Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το δείπνο που σε στέλνει στον θάνατο! Κοστίζει μόνο 200 δολάρια!

Μόνο οι Ιάπωνες θα μπορούσαν να το σκεφτούν!

24 Νοεμβρίου 2019 18:46
Το δείπνο που σε στέλνει στον θάνατο! Κοστίζει μόνο 200 δολάρια!

Αν τολμάτε να φάτε στην Ιαπωνία πρέπει να κλείσετε τραπέζι! Οι Ιάπωνες σκέφτηκαν έναν πάρα πολύ ριψοκίνδυνο τρόπο να πλησιάσουν τον θάνατο! Εφηύραν το δείπνο του θανάτου που κοστίζει μόνο 200 δολάρια!

Το fugu ή pefferfish, globefish και blowfish όπως είναι ευρέως γνωστό διαθέτει περισσότερους από 100 διαφορετικούς τύπους παγκοσμίως με τον καθέναν από αυτούς να είναι εξαιρετικά δηλητηριώδης. Μάγκας: Τύπος αρνήθηκε να πληρώσει αστακό και ακριβό κρασί της συνοδού του στο πρώτο ραντεβού!

Η θανατηφόρα τοξική ουσία που περιλαμβάνουν ονομάζεται τετροδοτοξίνη και συναντάται κυρίως στο δέρμα, τα εντόσθια και τα αναπαραγωγικά όργανα του ψαριού. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, μάλιστα, που θεωρούν ότι το συκώτι, το οποίο συγκαταλέγεται και στα πιο επικίνδυνα σημεία του ψαριού, είναι και το πιο γευστικό μέρος του.

Τα συμπτώματα από την δηλητηρίαση περιλαμβάνουν ζάλη, εξάντληση, κεφαλαλγία, ναυτία και δυσκολία στην αναπνοή, ενώ κάποιες φορές μπορούν αν οδηγήσουν και στο θάνατο από ασφυξία – ο οισοφάγος πρήζεται και, μέσα σε λίγα λεπτά, μπορεί κάποιος να πεθάνει από ασφυξία. Παίρνει ένα κουτί και ξεκινάει να το τυλίγει... το αποτέλεσμα μαγικό! (Video)

Το πρώτο καμπανάκι, ωστόσο, χτυπάει από την αίσθηση τσιμπήματος στα χείλη και τη γλώσσα, που εξελίσσεται σε μούδιασμα και παράλυση όλου του προσώπου και στη συνέχεια μεταφέρεται στα άκρα και το υπόλοιπο σώμα.

Ο συνολικός χρόνος μέσα στον οποίο μπορεί να δράσει το δηλητήριο και να επέλθει ο θάνατος είναι από μόλις 20 λεπτά μέχρι 24 ώρες.

Θα πάθετε πλάκα: Ο απίθανος τρόπος που οι Ιάπωνες κάνουν πολλαπλασιασμό!

Θα πάθετε πλάκα όταν δείτε τον απίθανο τρόπο που οι Ιάπωνες κάνουν πολλαπλασιασμό!

Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί, μεταξύ άλλων και, για το υψηλό μορφωτικό τους επίπεδο. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ο απίθανος τρόπος που κάνουν τις ασκήσεις πολλαπλασιασμού.

Πολλαπλασιάζουν χρησιμοποιώντας... γραμμές.

Δείτε το βίντεο και θα εκπλαγείτε:

Μια πελάτης της επιστρέφει ένα κουτί με μπαγιάτικα γλυκά! Όταν το άνοιξε όμως η έκπληξη ήταν τεράστια! (Video)

Η Σάρον είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Ιδιοκτήτρια μαγαζιού με Cupcakes στο Penrith της Αυστραλίας, αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα μετά τις ατυχίες που της έχουν συμβεί. Προσέξτε που πάτε και τρώτε! Αηδιαστική κουζίνα καταγράφηκε από πελάτη που κάθονταν στο μπαρ!

Η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ κακή για τη Σάρον και την οικογένεια της. Μια σειρά απίστευτων κακοτυχιών, την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών, έχασε το μικρότερο αδερφό της και ο νεότερος γιος της εμφάνισε μια εκφυλιστική ασθένεια.

Όλα αυτά, είχαν σαν άμεση συνέπεια, πέρα από την άσχημη ψυχολογία της και την οικονομικής της αφαίμαξη.

Είναι μια γυναίκα που τα βγάζει πέρα μόνη της κι όλες αυτές οι αρρώστιες, την εξόντωσαν οικονομικά. Γι’αυτό και τώρα αναγκάζεται να δουλεύει πολύ σκληρά στο μαγαζί της, για να μπορέσει να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια τα παιδιά της. Εξαιτίας αυτού του αγώνα, ο χρόνος που περνάει μαζί τους είναι λιγοστός.

Η ραδιοφωνική παραγωγός Τσάκι ο από τον αυστραλιανό σταθμό KIIS 1065, έμαθε την ιστορία της κι αποφάσισε να τη βοηθήσει. Εμφανίζεται σαν πελάτισσα στο μαγαζί της Sharon και κάνει παράπονα για τα cupcakes που έχει δήθεν αγοράσει από εκεί. Η Σάρον γεμάτη ευγένεια της λέει ότι θέλει πάντα οι πελάτες της να είναι ευτυχισμένοι και πως δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει πάει στραβά.

Όταν ανοίγει το κουτί με τα γλυκά για να δοκιμάσει τι πρόβλημα υπάρχει, βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη! Τη θέση των γλυκών, έχουν πάρει 10.000 αυστραλιανά δολάρια που η εκπομπή της κάνει δώρο, ελπίζοντας πως θα τη βοηθήσουν! Με αυτό τον τρόπο, η δημοφιλής εκπομπή έδωσε ανάσα στη Sharon αλλά και χρόνο για να περάσει με τα παιδιά της που τη χρειάζονται κοντά τους!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share