Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θυμάστε την 86χρονη γιαγιά που έγινε είδωλο στο Instagram; Σε ηλικία 88 ετών είναι μια... άλλη!

Θα σοκαριστείτε με την αλλαγή της!

22 Νοεμβρίου 2019 15:29
Θυμάστε την 86χρονη γιαγιά που έγινε είδωλο στο Instagram; Σε ηλικία 88 ετών είναι μια... άλλη!

Πραγματικά οι γιαγιάδες αποτελούν μια έκπληξη και ειδικά όταν έχουν Instagram! Εσείς μπορείτε να θυμηθείτε την 86χρονη γιαγιά που έγινε είδωλο στα social media; Αν την δείτε σε ηλικία 88 ετών θα πάθετε πλάκα με την αλλαγή της!

Οι εικόνες της είναι το κάτι άλλο! Αυτή η γιαγιά μένει μέσα στο αυτοκίνητό της, έξω από το σπίτι της. Όταν μάθετε γιατί δεν μένει μέσα θα παγώσετε!

Πλέον έχει γίνει είδωλο μόδας και φοράει ρούχα που οι περισσότεροι θα έλεγαν πως ταιριάζουν μόνο σε έφηβους. Λέει πως χρησιμοποιεί την αγάπη της για τα εκκεντρικά ρούχα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την απώλεια του άντρα και του γιου της.

Θυμάστε την Μπάτι Γουίνγκλ την 86χρονη γιαγιά; Μόλις γιόρτασε τα 88α γενέθλιά της και φαίνεται να είναι πιο καλά από ποτέ! Τώρα έχει φτάσει τους 2,1 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και κάνει παρέα με διάσημους όπως Mάιλι Σάιρους και τις Kαρντάσιανς και ζει τα χρυσά της χρόνια όπως θα λέγαμε!

Δεν υπάρχει αμφιβολία που θα πρέπει να την ακολουθήσετε (εάν δεν το κάνετε ήδη) ακόμα και αν ο μόνος λόγος για να το κάνετε είναι να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας πως είστε αυτός που είστε, ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

Μια γιαγιά έπεσε κάτω και δεν είχε κανέναν να την βοηθήσει... τότε το σκυλάκι της έκανε κάτι που θα σας ανατριχιάσει!

Έπειτα από την κηδεία της γιαγιάς της, έβγαλε αυτή την φωτογραφία. Μετά την κοίταξε και έπαθε σοκ....

Η τρίχα της σηκώθηκε, όταν μετά την κηδεία της γιαγιάς της, έπιασε και είδε μια φωτογραφία. Τι συνέβη;

Ο λόγος για την 18χρονη Νταϊάνα, η οποία αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία του πατέρα και της μητριάς της. Με την ευκαιρία διαβάστε: Μάνα και μωρό πεθαίνουν. Τότε η γιαγιά βλέπει κάτι σε μια φωτογραφία που ξεπερνά κάθε λογική...

Η μητριά της είχε μόλις επιστρέψει από την κηδεία της γιαγιάς της στην Τουρκία και όταν κοίταξε την φωτογραφία, ήταν σίγουρη πως ήταν το πρόσωπο της γιαγιάς της όταν ήταν νεαρή.

“Εκείνη και η γιαγιά της ήταν πολύ δεμένες και μπορούσε να νιώσει την παρουσία της όλη τη μέρα. Ήξερε πως η γιαγιά της την πρόσεχε,” εξήγησε η Νταϊάνα.

Πρόκειται για αντανάκλαση ή μήπως οπτική οφθαλμαπάτη; Η Νταϊάνα δεν το πιστεύει: “Εκτός από μένα, κανείς δεν πιστεύει στα φαντάσματα. Εκείνη την νύχτα όμως όλοι νιώθαμε πολύ παράξενα μετά το περιστατικό. Κανείς δεν μπορούσε να κοιμηθεί ήρεμα.”

Εσείς τι πιστεύετε πως ήταν;

Η γιαγιά της φωτογραφίας μεταμορφώθηκε. Η αλλαγή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Πάθαμε πλάκα με αυτή την αλλαγή της γιαγιάς. Η μεταμόρφωσή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Με την ευκαιρία διαβάστε: 78χρονη γιαγιά μεταμορφώνεται μπροστά στην κάμερα. Δεν θα πιστεύετε στο αποτέλεσμα.

Ως γνωστόν,το "contouring" έχει γίνει της μόδας. Έτσι μια γιαγιά αποφάσισε να το εφαρμόσει πάνω της.

Η τολμηρή 80χρονη γιαγιά Λίβια αφέθηκε στα χέρια της εγγονής της και μακιγιέζ στο επάγγελμα ,Tea Flego και το αποτέλεσμα αφήνει άφωνους ακόμη και τους πιο δύσπιστους του μότο: "το μακιγιάζ κάνει θαύματα''.

Η τεχνική με τις φωτοσκιάσεις, το να σκουραίνεις δηλαδή κάποια σημεία που θέλεις να καλύψεις και να ρίχνεις φως σε κάποια άλλα που θέλεις να αναδείξεις, είχε τέλεια εφαρμογή στη Λίβια,καθώς την έκανε να δείχνει πολύ, μα πολύ νεότερη.... Τις φωτογραφίες της γιαγιάς ,έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram η όμορφη εγγονή της.

Δείτε την:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share