Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάζει ένα σκόρδο μέσα σε ένα βαζάκι και αρχίζει να το κουνάει. Το αποτέλεσμα; Απίστευτο!

Απίστευτο!

26 Νοεμβρίου 2019 07:05
Βάζει ένα σκόρδο μέσα σε ένα βαζάκι και αρχίζει να το κουνάει. Το αποτέλεσμα; Απίστευτο!

Τι και αν είναι το σκόρδο γενικά μυρίζει άσχημα, μόλις δείτε τι θα συμβεί θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς! Πάμε να δούμε αναλυτικά...

Ο Ντέιβ Χαξ ξαναέκανε το θαύμα του! Ανακάλυψε ένα κόλπο για την κουζίνα που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας γλιτώσει πολύ χρόνο!

Άρπαξε το Vicks και βάλτο πάνω σε σκελίδα σκόρδο - Ο Λόγος; απίθανος

Δείτε τι συμβαίνει όταν κουνάει ένα βαζάκι μέσα στο οποίο έχει τοποθετήσει ένα σκόρδο, στο βίντεο που ακολουθεί:

Παίρνει κομμάτια σκόρδου και τα αφήνει 5 λεπτά πάνω στα μάτια κάθε βράδυ! Ο λόγος... απίθανος!

Βρήκαμε την λύση για το κριθαράκι στα μάτια! Πάρτε κομματάκια σκόρδου και αφήστε πάνω στα μάτια σας 5 λεπτά! Αν το κάνετε αυτό κάθε μέρα θα δείτε τεράστια διαφορά! 6+1 «μαγικές» ιδιότητες του σκόρδου!

Για να μην ταλαιπωρούμαστε για μέρες ή και περισσότερο και αν θέλουμε να αποφύγουμε όσο το δυνατόν φάρμακα, μία πολύ απλή αλλά αποτελεσματικότατη μέθοδος είναι το σκόρδο.

Το κριθαράκι είναι ένα μικρό απόστημα από τοπική λοίμωξη (μόλυνση) του αδένα των βλεφάρων. Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο και μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό. Εκφράζεται με μια κοκκινίλα σε κάποιο σημείο του βλεφάρου, που συνοδεύεται με πόνο και πρίξιμο.

Το σκόρδο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β1, Β2, Β3, περιέχει φώσφορο, ασβέστιο, σελήνιο, σίδηρο και έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση. Κόβουμε λοιπόν μία λεπτή φετούλα από μία σκελίδα σκόρδο και την ακουμπάμε στο βλέφαρο, όσο πιο κοντά μπορούμε στην φλεγμονή.

Άρπαξε το Vicks και βάλτο πάνω σε σκελίδα σκόρδο - Ο Λόγος; απίθανος

Εκεί το αφήνουμε να δράσει για πέντε λεπτά και αν θέλουμε εφαρμόζουμε 2-3 φορές την ημέρα για γρηγορότερα αποτελέσματα. Το βλέφαρο επίσης είναι μία αρκετά ευαίσθητη περιοχή και έτσι απορροφάει εύκολα τα συστατικά του σκόρδου. Πολύ πιθανό να τσούξει το μάτι στην αρχή αλλά θα διαπιστώσετε ότι αξίζει τον κόπο γιατί τα αποτελέσματα είναι θαυματουργά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share