Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ονειρευτήκατε να σας πέφτουν τα μαλλιά; Δείτε τι θα σας συμβεί!

Δεν θα σας αρέσει αυτό που θα μάθετε!

23 Νοεμβρίου 2019 13:33
Ονειρευτήκατε να σας πέφτουν τα μαλλιά; Δείτε τι θα σας συμβεί!

Συχνά τα όνειρα μας αποκαλύπτουν τι θα συμβεί στο μέλλον! Τι σημαίνει όμως όταν βλέπετε να σας πέφτουν τα μαλλιά; Τι θα πάθετε πολύ σύντομα; 8+1 συνηθισμένα όνειρα και η ερμηνεία τους!

Ακόμα και το μήκος των μαλλιών σου θα βοηθήσει στην ανάλυση του ονείρου!

Αν τα μαλλιά σου είναι πιο μακριά από το κανονικό, μπορεί να σκέφτεσαι (ή να πρέπει να σκεφτείς) πολύ και σκληρά για ένα πρόβλημα.

Αν είναι πιο κοντά από το σύνηθες, μπορεί να μην σκέφτεσαι όσο θα έπρεπε για ένα πρόβλημα.

Αν χάνεις τα μαλλιά σου:

Αν ονειρευτείς πως πέφτουν τα μαλλιά σου, μπορεί να συμβολίζει ένα φόβο να γεράσεις ή να γίνεις λιγότερο ελκυστικός για κάποιον.

Τι σημαίνει αν «έρθει» κάποιος Άγιος στον όνειρό σου;

Μπορεί να συμβολίζει τη λήθη.

Αν χτενίζεις ή βουρτσίζεις τα μαλλιά σου, μπορεί να βάζεις (ή θα έπρεπε να βάλεις) τις σκέψεις σου σε τάξη, με σκοπό να βάλεις τα γεγονότα σε σειρά – ή μπορεί να είσαι ανήσυχος για τη φυσική σου εμφάνιση και σεξουαλικότητα.

Αν τα μαλλιά σου είναι μπερδεμένα, μπορεί να μη σκέφτεσαι καθαρά ή κάτι υπάρχει στο μυαλό σου, που σου αφήνει ερωτηματικά.

Αν χωρίζεις τα μαλλιά σου, μπορεί να είσαι διχασμένος για ένα θέμα – ή μπορεί να σκέφτεσαι ένα χωρισμό από κάποιον ή κάτι στη ζωή.

Αν βάφεις τα μαλλιά σου, μπορεί να επιτρέπεις σε κάποιον ή κάτι να βάψει τις σκέψεις σου ή να σε επιρρεάσει.

Αν χτενίζεις τα μαλλιά κάποιου άλλου, μπορεί να τον αψηφείς ή να τον αγνοείς, ή να προσπαθείς να τους κάνεις πιο ελκυστικούς για εσένα, από ό,τι είναι.

Αν δεις στον ύπνο σου ότι ψάχνεις τουαλέτα και δεν βρίσκεις τότε... δώσε μεγάλη προσοχή!

Κάποια όνειρα είναι πολύ ανησυχητικά και πολλοί άνθρωποι συνεχίζουν να τα βλέπουν σε καθημερινή βάση. Ένα από τα πιο συνηθισμένα όνειρα είναι να κατουριέσαι και να ψάχνεις σαν τρελός μια τουαλέτα. Όταν την βρίσκεις όμως είτε είναι κατειλημμένη είτε βρώμικη... Διάβασε την ερμηνεία του ονείρου αυτού και θα εκπλαγείς!

Δείτε επίσης: Ποια είναι η Μόρα και γιατί έρχεται όταν κοιμάσαι;

Αφού έτρεχες σαν τρελός για να κάνεις την "ανάγκη" σου, καταφέρνεις να φτάσεις σε μια μεγάλη ουρά μπροστά στην τουαλέτα. Όταν φτάνει η σειρά σου, καταλαβαίνεις ότι η τουαλέτα είναι πολύ βρώμικη ή ότι δεν υπάρχει πόρτα, και έτσι είσαι ορατός από παντού. Πολλές φορές δεν υπάρχει χαρτί υγείας, που το συνειδητοποιείς πολύ αργά. Ένα όνειρο που σε αγχώνει πραγματικά!

Τι σημαίνει:

Οι τουαλέτες στο όνειρο υποδεικνύουν ότι έχουμε ανάγκη κάποια απομόνωση για να κατανοήσουμε τα αισθήματά μας. Το όνειρο με την τουαλέτα σημαίνει ότι αισθάνεσαι εκτεθειμένος, κάτι που συχνά έχει να κάνει με την αίσθηση ότι οι άλλοι δεν ακούν αυτά που έχεις να πεις. Αν πηγαίνεις στην τουαλέτα και όλοι στο όνειρο μπορούν να σε δουν, μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι στη ζωή σου που σε κάνει να αισθάνεσαι αγχωμένος. Μια τουαλέτα χωρίς πόρτες σημαίνει ότι έχεις χάσει τον έλεγχο σε κάποια κατάσταση.

Για να το αντιμετωπίσεις μπορείς να αρχίσεις να λες «όχι» κάποιες φορές. Μην αφήνεις όλους τους ανθρώπους να σε φορτώνουν με τα προβλήματά τους και σκέψου τον εαυτό σου. Πρέπει να φροντίσεις πρώτα και κύρια τις δικές σου ανάγκες.

Σας έχει επισκεφθεί στον ύπνο σας ένα αγαπημένο πρόσωπο που χάσατε; Δείτε πώς θα το καταλάβετε!

Έχετε νιώσει ότι σας έχει επισκεφτεί στα όνειρά σας κάποιος αγαπημένος σας που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή; Αν ναι, τότε έχει βιώσει ένα «όνειρο επίσκεψης» και πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας πολύ τυχερό.

Το έχεις σκεφτεί πότε; Γιατί οι νεκροί έρχονται στα όνειρα;

Αν και είναι ένα από πιο συναρπαστικά και πνευματικά όνειρα, αυτού του είδους τα όνειρα τα καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου. Οι ειδικοί μόλις τώρα ξεκινούν να ανακαλύπτουν καινούρια πράγματα για αυτό τον εκπληκτικό άλλο κόσμο. Σύμφωνα με ένα άρθρο από τον καθηγητή Πάτρικ Ναμάρα για το περιοδικό Psychology Today, τα όνειρα επίσκεψης έχουν μερικά κοινά χαρακτηριστικά. Ένα περιλαμβάνει τα φυσικά χαρακτηριστικά του αποθανόντος ατόμου κατά τη διάρκεια του ονείρου, π.χ. υγιής ή άρρωστος, και το άλλο περιλαμβάνει τα συναισθήματα που νιώθει αυτός που ονειρεύεται κατά την επίσκεψη (γαλήνη ή φόβο).

Τι σημαίνει αν «έρθει» κάποιος Άγιος στον όνειρό σου;

«Ο αποθανών εμφανίζεται όπως ήταν και στη ζωή, παρά όταν ήταν άρρωστος ή κάτι άλλο,» γράφει ο καθηγητής Ναμάρα. «Στην πραγματικότητα ο αποθανών εμφανίζεται πολύ νεότερος ή πιο υγιής από όσο ήταν όταν πέθανε. Ο αποθανών μεταφέρει μήνυμα διαβεβαίωσης σε αυτόν που ονειρεύεται. “Είμαι καλά και είμαι ακόμα μαζί σου”. Αυτό το μήνυμα τείνει να μεταδίδεται τηλεπαθητικά ή πνευματικά, και όχι μέσω του πνευματικού λόγου. Τα όνειρα επίσκεψης είναι σχεδόν πάντα ξεκάθαρα, ζωντανά, έντονα και βιώνονται σαν πραγματικές επισκέψεις όταν το άτομο ξυπνάει.»

Η Λόρι Μουρ είναι επαγγελματίας μέντιουμ. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα μάθετε περισσότερα για τα όνειρα επίσκεψης και πως θα καταλάβετε όταν θα βιώσετε κάποιο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share