Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λιοντάρι πηδάει πάνω στον εκπαιδευτή. Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα...

Μείναμε άφωνοι!

28 Νοεμβρίου 2019 06:32
Λιοντάρι πηδάει πάνω στον εκπαιδευτή. Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα...

Θα σας κοπεί η ανάσα μόλις μάθετε τι έκανε το λιοντάρι, όταν πήδηξε πάνω στον εκπαιδευτή...

Μπορεί να πιστεύουμε ότι τα λιοντάρια μπορούν να μας κάνουν μόνο κακό, ωστόσο με αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω θα πάθετε πλάκα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Λιοντάρι μονομαχεί με πύθωνα: Δευτερόλεπτα αργότερα συμβαίνει το απίστευτο!

Υπάρχουν λιοντάρια τα οποία είναι εκπαιδευμένα τόσο καλά που δεν μπορούν να μας βλάψουν. Έτσι είναι και το λιοντάρι της φωτογραφίας.

Ένας εκπαιδευτής παίζει με ένα λιοντάρι το οποίο πηδάει επάνω του με σκοπό να τον...αγκαλιάσει. Και μπορεί το ζώο να έχει φιλικές διαθέσεις, δεν παύει όμως να είναι τρομακτικό.

Αγόρι 8 ετών πάλεψε με λιοντάρι! Εκείνο πήρε το κεφάλι του παιδιού στο στόμα του! Λίγο μετά...

Ένα 8χρονο αγόρι που δέχτηκε επίθεση από λιοντάρι στο βουνό έξω από το σπίτι του στο Κολοράντο τον περασμένο μήνα, περιέγραψε πως πάλευε να σωθεί ακόμα και όταν το ζώο είχε το κεφάλι του στο στόμα του!

Ο Πάικ Κάρλσον, είπε πως όταν έπαιζε με τον αδελφό του έξω από το σπίτι της οικογένειας στο Bailey, μια αγροτική περιοχή περίπου μία ώρα νότια του Ντένβερ, ένα λιοντάρι που κατέβηκε από το βουνό του επιτέθηκε.

«Βρήκα ένα ξύλο και προσπάθησα να του το καρφώσω στο μάτι, αλλά έσπασε», ανέφερε.

Λιοντάρι ορμάει στον 50χρονο θηριοδαμαστή του. Όλοι έμειναν άφωνοι με αυτό που είδαν...

Ο πατέρας του παιδιού, ο Ρον Κάρλσον, έτρεξε να βοηθήσει τον Πάικ, αφού ο μεγάλος του γιος έτρεξε να του πει τι συνέβη. Το λιοντάρι του είχε το κεφάλι του αγοριού στο στόμα του και τον είχε τραβήξει κάτω από ένα δέντρο.

«Όταν κατάφερα να τρομάξω το λιοντάρι και πήρα το παιδί, δεν μπορούσα να δω το πρόσωπό του», είπε και συνέχισε: «Υπήρχε αίμα πάνω του. Το κρανίο του ήταν σχισμένο σε πολλά σημεία. Δεν εύχομαι σε κανένα γονιό να το ζήσει αυτό».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share