Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε σε βραστό νερό ένα κομμάτι ξύλου! Αυτό που συνέβη θα σας αφήσει άφωνους!

Δεν θα το πιστεύετε!

30 Νοεμβρίου 2019 15:41
Έβαλε σε βραστό νερό ένα κομμάτι ξύλου! Αυτό που συνέβη θα σας αφήσει άφωνους!

Παρά το ότι μαθαίνουμε πολλά για την κατεργασία του ξύλου, λίγοι συνεχίζουν να θυμούνται πράγματα που είναι χρήσιμα και σου λύνουν τα χέρια. Αν βάλετε ένα κομμάτι ξύλο μέσα σε βραστό νερό συμβαίνει κάτι εξωπραγματικό!

Δείτε και αυτό: Θαυματουργό: Χρησιμοποίησε μόνο σόδα, ξύδι και νερό! Του έσωσε τη ζωή!

Αυτό που έκανε ο τύπος στο παρακάτω βίντεο σίγουρα θα ξάφνιαζε πολλούς ανθρώπους μόλις το έβλεπαν. Άμα μας έδειχνε το τελικό αποτέλεσμα δύσκολα θα σκεφτόμασταν πως το έκανε.

Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε τι εννοούμε:

Απίστευτο: Βούτηξε ένα ταμπόν μέσα σε ένα ποτήρι βότκα και... Ο λόγος θα σας σοκάρει!

Μια νέα τάση κυκλοφορεί στους κύκλους κυρίως των εφήβων οι οποίοι βουτάνε ταμπόν μέσα σε βότκα με απώτερο σκοπό να μεθύσουν λίγο πιο γρήγορα ή να μην γίνουν αντιληπτοί απ' τους γονείς τους.

Κι όμως η ροζέ βότκα είναι γεγονός! Φρουτώδης και...μεθυστική! (Photo)

Έτσι ώστε να μην μυρίζουν αλκοόλ, οι έφηβοι προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους να μεθάνε. Η τελευταία και πιο τρομακτική μέθοδος συμβαίνει στις ΗΠΑ και είναι πολύ επικίνδυνο για τα κορίτσια.
Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους κινδύνους, έτσι ώστε να μπορούμε να τους εξηγήσουμε όταν χρειαστεί.

Τι κάνουν; Βουτάνε ταμπόν σε βότκα και τα βάζουν στους κόλπους τους! Όταν το υλικό αυτό έρχεται σε επαφή με το εσωτερικό του κόλπου, το υγρό μεταφέρεται κατευθείαν στο αίμα – χωρίς να περάσει από το στομάχι.

Έτσι νομίζουν ότι μπορούν να μεθύσουν μυστικά και πιο γρήγορα. Ταυτόχρονα πείθουν τους άλλους ότι δεν μυρίζουν αλκοόλ, οπότε δεν έχουν πιει.

Αλλά γι’αυτό είναι και τόσο επικίνδυνο! Γιατί έτσι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι έχουν πιει πάρα πολύ. Και επειδή δεν περνάει από το στομάχι, δεν γίνεται να φύγει με τον εμετό – ένας από τους αμυντικούς μηχανισμούς του σώματος ενάντια στον δηλητηριασμό από αλκοόλ.

Ένας άλλος κίνδυνος είναι ότι μπορεί να ερεθιστεί ο κόλπος, γιατί η περιοχή είναι πολύ ευαίσθητη σε εξωτερικούς παράγοντες. Ένα έγκαυμα είναι το λιγότερο που μπορεί να πάθει μια κοπέλα. 4

Το ίδιο πράγμα προσπαθούν και οι άντρες, βάζοντας τέτοια ταμπόν στους πpωκτούς τους. Οι γιατροί προειδοποιούν τους γονείς και τους έφηβους για τους κινδύνους αυτής της πρακτικής. Σε περίπτωση που κάποιος λιποθυμήσει πρέπει να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο γιατί κινδυνεύει η ζωή του.

Το μόνο που καταφέρνει κανείς με αυτό είναι να παρακάμψει τον μόνο μηχανισμό που μπορεί να μας σώσει, το στομάχι.

Πήρε 2 λεμόνια και έβαλε από 1 στα παπούτσια του! Αν μάθετε γιατί θα τον κάνετε φίλο σας!

Πήρε 2 λεμόνια και έβαλε από 1 στα παπούτσια του! Αν μάθετε γιατί θα τον κάνετε φίλο σας!

Ο τρόπος είναι απλός αλλά ταυτόχρονο σωτήριος! Γιατί; Διότι εξαφανίζει την οσμή των παπουτσιών και τα κάνει να μοσχοβολάνε! Απίστευτο: Έβαλε σακούλες γεμάτες νερό στα παπούτσια της ! Ο λόγος; Δεν θα τον πιστεύετε!

Βάλτε λοιπόν φρέσκιες φλούδες λεμονιού μέσα στα παπούτσια σας το βράδυ για να ξεφορτωθείτε τις δυσάρεστες οσμές....

Δείτε κι άλλες 12 χρήσεις με σύμμαχο το λεμόνι!

Κάνει τα πάντα και μυρίζει και υπέροχα!

Εκτός από το να νοστιμίζει τα ψητά και τις σούπες, και να γίνεται τέλειο γλυκό σε διάφορες παραλλαγές, το λεμόνι έχει ένα σωρό άλλες χρήσεις που μπορούν να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που χειριζόμαστε διάφορα οικιακά μικροπροβλήματα!

Γίνεται τέλειο καθαριστικό γενικής χρήσης

Ξεφλουδίστε ένα λεμόνι, ρίξτε από πάνω 150 ml ξύδι και αφήστε το όλη τη νύχτα. Το πρωί προσθέστε 150 ml νερό και είναι έτοιμο! Γεμίστε με το μίγμα ένα μπουκάλι σπρέι και έχετε ένα καθαριστικό για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού.

Καθαρίζει το ξύλο κοπής

Κρατάμε το ξύλο κοπής καθαρό και ταυτόχρονα του δίνουμε μακροζωΐα χρησιμοποιώντας χοντρό αλάτι ως σκραμπ και μισό λεμόνι ως σφουγγάρι. Μόλις τελιώσετε, αφήστε το ξύλο κοπής στην άκρη για 15 λεπτά και μετά επαναλάβετε τη διαδικασία 1 φορά.

Φωτίζει τα λευκά

Για να γίνουν τα λευκά σας κι από την πέτρα ξεξασπρότερα, πριν τα βάλετε στο πλυντήριο, μουλιάστε τα για μισή ώρα τουλάχιστον σε ένα μείγμα από λεμόνι και σόδα. Πήρε μαγειρική σόδα, λεμόνι και τα άπλωσε στο πρόσωπό της! Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα!

Αναζωογονεί τα νύχια

Για να προετοιμάσετε τα νύχια σας για το μανικιούρ, και να τα διατηρήσετε δυνατά και υγιή, μουλιάστε τα για λίγο σε χλιαρό νερό με μερικές σταγόνες λεμονιού.

Απαλύνει τις φακίδες

Το λεμόνι μπορεί να βοηθήσει να ξανοίξουν οι φακίδες και τα σημάδια της γήρανσης. Τρίψτε απαλά μια φέτα λεμονιού στο σημείο που χρειάζεται στο πρόσωπό σας.

Βελτιώνει την πέψη

Ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι και μέλι το πρωί, πριν πάρετε πρωινό, βοηθά στη βελτίωση της πέψης και δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ολοκληρώνει ένα επίσημο τραπέζι

Ατομικά μπολ με νερό και λεμόνι σ’ ένα τραπέζι όπου θα σερβίρετε θαλασσινά ή άλλο φαγητό που τρώγεται με τα χέρια είναι απαραίτητο για να καθαρίζουν οι καλεσμένοι τα δάχτυλά τους.

Φρεσκάρει τις συσκευές σας

Καθαρίστε το ψυγείο μ’ ένα σφουγγάρι βουτηγμένο σε χυμό λεμονιού για να ξεφορτωθείτε τις δυσάρεστες μυρωδιές. Μπορείτε επίσης να βάλετε χυμό λεμονιού στο πλυντήριο πιάτων όταν είναι άδειο και να το βάλετε να κάνει μια πλύση. Για ένα φυσικό αρωματικό χώρου, προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού στον υγραντήρα σας.

Γίνεται υπέροχο κηροπήγιο

Βγάζετε με ένα κουτάλι το εσωτερικό του λεμονιού (ή και του λάιμ ή του πορτοκαλιού) και μετά έχετε δύο επιλογές: μπορείτε να ρίξετε μέσα λιωμένο κερί και να βάλετε φυτίλι είτε να βάλετε απλώς μέσα ένα ρεσώ.

Καθαρίζει τις ανοξείδωτες επιφάνειες

Οι φλούδες λεμονιού μαζί με σόδα θα κάνουν τις ανοξείδωτες επιφάνειές σας να λάμψουν!

Καθαρίζει τους λεκέδες από τα κόκκινα φρούτα

Αν ετοιμάζετε φράουλες, κεράσια ή μούρα για κάποια συνταγή, θα βάψουν τα δάχτυλά σας. Ο χυμός του λεμονιού θα σας βοηθήσει να τα καθαρίσετε. Αν λερωθούν τα ρούχα σας, πλύντε τα με κρύο νερό και μετά μουλιάστε τα σε χυμό λεμονιού για λίγα λεπτά.

Διώχνει τα έντομα

Για να κρατήσετε τα μυρμήγκια μακριά απ’ το σπίτι σας, ρίξτε λίγο χυμό λεμονιού στα περβάζια των παραθύρων και στο κάτω μέρος της πόρτας. Για να ξεφορτωθείτε τα κουνούπια καρφώστε ξυλάκια γαρύφαλλου σε κομμένα λεμόνια ή λάιμ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share