακρίνεις και τα μάτια, την μύτη και το στόμα τόσο καθαρά”

Ήταν η Λίντα αυτή που αναγνώρισε αμέσως τον Jack αφού η κόρη της επεσήμανε το άλλο πρόσωπο μέσα στην εικόνα, όπως αναφέρει το SWNS. Γυναίκα γίνεται παρένθετη μητέρα για το παιδί της δίδυμης αδερφής της όταν αυτή διαγνώστηκε από καρκίνο!

Και παρά το γεγονός ότι στην αρχή η εικόνα αυτή ήταν τρομακτική, η Τζέιντ σιγά σιγά άρχισε να το βλέπει «πραγματικά χαλαρωτικό» γνωρίζοντας ότι ο Jack την προσέχει.

“Απλά δεν μπορέσαμε με τίποτα να το πιστέψουμε. Είναι σαν να την ευλογεί μέσα από την μήτρα. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον παππού μου. Και τώρα είναι λες και κάποιος φροντίζει και την κορούλα μου. Ένα τόσο αγαπημένο μου άτομο. Νιώθω τυχερή!”

Η Τζέιντ τελικά γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι 2.7 κιλών τον Οκτώβριο του 2013 και όνομα αυτής.

Αν δείτε τι κάνει αυτό το μωρό όταν ακούει για πρώτη φορά τον μπαμπά του θα δακρύσετε!

Αν δείτε τι κάνει αυτό το μωρό όταν ακούει για πρώτη φορά τον μπαμπά του θα δακρύσετε!

Από την αρχή λοιπόν της εγκυμοσύνης της συζύγου του, δεν σταμάτησε να μιλάει στο αγέννητο μωρό του λέγοντάς του πόσο πολύ το αγαπάει. Συγκινητικό: Κωφό μωράκι άκουσε για πρώτη τη μαμά του να λεέι ''Σαγαπώ'' και ξέσπασε σε κλάματα!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα του, «πριν ακόμα γεννηθεί ο Φλάβιο της έλεγε πόσο πολύ την αγαπάει. Πριν φύγει για τη δουλειά χάιδευε την κοιλιά μου και και καλημέριζε το μωρό, με το που επέστρεφε του έλεγε «καλησπέρα». Και κατά έναν μαγικό τρόπο η κόρη μας κουνιόταν κάθε μέρα την ίδια ώρα που της μιλούσε».

Όταν γεννήθηκε, ο μπαμπάς της την υποδέχτηκε με τα ίδια ακριβώς λόγια, και η νεογέννητη Antonella άνοιξε τα μάτια της και χαμογέλασε.

Από τη στιγμή που η φωτογραφία ανέβηκε στο Instagram έγινε viral καθώς το χαμόγελο της μικρούλας δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share