Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η γιαγιά έκανε μια ολική μεταμόρφωση. Όταν γύρισε σπίτι τα παιδιά της δεν την γνώρισαν!

Μπήκε στο κομμωτήριο με γκρίζα, κατσαρά μαλλιά και βγήκε…

1 Δεκεμβρίου 2019 13:46
Αυτή η γιαγιά έκανε μια ολική μεταμόρφωση. Όταν γύρισε σπίτι τα παιδιά της δεν την γνώρισαν!

Πλάκα έπαθαν τα παιδιά της γιαγιάς, όταν είδαν την ολική μεταμόρφωση που έκανε. Δεν την γνώριζαν αφού μπήκε στο κομμωτήριο με γκρίζα, κατσαρά μαλλιά και βγήκε…

Με την ευκαιρία διαβάστε: Η γιαγιά είπε στον παππού να δοκιμάσει ένα κόλπο...δευτερόλεπτα μετά μετάνιωσε την στιγμή που δέχτηκε!

Όταν η Σούζαν αποφάσισε πως είχε κουραστεί από τις γκρι μπούκλες της, ήξερε πως υπήρχε ένα άτομο που θα μπορούσε να την κάνει να νιώσει νέα.

Γι’αυτό και πήγε να βρει τον καλύτερο κομμωτή. Το μόνο που του είπε ήταν πως ήθελε να αλλάξει την εμφάνισή της.Δεν την ένοιαζε το μήκος, το χρώμα ή το στυλ, ήθελε απλά να ξεφορτωθεί το γκρι.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πολύ λαμπερό και σίγουρα κάτι που δεν περίμενε! Το πρώτο πράγμα που της έκανε ήταν να την ρωτήσει για τις ανάγκες της.

Αμέσως, ήξερε τι έπρεπε να κάνει! Ενώ δεν είναι κακό να έχεις γκρι μαλλιά, η Σούζαν τα είχε βαρεθεί και ήθελε κάτι καινούργιο.

Νιώθοντας την επιθυμία της για αλλαγή, ο κομμωτής την έβαλε να κάτσει στην καρέκλα και έπιασε δουλειά!

Δείτε τα αποτελέσματα στο παρακάτω βίντεο:

Όταν η γιαγιά της είδε την εγγονή της ξέσπασε...Ο λόγος; Θα σας συγκινήσει!

Όταν η γιαγιά της Κέισι, την είδε να φοράει ένα ρούχο ξέσπασε σε λυγμούς... Ο λόγος θα συγκινήσει και εσάς. Η γιαγιά της, Ντότι, έκανε στην εγγονή της έκανε δώρο και δεν περίμενε να συμβεί αυτό που συνέβη!

Δείτε επίσης: Αυτό το κοριτσάκι όταν πήγαινε στην γιαγιά της πάντα ζητούσε ψιλά για να αγοράσει κάτι - Όταν πέθανε δεν θα πιστεύετε τι βρήκε στο σπίτι!

Το δώρο, ήταν ένα μπεζ φόρεμα που είχε φορέσει η ίδια τη δεκαετία του 1950, δεν είχε ιδέα ότι η εγγονή της θα το φύλαγε στη ντουλάπα της για να το φορέσει. Η συγκίνηση ήταν τεράστια!

Χρόνια αργότερα, όταν ήρθε η στιγμή που η Κέισι θα αποφοιτούσε από το Λύκειο της Καλιφόρνια, η Κέισι πήρε την απόφαση να φορέσει αυτό το φόρεμα στο σχολικό χορό της. Η έφηβη είχε ερωτευτεί με το vintage φόρεμα και η γιαγιά της δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει.

Η εγγονή της Ντότι είχε πει σε όλη την οικογένεια για την έκπληξη, αλλά κράτησε το μυστικό από τη γιαγιά της. Όταν η Ντότι πήγε για επίσκεψη στην εγγονή της για να της δώσει συγχαρητήρια για την αποφοίτηση και ρωτούσε συνέχεια για να δει το φόρεμα της Κέισι, της είπαν ότι η Κέισι δεν βρισκόταν στο σπίτι, αλλά σε σπίτι φίλης της.

Αλλά τότε ξαφνικά, η Κέισι βγαίνει έξω και αποκαλύπτει το φόρεμα της στη γιαγιά της. «Περιττό να πούμε ότι όλοι συγκινήθηκαν με την ευχάριστη έκπληξη» γράφει η θεία της Κέισι στο YouTube. Δείτε την συγκινητική αντίδραση της γιαγιάς όταν βλέπει την εγγονή της με το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει η ίδια πριν από πολλές δεκαετίες:

Δείτε το συγκινητικό βίντεο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share