Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό το κοριτσάκι έστειλε γράμμα στον Άγιο Βασίλη με απαιτητική λίστα δώρων αξίας... 17.000 ευρώ!

Απίστευτο!

25 Νοεμβρίου 2019 09:59
Αυτό το κοριτσάκι έστειλε γράμμα στον Άγιο Βασίλη με απαιτητική λίστα δώρων αξίας... 17.000 ευρώ!

Όλα τα παιδιά περιμένουν με χαρά και ανυπομονησία τα Χριστούγεννα και για το πανέμορφο στολισμένο δέντρο και για τα γλυκά αλλά κυρίως για τα δώρα και πιο συγκεκριμένα για τα δώρα που έχουν ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη.

Μικρό παιδί τοποθετεί κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του και δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του όταν βλέπει πως το βράδυ τον επισκέφτηκε ο Άγιος Βασίλης!

Αυτή η 10χρονη πιτσιρίκα όμως αύξησε λίγο παραπάνω τις απαιτήσεις της και πρόσθεσε μερικά δωράκια ακόμη στο γράμμα της προς τον Άγιο Βασίλη, γεγονός που προκάλεσε σοκ στον πατέρα της μικρούλας μόλις αντίκρισε τη λίστα!

Οι εξωφρενικές απαιτήσεις της μικρούλας από το Λος Άντζελες περιλαμβάνουν το τελευταίο μοντέλο του iPhone, ένα MccBook, σαγιονάρες Gucci, τσαντάκι Chanel, μακιγιάζ και μετρητά!

Ο πατέρας της μικρής πόσταρε το γράμμα της μικρής στο Twitter και έγινε χαμός.

Αρκετοί τον κάλεσαν να πει στην κόρη του να αφήσει τα μεγάλα όνειρα!

Λιώσαμε! Το συγκινητικό γράμμα μιας 7χρονης στον Άγιο Βασίλη!

Το συγκινητικό γράμμα ενός 7χρονου κοριτσιού από το Λίβερπουλ προς τον Άγιο Βασίλη κάνει το γύρο του διαδικτύου κι όχι άδικα!

Τα πήρε: Πιτσιρικάς κάλεσε την αστυνομία γιατί δεν πήρε τα δώρα που ήθελε από τον Αϊ-Βασίλη!

Όλα τα παιδάκια ζητάνε κούκλες, αυτοκίνητα, κάστρα και γενικά παντός τύπου παιχνίδια, αυτή η πιτσιρικά όμως ήθελε πιο απλά πράγματα, αυτά που για όλους εμάς είναι δεδομένα... Φαγητό και στέγη!

Ειδικότερα, γράφει: «Αγαπητέ Αγιε Βασίλη, μπορείς να βοηθήσεις; Μπορούμε να έχουμε ένα σπίτι για τα Χριστούγεννα; Η μαμά θέλει να είμαστε όλοι μαζί… Μπορείς να μας φέρεις φαγητό και μια ωραία κούκλα για τα Χριστούγεννα;».

Η επιστολή βρέθηκε σε Χριστουγεννιάτικο γραμματοκιβώτιο, που στήθηκε σε καφετέρια για τις παιδικές επιθυμίες και ευχές. Ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης –Τζέραρντ Γουντχάουζ- που άνοιξε την επιστολή δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση που του προκάλεσε το περιεχόμενο. Αμέσως έγινε κινητοποίηση έτσι ώστε η οικογένεια να περάσει μαζί την περίοδο των Χριστουγέννων σε ξενοδοχείο και τα παιδιά να είναι όσο το δυνατόν πιο ανέμελα.

Ως τώρα τα παιδιά της οικογένειας έμεναν χωρίς τη μητέρα τους σε σπίτι συγγενή τους, όπως έγινε γνωστό. Η μητέρα, που ζει σε ξενώνα, είπε στον κ. Γουντχάουζ ότι «δεν είχε ιδέα» ότι η κόρη της είχε γράψει την επιστολή και «δεν μπορεί να πιστέψει» την ανταπόκριση που είχε το γράμμα της.

Εν τέλει, μαζεύτηκαν περίπου 6.000 λίρες από δωρεές ως βοήθεια για την οικογένεια. Τέλος καλό, όλα καλά, λοιπόν!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share