Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μια σκυλίτσα βλέπει τον "Βασιλιά των Λιονταριών" και βάζει τα κλάματα! Το βίντεο προκαλεί συγκίνηση!

Όταν πεθαίνει ο μπαμπάς του Σίμπα σπαράζει!

22 Νοεμβρίου 2019 15:46
Μια σκυλίτσα βλέπει τον

Ένας σκύλος συγκινείται και συγκινεί και εμάς, ενώ παρακολουθεί την ταινία κινουμένων σχεδιών ο "Βασιλιάς των Λιονταριών". Η στιγμή που έκανε όλους μας να κλάψουμε, όταν ο Σίμπα κάθεται δίπλα στον νεκρό πατέρα του, φαίνεται να άγγιξε και την σκυλίτσα!

Δείτε επίσης: Μια οικογένεια μετακόμισε και άφησε τον σκύλο στα σκουπίδια. Ωστόσο εκείνος...

Η σκυλίτσα Λούνα ξαπλώνει στον καναπέ και κλαίει, παρακολουθώντας την στιγμή που ο Σίμπα βρίσκει τον πατέρα του νεκρό, στην ταινία «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

Η τεσσάρων μηνών Λούνα συγκινείται βαθιά την ώρα που ο Μουφάσα υποκύπτει στα τραύματά του, και αποδιεκνύει ότι τα ζώα έχουν αντίληψη και συναισθήματα!

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου Τζος Μάιερς, από το Τενεσί, δήλωσε: «Το να την βλέπω να κλαίει μπροστά στην τηλεόραση ήταν το πιο γλυκό πράγμα που νομίζω ότι έχω δει ποτέ». Όπως είπε, η Λούνα έπαιζε με τα παιχνίδια της, όταν σταμάτησε για να δει την συγκινητική αυτή στιγμή.

Ο Τζος μοιράστηκε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πόσταρε στο Facebook τονίζοντας ότι αυτή η ταινία κινουμένων σχεδίων είναι η αγαπημένη της!

Όπως έγραψε: «Η Χάνα κι εγώ παρακολουθούσαμε τον Βασιλιά των Λιονταριών, ενώ η Λούνα έπαιζε με τα παιχνίδια της. Αλλά την στιγμή που ο Μουφάσα πεθαίνει, σταμάτησε και γύρισε προς την τηλεόραση για να παρακολουθήσει. Το να την βλέπω να κλαίει μπροστά στην τηλεόραση ήταν το πιο γλυκό πράγμα που έχω δει ποτέ. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να ξαπλώσει κάτω όταν είδε τον Σίμπα να κάθεται δίπλα στον πατέρα του. Τεσσάρων μηνών και ήδη δείχνει το πόσο αξιολάτρευτη είναι».

“Anything you feel, I can feel too.” 🐾 So Hannah and I were watching the Lion King while Luna played wildly with her toys. But right as Mufasa falls to his death, she stops and turns to the TV to watch. To see her crying at the TV was the sweetest thing I think I’ve ever seen. She even lays down right after Simba lays with his dad....We don’t deserve dogs. 💚 4 months old and she’s already showing empathy. I can’t wait to see how she reacts to the new live action Lion King! *VOLUME 🆙* Follow Luna on Instagram! @luna.o.thepitbull For licensing or usage, contact: [email protected] ViralHog

Posted by Josh Myers on Tuesday, February 19, 2019

Δεν άντεξε το σκυλάκι: Πέθανε 15 λεπτά μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του!

Αυτό το σκυλάκι πέθανε 15 λεπτά μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του!

όλοι ξέρουμε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος και πιο πιστός μας φίλος.

Ο 25χρονος Στούαρτ διαγνώστηκε το 2011 με καρκίνο του εγκεφάλου. Χρειάστηκε να κάνει χειρουργική επέμβαση και αρκετές χημειοθεραπείες. Δυστυχώς από το 2014 έως το 2018 οι μεταστάσεις ήταν πολλές προσβάλλοντας τα κόκαλα της λεκάνης και έπειτα όλα τα κόκαλα. Μια οικογένεια μετακόμισε και άφησε τον σκύλο στα σκουπίδια. Ωστόσο εκείνος...

Δυστυχώς ο Στούαρτδεν τα κατάφερε σε αυτή την άνιση μάχη και έφυγε από τη ζωή στις 11 Αυγούστου.

Όλο αυτό το διάστημα εκτός από την οικογένειά του, δίπλα του ήταν και ο αγαπημένος του σκύλος, ο Nero, ένα πανέμορφο γαλλικό μπουλντόγκ. Η οικογένεια είχε τρεις σκύλους αλλά ο αγαπημένος του Stuart ήταν ο Nero.

Το επίσης τρομερό και απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι 15 λεπτά μετά το θάνατο του Stuart πέθανε ξαφνικά και ο Nero. Αυτός είναι ο ζήτουλας σκύλος. Κοιτάει το αφεντικό του και στη συνέχεια... (Video)

Η μητέρα του Στούαρτ, η 52χρονη Φιόνα, θα πει για αυτό το απίστευτο περιστατικό: “Έχουμε τρία σκυλιά, όμως αυτός που ήταν μέρα νύχτα δίπλα του ήταν ο Νέιρο, ο οποίος “έφυγε” και αυτός 15 λεπτά με το γιο μου”.

Η σύζυγος επίσης του Στούαρτ, η Ντανιέλ, αναφέρει: “Ο Νέιρο ήταν ο σκύλος που πάντα ήταν δίπλα του. Φέραμε πριν από ένα μήνα στο σπίτι τον Stuart για να πεθάνει εδώ κοντά μας. Θέλαμε να τον φροντίσουμε”

Ο Στούαρτ και η Ντανιέλ ήταν μαζί 6 χρόνια. Το 2017 αρραβωνιάστηκαν και τον Ιανουάριο του 2019 παντρεύτηκαν.

Στεναχωρημένο σκυλάκι κάθεται έξω από ξενοδοχείο για 6 μήνες. Όμως όταν κατάλαβε ποιον περίμενε...

Με το σκυλάκι της φωτογραφίας μείναμε άφωνοι. Βρίσκεται στεναχωρημένο έξω από ξενοδοχείο για 6 μήνες. Τι συνέβη μόλις κατάλαβαν ποιον περίμενε;

Με την ευκαιρία διαβάστε: Σκύλος βάζει πλυντήριο, παίζει πιάνο και ζωγραφίζει!

Ο λόγος για την Ολίβια.

Η Ολίβια είναι μια αεροσυνοδός από τη Γερμανία. Μια μέρα, ενώ ταξίδευε για το Μπουένος Άιρες, παρατήρησε ένα αδέσποτο σκυλί κοντά στο ξενοδοχείο της. Το τάισε και έπαιξε μαζί του για λίγο. Έπειτα,το σκυλάκι την ακολούθησε στο ξενοδοχείο.

Όμως για τους επόμενους έξι μήνες, η αεροσυνοδός έβρισκε το σκυλί έξω από το ξενοδοχείο κάθε φορά που διέμενε εκεί. Ήταν σαν να την περίμενε. Με την ευκαιρία διαβάστε: Σκύλος κυνηγάει μία πάπια, η συνέχεια σοκάρει!

Καθώς περνούσε ο καιρός, γνώριζε όλο και πιο καλά τον σκύλο, κι έτσι, η ίδια ήθελε να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει. Κανόνισε να υιοθετηθεί από κάποιον στο Μπουένος Άιρες. Όμως το σκυλί δραπέτευσε από το νέο του σπίτι και πήγε ξανά πίσω στο ξενοδοχείο.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η αεροσυνοδός να υιοθετήσει τον σκύλο και να τον πάρει μαζί του στη Γερμανία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share