Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτές οι φοιτήτριες έβαλαν τα μακαρόνια μέσα στην κατσαρόλα. Ωστόσο στην συνέχεια...

Η κατάληξη ήταν τραγική!

30 Νοεμβρίου 2019 12:50
Αυτές οι φοιτήτριες έβαλαν τα μακαρόνια μέσα στην κατσαρόλα. Ωστόσο στην συνέχεια...

Αυτές οι φοιτήτριες αποφάσισαν να μαγειρέψουν... μέγα λάθος. Αφού έβαλαν τα μακαρόνια στην κατσαρόλα πίστευαν ότι όλα θα πάνε καλά αλλά συνέβη το αναπάντεχο!

Δείτε επίσης: Ζέστανε μακαρόνια που κράταγε πέντε ημέρες... Δεν φανταζόταν κανείς αυτό που θα ακολουθούσε!

Μακριά από το σπίτι και την οικογένεια τους οι τρεις φοιτήτριες από τις Ηνωμένες Πολιτείες ήρθαν αντιμέτωπος με την καθημερινή ρουτίνα. Δεν περίμεναν αυτό που συνέβη...

Οι κοπέλες έβαλαν απλά τα μακαρόνια στην κατσαρόλα και τα άφησαν στην φωτιά. Όταν κατάλαβαν ότι έπρεπε να προσθέσουν και νερό ήταν αργά, αφού η κουζίνα τους είχε πιάσει φωτιά!

Η κατσαρόλα έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα ν’ αρπάξουν και τα ντουλάπια! Τα περισσότερα έπιπλα της κουζίνας τυλίχθηκαν στις φλόγες. Μάλλον δεν θα ξαναμαγειρέψουν μετά από αυτή την τραυματική εμπειρία.

Δεν κάνουμε πλάκα: Όταν βράζετε μακαρόνια, μην πετάξετε ξανά το νερό! Δείτε τι μπορείτε να το κάνετε...

Και όμως δεν πρέπει να πετάτε το νερό, με το οποίο βράσατε τα μακαρόνια σας.Mπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους! Μήπως στραγγίζετε τα μακαρόνια μέσα σε σουρωτήρι μετά το βράσιμο; Τεράστιο λάθος! (photo-video)

Μόλις βράσουν τα ζυμαρικά σας, στραγγίζετε και συνήθως πετάτε το νερό τους, επειδή νομίζετε ότι είναι άχρηστο. Δεν είναι έτσι.

Ορίστε μερικές ιδέες:

Για σάλτσες ζυμαρικών
Αυτό το υγρό είναι το ιδανικό συμπλήρωμα που συνδυάζει άψογα όλα τα συστατικά.

Στα Μαλλιά
Αν έχετε κατεστραμμένα και ξηρά μαλλιά, το νερό των ζυμαρικών, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητά τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε μασάζ στα μαλλιά σας με αυτό το νερό. Μετά τη διαδικασία, θα πρέπει να λούσετε
κανονικά τα μαλλιά σας.

Στις ζύμες για πίτσα και ψωμί
Όπως όλοι γνωρίζετε, όλες οι ζύμες χρειάζονται κάποιο υγρό με μια πρέζα αλάτι, άρα το νερό των ζυμαρικών σας είναι μία πολύ καλή λύση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε όσο από αυτό χρειάζεστε για τη συνταγή της ζύμης σας.

Για το μούλιασμα των οσπρίων
Μπιζέλια, φακές, φασόλια και όλα τα είδη των οσπρίων είναι εξαιρετικά ευεργετικά για το ανοσοποιητικό σύστημα. Το μούλιασμά τους στο νερό ζυμαρικών τα κάνει ακόμα πιο επωφελή.

Για το πότισμα των λουλουδιών
Αυτό το υγρό είναι πολύ θρεπτικό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ποτίσετε τα φυτά σας.

Βάζει τα αυγά να βράσουν και ρίχνει μέσα μια φέτα λεμόνι. Ο λόγος; Πανέξυπνος!

Δεν χρειάζεται να πάτε σε σχολή μαγειρικής για να μαγειρεύετε καλά, αλλά το να έχετε μερικούς άσσους στο μανίκι δεν βλάπτει.Ένα από τα πιο εκνευριστικά κομμάτια στο μαγείρεμα είναι το ξεφλούδισμα. Είτε πρόκειται για σκόρδο, φρούτα,λαχανικά ή ακόμα και βρασμένα αυγά, το ξεφλούδισμα μπορεί μέχρι και να σας τρελάνει. Δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε ξανά μετά από τα κόλπα που θα δείτε παρακάτω!

Άμα έχετε βράσει ποτέ αυγό, θα έχετε καταλάβει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει το ξεφλούδισμά του. Απλά βάλτε ένα λεμόνι στο νερό καθώς τα αυγά βράζουν και θα γίνει ένα μαγικό! Θα ξεφλουδιστεί χωρίς καθόλου κόλπο. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και άλλα παρόμοια κόλπα που θα σας λύσουν τα χέρια:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share