Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκεφάλισε ένα φίδι που είδε στην αυλή της, όμως δεν ήξερε τι την περίμενε μετά από λίγο!

Φρικιαστικό!

26 Νοεμβρίου 2019 09:54
Αποκεφάλισε ένα φίδι που είδε στην αυλή της, όμως δεν ήξερε τι την περίμενε μετά από λίγο!

Ένα αποκεφαλισμένο δηλητηριώδους φίδι επιδεικνύει τους κυνόδοντές του για τελευταία φορά πριν πεθάνει, έχει γίνει viral στα social media. Γενναίο σκυλάκι σκότωσε δηλητηριώδη κόμπρα για να προστατεύσει την οικογένειά του και πέθανε!

θανάσιμο μαύρο φίδι μοκασίνος να κινεί το κεφάλι του, μετά τον αποκεφαλισμό του.

«Τα κορίτσια εντόπισαν σήμερα ένα μοκασίνο στο παρτέρι μας. Δεν είχαμε κοντά κάποιο μαχαίρι, και έτσι ο Avery έκοψε το κεφάλι του με κλαδευτήρι δέντρου. Το αγαπημένο κομμάτι των κοριτσιών ήταν όταν το κεφάλι συνέχισε να δαγκώνει στον αέρα μερικά λεπτά αφού είχε κοπεί.»

Το φίδι εντέλει σταμάτησε να κινείται.. Αδιανόητο: Άντρας δάγκωσε φίδι για να το εκδικηθεί και τώρα είναι στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση!

Αρκετοί χρήστες σχολίασαν τον αποτρόπαιο σκοτωμό του ερπετού, ενώ άλλοι ανησύχησαν για την ασφάλεια των παιδιών που βρίσκονταν κοντά στο φίδι.

«Μήπως καλύτερα να διδάξετε στα παιδιά σας να κοιτάζουν το περιβάλλον χώρο τους; Όταν βλέπουν ένα φίδι, να φεύγουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Τα περισσότερα τσιμπήματα από φίδι που συμβαίνουν στις ΗΠΑ είναι όταν ο κόσμος προσπαθεί να τα σκοτώσει. Είστε ανίδεοι.»

«Θέε μου, αφήστε τα φίδια στην ησυχία τους. Τρώνε άλλα δυνητικά επικίνδυνα ζώα (ποντίκια, άλλα φίδια κτλ) και το να βρείτε ένα φίδι στον κήπο σας είναι κάτι κοινό. Αφήστε το μόνο του για μια ώρα, επιστρέψτε και θα έχει φύγει. Διαφορετικά, καλέστε έναν επαγγελματία να το απομακρύνει,» σχολίασε κάποιος άλλος χρήστης.

«Το ξέρετε ότι οι μοκασίνοι είναι πολύ επικίνδυνοι; Ένα τσίμπημα μπορεί να σκοτώσει έναν ενήλικα άντρα. Δεν πρέπει να περιμένετε για να τσιμπήσει για να το σκοτώσετε, επειδή τότε θα είναι ήδη αργά,» υπερασπίστηκε την ενέργεια κάποιος άλλος.

Ένα τσίμπημα από ένα μαύρο μοκασίνο θα μπορούσε να προκαλέσει ακρωτηριασμό, αλλά ένα τέτοιο τσίμπημα σπάνια είναι θανάσιμο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τη δάγκωσε δηλητηριώδες φίδι πριν 50 χρόνια σήμερα είναι...

Πριν 50 χρόνια στην Ταϊλάνδη ένα κοριτσάκι 14 χρονών είχε την ατυχία να το δαγκώσει μια δηλητηριώδης οχιά.

Απίστευτo: Μυρμήγκια με την επιμονή τους σκότωσαν τεράστιο φίδι!

Μέσα στην ατυχία της όμως στάθηκε τυχερή μιας και οι συμμαθητές της έσπευσαν να καλέσουν ασθενοφόρο και να μεταφερθεί άμεσα στο τοπικό νοσοκομείο ώστε να εξετασθεί το δάγκωμα που είχε υποστεί από το φίδι.

Όμως σήμερα, 50 χρόνια μετά, έγινε κάτι το σπάνιο για τα παγκόσμια ιατρικά δεδομένα. Η 66χρονη παραπονιόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το πόδι της. Πήγε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί καθώς της έπαιρναν το ιστορικό, άκουσαν ότι στο πόδι που την πονάει, την είχε δαγκώσει στα 14 της μια οχιά.

Αμέσως της έβγαλαν ακτινογραφίες και αντίκρισαν κάτι το εξαιρετικά σπάνιο: Μια μάζα ιστών είχε δημιουργηθεί, ή οποία καλυπτόταν από μια κολλώδη ουσία, σαν φούσκα. Μέσα από αυτό βρισκόταν μια άλλη ασβεστοποιημένη μάζα η οποία με τη σειρά της έκλεινε μέσα της μυϊκό ιστό.

Εάν δεν έμπαινε άμεσα στο χειρουργείο κινδύνευε να χάσει το πόδι της, αφού ο μυϊκός ιστός συνεχώς διογκωνόταν με αποτέλεσμα το πόδι να μην αιματώνεται όπως πρέπει και να βρίσκεται στα πρόθυρα της γάγγραινας.

Λίγες ημέρες πριν το χειρουργείο η φούσκα έσκασε και μαζί με αυτή έσκασε και το ασβεστοποιημένο σαν κέλυφος αυγού, περίβλημα. Η 66χρονη μπήκε αμέσως στο χειρουργείο όπου της αφαιρέθηκε ολόκληρη αυτή η μάζα.

Στη συνέχεια την εξέτασαν και την ανέλυσαν οι επιστήμονες από το πριγκηπικό πανεπιστήμιο Songkla της Ταϊλάνδης, οι οποίοι κατέληξαν πως πρόκειται για το «σύνδρομο του διαμερίσματος» (compartment syndrome). Δημοσίευσαν μάλιστα τα συμπεράσματα τους στο περιοδικό Journal of Medical Case Reports.

Ο επίκουρος καθηγητής Ακτινολογίας του πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης που δεν ενεπλάκη στην υπόθεση αλλά διάβασε τα συμπεράσματα, τόνισε ότι κάτι τέτοιο μπορεί, πολύ σπάνια μεν, αλλά μπορεί, να προέλθει από κάποιο δηλητηριώδες δάγκωμα.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share