Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δόθηκε μαγειρική σόδα σε ποντικούς και.... Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Μια έρευνα που μας εξέπληξε!

27 Νοεμβρίου 2019 06:30
Δόθηκε μαγειρική σόδα σε ποντικούς και.... Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Κάποιοι ερευνητές έριξαν μαγειρική σόδα σε ποντικούς και όχι μόνο... Το αποτέλεσμα πραγματικά μας άφησε όλους άφωνους.

Συγκεκριμένα, μια έρευνα αναφέρει πως η μαγειρική σόδα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στις αυτοάνοσες νόσους όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Παίρνει σόδα και μαλακτικό μαλλιών, τα αφήνει 5 λεπτά και... Δεν θα πιστεύετε τι έγινε μετά!

Επιστήμονες του Medical College of Georgia, ανακάλυψαν ενδείξεις ότι η μαγειρική σόδα θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής που προκαλεί και επιδεινώνει αυτές τις νόσους.

Η έρευνα, εξέτασε πώς η μαγειρική σόδα μπορεί ενδεχομένως να μειώσει την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος μεταφέροντας σημαντικά μηνύματα στον σπλήνα μέσω της βοήθειας χημικής ουσίας.

Στην έρευνα δόθηκε νερό με μαγειρική σόδα σε ποντικούς για δυο εβδομάδες καθώς και σε ομάδα ελέγχου που αποτελείτο από υγιείς φοιτητές ιατρικής. Σε αυτό το διάστημα, τα μακροφάγα στους ποντικούς και στους φοιτητές άλλαξαν, από αυτά που προκαλούν φλεγμονή σε άλλα που τη μειώνουν. Με την ευκαιρία διαβάστε: Έριξε μαγειρική σόδα στους υαλοκαθαριστήρες. Ο λόγος; Θα σας συναρπάσει!

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η μαγειρική σόδα δρα ως καταλύτης που ενημερώνει τα κύτταρα ότι δεν υπάρχει ανάγκη να παραχθεί προστατευτική αντίδραση από το ανοσοποιητικό.

Επίσης, μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει στη μετατροπή προφλεγμονοδών κυττάρων σε αντιφλεγμονώδη, καθώς και να προάγει την ανάπτυξη πιο αντιφλεγμονωδών μακροφάγων.

Έριξε μαγειρική σόδα στο πάπλωμα και το έβαλε στο πλυντήριο. Έπειτα κατάλαβε ότι...

Τι θα συμβεί αν ρίξετε μαγειρική σόδα στο πάπλωμα και μετά το βάλετε στο πλυντήριο; Το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει!

Η μαγειρική σόδα έχει "αποδείξει" πως μπορεί να κάνει τα πάντα. Με την ευκαιρία διαβάστε: Πήρε ένα μπολ, έριξε μαγειρική σόδα και το έβαλε στο ψυγείο. Μετά το έβγαλε και συνέβη το απίστευτο...

Σε περίπτωση λοιπόν, που θέλετε να πλύνετε τα παπλώματά σας πριν τα στρώσετε, βάλτε μαγειρική σόδα και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν.

Συγκεκριμένα, βάλτε από το προηγούμενο βράδυ το πάπλωμά σας σε μια λεκάνη την οποία έχετε γεμίσει με κρύο νερό. Αφήστε τα εκεί.

Την επόμενη μέρα βάλτε τα κανονικά στο πλυντήριο και πλύντε τα στους 30 βαθμούς Κελσίου με μαγειρική σόδα. Μπορείτε να βάλετε αντί για απορρυπαντικό 1 φλ. μαγειρική σόδα.

Η σόδα θα βοηθήσει να απομακρυνθούν καλύτερα τα χημικά που έχουν χρησιμοποιηθεί ώστε να παραμένουν πεντακάθαρα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share