Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Οι κρεατοελιές σε αυτά τα μέρη του σώματος μαρτυρούν πολλά για εσάς! Θα πάθετε πλάκα!

Το ήξερες;

29 Νοεμβρίου 2019 18:44
Οι κρεατοελιές σε αυτά τα μέρη του σώματος μαρτυρούν πολλά για εσάς! Θα πάθετε πλάκα!

Όλοι μας έχουμε κάποιες ελιές ή κρεατοελιές που μας χαρακτηρίζουν. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι μαρτυρούν πολλά για εμάς και την προσωπικότητα μας!

Δείτε επίσης: Πότε μια ελιά είναι ύποπτη; Τι πρέπει να κάνω;

Αν έχετε κρεατοελιά σε κάποιο από τα παρακάτω σημεία του σώματος σας, τότε δείτε τι σημαίνει για εσάς και θα εκπλεγείτε!

Κρεατοελιά στο κρόταφο: Αυτή αναφέρεται σε ένα άτομο που δουλεύει συνεχώς και ταξιδεύει. Αν η ελιά είναι μικρή τότε η δουλειά θα σας ανταμείξει αν όμως είναι μεγάλη τότε ο δρόμος σας δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα

Κρεατοελιά ανάμεσα στα φρύδια: Καλούμε αυτό το μέρος των φρυδιών, τομέα σταδιοδρομίας, και αναφέρεται στην βελτίωση της σταδιοδρομίας και την εξέλιξη ενός ατόμου. Αυτό το τμήμα μπορεί να προκαλέσει σε ένα άτομο μια αύξηση ή μια σειρά από κακά πράγματα. Αν είναι μια μικρή ελιά, αυτό δείχνει ότι είναι κάτι καλό: καθώς μπορείτε να γίνετε κορυφή στο είδος σας. Αν έχετε μεγάλη ελιά, αυτό δείχνει ότι όταν είστε περίπου 28 ετών, θα συναντήσετε πολλά εμπόδια, τα οποία θα επηρεάζουν επίσης και τα συναισθήματα σας.

Κρεατοελιά μεταξύ των χαρακτηριστικών του προσώπου: Εάν έχετε μια ελιά σε αυτό το μέρος του ματιού ανάμεσα στα φρύδια, λέγεται ο τομέας του σπιτιού. Εάν έχετε μια ελιά στην περιοχή αυτή, αυτό σημαίνει ότι είστε ευέλικτοι. Συνεργάζεσττε καλά με τους ανθρώπους και έχετε την ικανότητα της ηγεσίας. Αν έχετε μια μεγάλη ελιά, τότε αυτό σημαίνει ότι εκφράζεστε πιο δύσκολα, και σε αυτό οφείλεται και η χαμηλή απόδοση σας στο γραφείο.

Μερικές κρεατοελιές μπορεί να επηρεάσουν το πλούτο ενός ατόμου, άλλες την ευτυχία και άλλες ακόμη και τη ζωή και την τύχη ενός ατόμου. Ακούγεται παράξενο και όμως συμβαίνει..

Κρεατοελιά στο άνω χείλος: Εάν έχετε μια ελιά στο άνω χείλος, ίσως ανησυχείτε για το φαγητό και τα ρούχα. Έχετε καλές διαπροσωπικές σχέσεις και είστε πολύ δημοφιλείς.

ελιά στα χείλη

Κρεατοελιά στα ζυγωματικά : Εάν έχετε μια ελιά στα ζυγωματικά, αυτό σημαίνει ότι θα είστε δυναμικοί στο χώρο εργασίας σας . Αν έχετε όμως μια μεγάλη ελιά, δεν πιστεύετε τόσο στους ανθρώπους, και επίσης ο πλούτος σας τείνει να μειωθεί.

Κρεατοελιά στην παλάμη : Εάν έχετε ελιά στην παλάμη, τότε συνήθως δεν ξεμένετε από χρήματα και με εξυπνάδα, και φιλοδοξία, μπορείτε εύκολα να γίνετε το αφεντικό . Εάν έχετε στο πίσω μέρος μια ελιά, αυτό σημαίνει οτι διαχειρίζεστε σωστά τα οικονομικά σας καθώς έχετε ισχυρή οικονομική δυνατότητα, και αν είστε γυναίκα, τότε εσείς είστε που κρατάτε το »πορτοφόλι» στο σπίτι σας. Δείτε τι λέει η στάση που κάθεστε για την προσωπικότητα σας!

Κρεατοελιά στα πέλματα των ποδιών: Σε αυτό το σημείο έχουν συνήθως ελιά οι άνθρωποι που ταξιδεύουν συχνά, βγαίνουν έξω για γεύματα και ούτω καθεξής. Αν έχετε μια μικρή ελιά, αυτό δείχνει ότι είστε ένα άτομο δημοφιλές στο χώρο εργασίας σας, και είστε γεννημένοι ηγέτες! Αν έχετε μια μεγάλη ελιά, τότε είστε από τους ανθρώπους που συναστρέφεται με κακά άτομα και κάνετε κακό στον εαυτό σας.

Οι ελιές του προσώπου αποκαλύπτουν το μέλλον και την προσωπικότητα σας!

Πόσα μπορείς να μάθεις για σένα απλά παρατηρώντας τις ελιές στο πρόσωπο σου; Οι κρεατοελιές συγκεκριμένα, λένε πολλά για την προσωπικότητα κάποιου, αλλά και για το επικείμενο μέλλον του, σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία. Μήπως ήρθε η ώρα να ελέγξετε τις ελιές στο πρόσωπο σας;

Δείτε επίσης τι λέει το σχήμα που έχουν τα δάχτυλα σας για την προσωπικότητα σας!

Ο Σάιμον Βονγκ, ειδικός στην κινεζική αστρολογία, αναλύει τι σημαίνει η ύπαρξη μιας ελιάς σε διάφορα σημεία του ανθρώπινου σώματος. Έχετε σε κάποιο από αυτά;

Μέτωπο

Φανερώνει άτομο που επικοινωνεί καλά με ανθρώπους που έχουν εξουσία, όπως τους προϊσταμένους του στη δουλειά, ή τους γονείς του. Επίσης φανερώνει άτομο που επικεντρώνεται σε στόχους και έχει ατελείωτη ενέργεια.

Φρύδια

Κάτω από τα φρύδια αποκαλύπτει ότι το άτομο που την έχει θα πλουτήσει. Αν μάλιστα δεν φαίνεται καλά και κρύβεται από τα φρύδια φανερώνει κάποιον... κρυμμένο θησαυρό. Αν βρίσκεται πάνω από τα φρύδια φανερώνει μια σταθερή ροή χρημάτων.

Βλέφαρα

Συμβολίζει δυσαρμονία μέσα στην οικογένεια και μια τάση το άτομο που την έχει, να χάνει χρήματα. Οι ελιές κάτω από τα μάτια φανερώνουν άτομο υπερβολικά ευαίσθητο.

Μάγουλα

Δείχνει άτομο που προτιμά τη μοναξιά και πιθανότατα δεν θέλει να κάνει οικογένεια. Η κρεατοελία πάνω από το... χαμόγελο δείχνει μια ροπή προς ατυχήματα.

ελιά στο μάγουλο

Αυτιά

Στους λοβούς φανερώνει άτομο εξαιρετικής προσωπικότητας, που θα αποκτήσει φήμη. Στη μέση του αυτιού θεωρείται σημάδι μακροζωίας, ενώ στην κορυφή εξαιρετικού μυαλού. Αν υπάρχουν κρεατοελιές και στα δυο αυτιά τότε το άτομο που τις έχει μάλλον θα απολαύσει μια άνετη και πλουσιοπάροχη ζωή.

Μύτη

Μια ελιά στην κορυφή της μύτης δείχνει ασταθή χαρακτήρα, που ενδεχομένως να μην καταφέρει να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση. Μια ελιά στην κορυφή της μύτης, δεδομένου ότι εμποδίζει τη ροή της καλής ενέργειας φανερώνει κάποια παγίδευση ή προβλήματα στο μέλλον. Δείχνει επίσης ότι το άτομο μπορεί να χρειαστεί να εργαστεί σκληρά για να σταθεροποίηση την ενέργειά του και τη... θέση του.

Πηγούνι

Μια κρεατοελιά στο πηγούνι δείχνει επιμονή, αποφασιστικότητα και πείσμα. Μπορεί, επίσης, να δείχνει την ανάγκη για αλλαγή.

Χείλη

Οι ελιές που βρίσκονται αριστερά ή δεξιά του άνω χείλους δείχνει άτομα που απολαμβάνουν το καλό φαγητό, είναι γενναιόδωρα και απολαμβάνουν τη ζωή τους. Οι ελιές κάτω από τα χείλη φανερώνουν άτομα που ίσως αναθρέψουν παιδιά που θα πετύχουν στη ζωή τους. Τι φανερώνουν τα χείλη σου για την προσωπικότητά σου!

Λαιμός

Ο λαιμός αποτελεί το σύνδεσμο μεταξύ του κεφαλιού και του σώματος. Μια ελιά στο λαιμό μπορεί να εμποδίζει την ροή της ενέργειας και για αυτό μπορεί τα άτομα που τις φέρουν να είναι δυστυχισμένα. Στο κέντρο του λαιμού μπορεί να δείχνει άτομο με άγριο χαρακτήρα.

Χέρια

Οι κρεατοελίες κάτω από τον αγκώνα δείχνουν άτομα συμπονετικά. Ελιές ανάμεσα στον αγκώνα και στον ώμο δείχνουν άτομο που του έρχονται λεφτά...

Στήθος

Η ελιά στο στήθος συμβολίζει δύναμη. Ατομα με ελιές στο στήθος συνήθως έχουν υψηλή κοινωνική θέση ή κάνουν μια δουλειά που προσφέρει ευρεία κοινωνική αποδοχή.
Επίσης, για τις γυναίκες φανερώνει ότι θα γίνουν τρυφερές μητέρες, ενώ γενικά δείχνει καλοτυχία, αγάπη, τύχη και πλούτο.

Στομάχι

Οι ελιές στον αφαλό δείχνει ένα άτομο με ευοίωνο μέλλον.

ελιά στα χείλη

Πλάτη

Οι ελιές στην πλάτη φανερώνουν άτομα που κουβαλούν βάρη. Ατομα που θα χρειαστεί να δουλέψουν σκληρά στη ζωή τους για να πετύχουν, άτομα που θα χρειαστούν αρκετό χρόνο για να πετύχουν τους στόχους τους.

Πόδια

Οι ελιές στο μηρό φανερώνουν άτομο με μεγάλη σεξουαλικότητα, τολμηρό και εξωστρεφή. Οι ελίες στη γάμπα φανερώνουν άτομο με προβλήματα φυσικής κατάστασης, ενώ οι ελιές στα γόνατα είναι σημάδι τύχης και πλούτου.

Πόδια

Δείχνει άτομο με ηγετικές ικανότητες που είναι πιθανό να αναγνωριστεί για όσα κάνει. Ούτε καν το φανταζόσουν: Τι αποκαλύπτουν για κάποιον τα δυο μπροστινά του δόντια;

Οπίσθια

Δείχνει άτομο που θα πλουτίσει. Επίσης δείχνει άτομο που θα αποκτήσει καλή φήμη, άνθρωπο γενναιόδωρο, με διάθεση να βοηθήσει τους άλλους.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share