Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μ' αυτή την γιαγιά είναι ερωτευμένοι όλοι οι άνδρες! Μόλις δεις το γιατί θα την ερωτευτείς κι εσύ

Κι όμως!

25 Νοεμβρίου 2019 12:59
Μ' αυτή την γιαγιά είναι ερωτευμένοι όλοι οι άνδρες! Μόλις δεις το γιατί θα την ερωτευτείς κι εσύ

Ποιος είναι ο λόγος που όλοι οι άνδρες είναι ερωτευμένη με την γιαγιά της φωτογραφίας; Διαβάστε και θα... πάθετε!

Κάτω από «τόνους» μέικ-απ και με μια ειδική μάσκα στο πρόσωπο η 40χρονη κατάφερε να μεταμορφωθεί σε ηλικιωμένη!

Η «φρενίτιδα» του Halloween έχει «χτυπήσει» για τα καλά τους διάσημους σταρ του Χολιγουντ που τις τελευταίες ημέρες επιδίδονται σε έναν αγώνα εντυπωσιασμού με σκοπό την καλύτερη μεταμφίεση.

Πολλοί επέλεξαν να «ντυθούν» Miley Cyrus, άλλοι πάλι βαμπίρ ή ζόμπι, όμως την πιο επιτυχημένη και τολμηρή εμφάνιση την έκανε το διάσημο μοντέλο Heidi Klum.

Η γιαγιά της εικόνας ένιωθε άσχημα με την εμφάνιση της και τα κιλά της. Τότε αποφάσισε να...

Κάτω από «τόνους» μέικ-απ και με μια ειδική μάσκα στο πρόσωπο η 40χρονη κατάφερε να μεταμορφωθεί σε ηλικιωμένη.

Η λάτρης του Halloween εμφανίστηκε «ντυμένη» γιαγιά στο πάρτι της κάνοντας τους καλεσμένους να μείνουν με το στόμα ανοιχτό, την ώρα μάλιστα που η πλειοψηφία των συναδέλφων της είχε επιλέξει να φορέσει σέξι σύνολα.

Πάντως, πριν εμφανιστεί στο πάρτι, η Γερμανίδα καλλονή ενημέρωσε τους περίπου 2 εκατ. θαυμαστές της μέσω Twitter για την αμφίεσή της η οποία έγινε με τη βοήθεια μιας ομάδας ειδικών, που έχουν βραβευτεί με 'Όσκαρ για τη δουλειά τους στο παρελθόν.

Αυτή η γιαγιά είναι ό,τι πιο τρυφερό είδαμε! Μαζεύει ξύλα και ελιές μόνη της για να ζήσει!

Αυτή η γιαγιά είναι ό,τι πιο τρυφερό είδαμε! Μαζεύει ξύλα και ελιές μόνη της για να ζήσει!

Στην Πελοπόννησο τους τελευταίους μήνες ζει μόνη η γιαγιά Αιμιλίας η οποία παρά τα 92 της χρόνια όχι μόνο στέκεται στα πόδια της, όχι μόνο χαίρει άκρας υγείας αλλά και ελιές μαζεύει και ξύλα για το τζάκι κουβαλάει. Αυτή η γιαγιά μένει μέσα στο αυτοκίνητό της, έξω από το σπίτι της. Όταν μάθετε γιατί δεν μένει μέσα θα παγώσετε!

Η Αγρότισσα Μάνα, γιαγιά Αιμιλία γεννήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1920 στη Νέα Φιγαλεία Ολυμπίας, κοινός γνωστή ως Ζούρτσα κεφαλοχώρι της Πελοποννήσου, αγαπημένο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Εκεί μεγάλωσε, ασχολήθηκε από μικρή με την αγροτική παραγωγή, πέρασε πόλεμο, πέρασε δικτατορία, κακουχίες, πείνα και όμως αντιστέκεται μέχρι και σήμερα. Οι προβολές των φωτογραφιών της στη σελίδα του facebook Ζωή στο Χωριό κάνουν μεγάλη απήχηση.

Ο κόσμος σε Ελλάδα και εξωτερικό επευφημεί & συγχαίρει τη γιαγιά Αιμιλία ενώ άλλοι νοσταλγούν τη ζωή στο χωριό και άλλοι θαυμάζουν τις όμορφες αληθινές στιγμές που μόνο η Ελλάδα προσφέρει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share