Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Ένα ποτήρι γάλα της ξεχρέωσε το λογαριασμό του νοσοκομείου!

Οι καλές πράξεις πάντα ανταμείβονται!

22 Νοεμβρίου 2019 17:25
Ένα ποτήρι γάλα της ξεχρέωσε το λογαριασμό του νοσοκομείου!
Follow us on Google News

Μπορεί να ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν πιστεύουν στη μοίρα ή το κάρμα, η παρακάτω αληθινή ιστορία όμως ίσως και να σου αλλάξει γνώμη και να σε πείσει πως οι καλές πράξεις πάντα ανταμείβονται.

Ένας παππούς πέθανε πριν λίγες μέρες - Αυτό όμως που βρήκαν οι νοσοκόμες στο κρεβάτι του, τους άλλαξε για πάντα τη ζωή!

Μία μέρα, ένα φτωχό αγόρι πωλούσε διάφορα καλούδια από πόρτα σε πόρτα για να μπορέσει να πληρώσει τις σχολικές του ανάγκες. Συνειδητοποίησε ότι έχει μόνο ένα κέρμα μικρής αξίας πάνω του…και πεινούσε πολύ.

Αποφάσισε λοιπόν να ζητήσει φαγητό στο αμέσως επόμενο σπίτι. Παρ” όλα αυτά, όταν χτύπησε την επόμενη πόρτα που βρήκε και του άνοιξε μία όμορφη νεαρή γυναίκα που ζούσε εκεί, έχασε αμέσως το θάρρος του.

Αντί για φαγητό, ζήτησε μόνο ένα ποτήρι νερό. Εκείνη όμως κατάλαβε ότι ήταν πεινασμένος, από την όψη του, και έτσι του έφερε ένα μεγάλο ποτήρι γάλα.

Το ήπιε αργά αργά, και μετά την ρώτησε, «Πόσα σου χρωστάω?»

«Δεν μου χρωστάς τίποτα», απάντησε. «Η μητέρα μας έμαθε να μην δεχόμαστε πληρωμή για πράξεις καλοσύνης»

Εκείνος τότε είπε, «Τότε σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.»

γάλα

Όταν ο Χάουαρντ Kέλι απομακρύνθηκε από το σπίτι, δεν ένιωσε μόνο δυνατός σωματικά αλλά επίσης είχε αποκατασταθεί και η πίστη του στους ανθρώπους.

Μετά από χρόνια η νεαρή αυτή γυναίκα αρρώστησε πολύ άσχημα. Οι τοπικοί γιατροί είχαν μπερδευτεί τελείως με την περίπτωση της.

Τελικά αποφάσισαν να την στείλουν στην πόλη, όπου κάλεσαν ειδικούς για να εξετάσουν την σπάνια ασθένεια της.

Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, ο γιατρός που ήρθε να την εξετάσει ονομάζονταν, Dr. Χάουαρντ Kέλι.

Τον είχα φωνάξει για την σύσκεψη. Όταν ο γιατρός άκουσε το όνομα της πόλη από την οποία ήλθε, ξαφνικά έλαμψαν τα μάτια του. Σηκώθηκε αμέσως και προχώρησε στον διάδρομο προς το δωμάτιο που βρίσκονταν η γυναίκα.

Φορώντας την στολή του γιατρού, πλέον, πήγε να την συναντήσει. Την αναγνώρισε αμέσως. Επέστρεψε μετά αμέσως στο δωμάτιο συσκέψεων αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να σώσει την ζωή της. Από εκείνη την ημέρα και έπειτα έδινε ιδιαίτερη σημασία στην περίπτωση της γυναίκας μέχρι που τελικά, μετά από μία μεγάλη προσπάθεια, κέρδισαν την μάχη.

λογαριασμός

Ο Dr. Κέλι ζήτησε από το γραφείο διεύθυνσης να του περάσουν τον τελικό λογαριασμό της γυναίκας για να τον εγκρίνει.

Τον κοίταξε, έπειτα έγραψε κάτι στην άκρη του λογαριασμού και τον έστειλε στο σπίτι της.

Η γυναίκα φοβήθηκε να τον ανοίξει καθώς ήταν σίγουρη ότι θα της έπαιρνε μία ολόκληρη ζωή για να ξεπληρώσει για όλα αυτά. Έτσι και αλλιώς, ήταν ήδη αρκετά φτωχή.

Μετά από αρκετό συλλογισμό, κοίταξε τον λογαριασμό, και κάτι έπιασε το μάτι της στο πλάι του. Και διάβασε αυτές τις λέξεις..

Ξεχρεώθηκε με ένα ποτήρι γάλα..

υπογραφή γιατρού

Αληθινή ιστορία: Καρκινοπαθής υιοθετεί όλα τα παιδιά που εγκαταλείπουν οι γονείς τους! (Video)

Μια αληθινή ιστορία που θα σας κάνει να συγκινηθείτε είναι και αυτή παρακάτω! Ένας καρκινοπαθής άντρας είναι ο μεγαλύτερος ήρωας που υπάρχει! Υιοθετεί όλα τα παιδιά που τα εγκαταλείπουν οι γονείς τους!

Στα 62 του διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου. Πολέμησε την κακιά αρρώστια, πάλεψε με τις πιθανότητες και -ω του θαύματος- βγήκε νικητής..!!! Έγινε εντελώς καλά αβοήθητος -η γυναίκα του είχε ήδη πεθάνει κι ο γιος του έχει κάποιου είδους σοβαρή αναπηρία. «Θάψτε με στο φέρετρο με τη μαμά μου»: Η τελευταία επιθυμία ενός 7χρονου καρκινοπαθή!

Στο νοσοκομείο, που βρισκόταν, διαπίστωσε ότι πολλά παιδάκια στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου αφήνονταν απ’ τους γονείς τους να πεθάνουν κυριολεκτικά μόνα τους. Ήταν μια αλήθεια, που τον εξέπληξε και ταυτόχρονα τον πείσμωσε.

Μόλις έδιωξε από πάνω του και τα τελευταία σημάδια της νόσου, αποφάσισε το απίστευτο: να υιοθετήσει όσα παιδιά εγκαταλείπονται στα νοσοκομεία από τους γονείς τους αβοήθητα, για να πεθάνουν μόνα τους. Και το έκανε αφειδώς.

Έως τώρα έχουν πεθάνει στην μεγάλη του αγκαλιά 10 παιδιά. Δέκα εγκαταλελειμμένες παιδικές ψυχές, πριν αφήσουν το θνητό και σακατεμένο απ’ την αρρώστια κορμάκι που τους έλαχε, ένιωσαν ζεστασιά και απέραντη αγάπη.

Δέκα παιδικά, φαλακρά απ’ τις χημειοθεραπείες, κεφαλάκια ένιωσαν ένα τρυφερό χάδι, αντί για το ψυχρό μαξιλάρι του νοσοκομείου.

Δέκα παιδικά ζευγάρια μάτια -πριν δουν τον κόσμο- είδαν το τρυφερό πρόσωπο της ανιδιοτελούς Αγάπης και έκλεισαν από κάποιο υγρό απ’ τα δάκρυα χέρι.

Δεν θα τον δείξουν τα κανάλια, θα έχει περάσει στα ψιλά γράμματα των ειδήσεων, οι περισσότεροι θ’ αδιαφορήσουν ακόμα και για την ανάρτηση αυτή -εφόσον δεν υπάρχει σέλφι ή ήλιος και θάλασσα, αλλά αυτός θα συνεχίσει να βοηθά αγγέλους και να εμπνέει ανθρωπιά.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share