Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μια πελάτης της επιστρέφει ένα κουτί με μπαγιάτικα γλυκά! Όταν το άνοιξε όμως η έκπληξη ήταν τεράστια! (Video)

Δεν πίστευε στα μάτια της!

23 Νοεμβρίου 2019 20:24
Μια πελάτης της επιστρέφει ένα κουτί με μπαγιάτικα γλυκά! Όταν το άνοιξε όμως η έκπληξη ήταν τεράστια! (Video)

Η Σάρον είναι μια σκληρά εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα τεσσάρων παιδιών. Ιδιοκτήτρια μαγαζιού με Cupcakes στο Penrith της Αυστραλίας, αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα μετά τις ατυχίες που της έχουν συμβεί. Προσέξτε που πάτε και τρώτε! Αηδιαστική κουζίνα καταγράφηκε από πελάτη που κάθονταν στο μπαρ!

Η προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ κακή για τη Σάρον και την οικογένεια της. Μια σειρά απίστευτων κακοτυχιών, την έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών, έχασε το μικρότερο αδερφό της και ο νεότερος γιος της εμφάνισε μια εκφυλιστική ασθένεια.

Όλα αυτά, είχαν σαν άμεση συνέπεια, πέρα από την άσχημη ψυχολογία της και την οικονομικής της αφαίμαξη.

Είναι μια γυναίκα που τα βγάζει πέρα μόνη της κι όλες αυτές οι αρρώστιες, την εξόντωσαν οικονομικά. Γι’αυτό και τώρα αναγκάζεται να δουλεύει πολύ σκληρά στο μαγαζί της, για να μπορέσει να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια τα παιδιά της. Εξαιτίας αυτού του αγώνα, ο χρόνος που περνάει μαζί τους είναι λιγοστός.

Η ραδιοφωνική παραγωγός Τσάκι ο από τον αυστραλιανό σταθμό KIIS 1065, έμαθε την ιστορία της κι αποφάσισε να τη βοηθήσει. Εμφανίζεται σαν πελάτισσα στο μαγαζί της Sharon και κάνει παράπονα για τα cupcakes που έχει δήθεν αγοράσει από εκεί. Η Σάρον γεμάτη ευγένεια της λέει ότι θέλει πάντα οι πελάτες της να είναι ευτυχισμένοι και πως δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει πάει στραβά.

Όταν ανοίγει το κουτί με τα γλυκά για να δοκιμάσει τι πρόβλημα υπάρχει, βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια έκπληξη! Τη θέση των γλυκών, έχουν πάρει 10.000 αυστραλιανά δολάρια που η εκπομπή της κάνει δώρο, ελπίζοντας πως θα τη βοηθήσουν! Με αυτό τον τρόπο, η δημοφιλής εκπομπή έδωσε ανάσα στη Sharon αλλά και χρόνο για να περάσει με τα παιδιά της που τη χρειάζονται κοντά τους!

Πελάτης χάρισε αυτοκίνητο σε υπάλληλο των McDonald’s γιατί ήταν... πολύ ευγενική!

Μία υπάλληλος των McDonald’s στο Χάτσινσον του Κάνσας έμεινε άναυδη όταν παρέλαβε ένα απρόσμενο δώρο. Ένας πελάτης της χάρισε ένα αυτοκίνητο. Σερβιτόρος φέρνει τούρτα καπέλο σε πελάτη! (video)

Την ιδιαίτερα γενναιόδωρη κίνηση έκανε ο Κρις Έλις, επιχειρηματίας από την Γουιτσιτά, ο οποίος τρώει συχνά στο κατάστημα στο οποίο εργάζεται η Βίκι Άντερσον. Όλα ξεκίνησαν όταν η Άντερσον, για την οποία ο Έλις είπε σε τοπική εφημερίδα ότι είναι πολύ φιλική όταν τον εξυπηρετεί, τον ρώτησε αν γνώριζε κάποιον να πουλάει το αυτοκίνητό του γιατί το δικό της είχε υποστεί ζημιά με κόστος μεγαλύτερο από την αξία του.

Τότε, ο Έλις θυμήθηκε ότι ο γιος του Τζος πουλάει το αυτοκίνητό του, μία Pontiac GS του 2009. «Η μοίρα με κοίταξε στα μάτια όταν μου είπε αυτή την ιστορία», δήλωσε ο Έλις σε τοπική εφημερίδα και τόνισε ότι σκέφτηκε ότι πρέπει να κάνει κάτι.

Έτσι, αποφάσισε να αγοράσει το αυτοκίνητο από τον γιο του και να το δώσει στην Άντερσον. Αφού το καθάρισε και άλλαξε τα λάδια και τα ελαστικά, ο Έλις οδήγησε το αυτοκίνητο στα McDonald’s για να το δωρίσει στην Άντερσον.

Όταν έφτασαν, της ζήτησαν να βγει στον χώρο στάθμευσης για να της δείξουν το δώρο της, ενώ κατέγραψαν τη στιγμή και σε βίντεο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share