Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πήρε ξυλάκια κανέλας και τα έριξε σε λεκάνη με ζεστό νερό! Το αποτέλεσμα; Θα σας τρελάνει!

Μετά από αυτό δεν θα πετάξετε ποτέ ξανά τα ξυλάκια κανέλας!

29 Νοεμβρίου 2019 10:27
Πήρε ξυλάκια κανέλας και τα έριξε σε λεκάνη με ζεστό νερό! Το αποτέλεσμα; Θα σας τρελάνει!

Μετά από αυτό δεν θα πετάξετε ποτέ ξανά τα ξυλάκια κανέλας! Σε τι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε;

Η κανέλα έχει ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση, ενώ το άρωμα της θυμίζει κάτι από γιορτές. Οι χρήσεις της είναι ατέλειωτες και παρακάτω θα βρεις τρεις δημιουργίες με ξυλάκια κανέλας, που θα γεμίσουν το χρόνο σου.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Δώστε προσοχή: Το μεγάλο μυστικό της κανέλας που δεν ξέρουν ούτε οι γιατροί!

• Εκχύλισμα κανέλας. Είναι ότι πιο βολικό κατά την προετοιμασία αρτοσκευασμάτων και γλυκών. Κάνοντας το δικό σου σπιτικό εκχύλισμα, μπορείς να ελέγξεις την ένταση του αρώματος της κανέλας. Διαρκεί για ένα έτος ή και περισσότερο στο ντουλάπι σου. Σπάσε στη μέση δυο στικς κανέλας και βάλε τα σε γυάλινο βάζο. Ρίξε ένα φλιτζάνι ελαφρύ ρούμι επάνω στην κανέλα. Κλείσε το καπάκι και ανακίνησε καλά. Τοποθέτησε το βάζο σε σκιερό μέρος για δυο εβδομάδες και μην ξεχνάς να το ανακινείς μια φορά τη μέρα. Αφαίρεσε την κανέλα, όταν το εκχύλισμα έχει την ένταση που επιθυμείς και φύλαξε το βάζο στο ντουλάπι.

Ρόφημα μπαχαρικών και βοτάνων. Ένα υπέροχο τσάι! Βράσε 4 ½ φλιτζάνια νερό. Πρόσθεσε 10 ατομικά φακελάκια μαύρο τσάι, 10 λοβούς κάρδαμο, μισό κουταλάκι του γλυκού πιπέρι, μισό μοσχοκάρυδο, 3 στικς κανέλας, 5 λοβούς γλυκάνισο, 10 σπόρους μπαχάρι, 1 φασόλι βανίλιας, 1 κοτσάνι λεμονόχορτο, λίγο τζίντζερ και άφησε τα σε χαμηλή θερμοκρασία για μια ώρα. Απομάκρυνε από το μάτι και σούρωσε το μίγμα. Για κάθε κούπα, πρόσθεσε λίγο μέλι και 2 κουταλιές της σούπας γάλα σόγιας με γεύση βανίλια σε ένα σκεύος και ζέστανε μέχρι να λιώσει το μέλι. Ρίξε το μίγμα γάλακτος στην κούπα, ανακάτεψε με τσάι και απόλαυσε το ρόφημα.

• Ποδόλουτρο. Σπάσε τα 2-3 ξυλάκια κανέλας και ρίξε τα σε λεκάνη με ζεστό νερό. Βάλε μέσα τα πόδια σου για περίπου 15 λεπτά. Η κανέλα έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες και θα σε βοηθήσει να διώξεις κάθε ενοχλητικό μύκητα.

Τρομερό: Έβαλε απλά νερό με κανέλα και έχασε όλα τα κιλά που την ''βασάνιζαν'' χρόνια!

Έβαλε απλά νερό με κανέλα και έμεινε μισή!

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε ένα εκπληκτικό σπιτικό μείγμα το οποίο πρόκειται να σας βοηθήσει να χάσετε 5 κιλά σε μία εβδομάδα! Τα πρώτα αποτελέσματα θα αρχίσουν να εμφανίζονται μετά από μόλις μία εβδομάδα. Ρίχνει μαγειρική σόδα και γάλα σε 1 μπολ και το βάζει στα χέρια της! Δείτε το θαύμα που γίνεται!

Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι μια εξαιρετικά σκληρή και δύσκολη διαδικασία. Αυτό το σπιτικό μείγμα θα σας βοηθήσει να χάσετε 5 κιλά σε μία εβδομάδα, ενώ δεν χρειάζεται να λιμοκτονήσετε ή να τρώτε πολύ λιγότερο από ό, τι συνήθως. Θα αισθανθείτε εξαιρετικά! Έστυβε 1 λεμόνι και έβαζε κανέλα - Αυτό που πήρε ένα μήνα μετά ήταν το πολύτιμο δώρο για τον εαυτό του!

Αυτό το σπιτικό μείγμα είναι πολύ απλό και εύκολο.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι 2 συστατικά. Θα χάσετε έως και 5 κιλά σε μία εβδομάδα.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ποτήρι νερό και μια πρέζα κανέλα (σε σκόνη)! Είναι τόσο εύκολο!

Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε:

Απλά προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε 250 ml νερό και αφήστε το να βράσει για 5 λεπτά.

Στη συνέχεια, αφαιρέστε το από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει για 10 λεπτά.

Πιείτε αυτό το θαυματουργό ποτό με άδειο στομάχι το πρωί, αμέσως μετά ξυπνάτε. Μπορείτε επίσης να πιείτε στη μέση της ημέρας, ή πριν από το δείπνο, αλλά φροντίστε να το πιείτε τουλάχιστον 15 ημέρες! Στη συνέχεια, θα αρχίσετε να παρατηρήσετε τη διαφορά! Θα είστε σε θέση να χάσετε 5 κιλά σε μία εβδομάδα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share