Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Αυτή η γιαγιά πίστευε για χρόνια ότι φρόντιζε 3 γάτες - Μια μέρα ο εγγονός της κατάλαβε ότι η τρίτη δεν έχει καμιά σχέση με γάτα!

Ζούσε τόσα χρόνια χωρίς να το ξέρει!

22 Νοεμβρίου 2019 07:49
Αυτή η γιαγιά πίστευε για χρόνια ότι φρόντιζε 3 γάτες - Μια μέρα ο εγγονός της κατάλαβε ότι η τρίτη δεν έχει καμιά σχέση με γάτα!
Follow us on Google News

Αυτή η γιαγιά πίστευε για χρόνια ότι φρόντιζε 3 γάτες - Μια μέρα ο εγγονός της κατάλαβε ότι η τρίτη δεν έχει καμιά σχέση με γάτα!

Όταν ο Έρικ Χέρτλεϊν πήγε για να επισκεφτεί τη γιαγιά του στο σπίτι της στο Κάνσας εδώ και πολύ καιρό, ήξερε ότι θα έβρισκε αρκετές αδέσποτες γάτες στην μπροστινή της βεράντα, όπου τις άφηνε πάντα να περιφέρονται τριγύρω. Αυτή τη φορά, ωστόσο, ένα από αυτά τα γατάκια δεν ήταν όπως τα άλλα. Μετά από προσεκτικό έλεγχο, στην πραγματικότητα, δεν ήταν καθόλου γάτα. Μια γιαγιά έπεσε κάτω και δεν είχε κανέναν να την βοηθήσει... τότε το σκυλάκι της έκανε κάτι που θα σας ανατριχιάσει!

Χωρίς να γνωρίζει κανείς, η γιαγιά του Έρικ φρόντιζε ένα μικρό οπόσουμ όλη την ώρα. «Με καθησύχασε ότι ήταν μία από τις γάτες της», είπε στον Dodo. «Της είπα ότι δεν ήταν αυτό που πίστευε ότι ήταν.» Η γλυκιά γυναίκα τον ονόμασε Τετ και παρόλο που ήταν σοκαρισμένη όταν συνειδητοποίησε την αλήθεια, δεν ενοχλήθηκε και πάρα πολύ. «Λοιπόν, δεν με ενοχλεί ακόμα, οπότε δεν με πειράζει να είναι εδώ!», είπε.

Ο Έρικ επίσης ανακάλυψε ότι ο Τετ κοιμόταν έξω από την πόρτα της γιαγιάς του από τότε που ήταν μωρό, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να ήταν ορφανό. Ανεξάρτητα από τις περιστάσεις που οδήγησαν τον Τετ στο ζεστό κρεβάτι με τις γάτες όπου μένει τώρα, φαίνεται να είναι μια ευεργετική παρουσία για όλους τους εμπλεκόμενους. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να το δείτε μόνοι σας!

 Αυτή η γιαγιά πίστευε ότι φρόντιζε 3 γάτες

Μια γυναίκα από το Κάνσας, που είναι γνωστή ότι αφήνει αδέσποτες γάτες να κοιμηθούν στη βεράντα της, δέχτηκε μια πρόσφατη επίσκεψη από τον εγγονό της, ο οποίος παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο

Ένας από τους γούνινους φίλους της, τον οποίο ονόμασε Τετ, ήταν σίγουρα διαφορετικός από τις άλλες γάτες

Στην πραγματικότητα, ο Τετ δεν ήταν καθόλου γάτα … Ήταν ένα οπόσουμ και η γιαγιά δεν είχε ιδέα!

«Με καθησύχασε ότι ήταν μία από τις γάτες της … Γελούσα για πέντε λεπτά,» είπε ο Έρικ

 Αυτή η γιαγιά πίστευε  ότι φρόντιζε 3 γάτες

Αυτή η γιαγιά μένει μέσα στο αυτοκίνητό της, έξω από το σπίτι της. Όταν μάθετε γιατί δεν μένει μέσα θα παγώσετε!

Θα παγώσετε όταν μάθετε τον λόγο που αυτή η γιαγιά μένει μέσα στο αυτοκίνητό της και έξω από το σπίτι της.

Τι συνέβη με αυτή την ηλικιωμένη γυναίκα; Γιατί έμενε στο αυτοκίνητο;

Με την ευκαιρία διαβάστε: Μια γιαγιά έπεσε κάτω και δεν είχε κανέναν να την βοηθήσει... τότε το σκυλάκι της έκανε κάτι που θα σας ανατριχιάσει!

Αυτή η κυρία ζούσε στο αυτοκίνητό της μπροστά στο σπίτι της και αυτό φυσικά έμοιαζε περίεργο σε αυτούς που κατοικούσαν στη γειτονιά της.

Το σπίτι της δεν διέθετε τρεχούμενο νερό ή ηλεκτρικό ρεύμα και έτσι η κατοικία της δεν ήταν πλέον κατοικήσιμη. Το αυτοκίνητό της δεν ήταν πλέον ασφαλές να οδηγηθεί και έτσι έμενε μέσα σε αυτό.

γιαγιά

Ευτυχώς, υπήρχε ένας καλός γείτονας που ήταν πρόθυμος να κάνει ό, τι ήταν σωστό για και βοηθήσει την κυρία να αποφύγει μια αβέβαιη μοίρα. Ο γείτονας δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η ηλικιωμένη κυρία ήταν άστεγη έξω από το σπίτι της σε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο γείτονας αποφάσισε να παράσχει στην ηλικιωμένη τη βοήθεια που χρειαζόταν. Μόλις αποφάσισε να παρέμβει, σύντομα συνειδητοποίησε ότι ο πραγματικός λόγος που η κυρία δεν πήγαινε στο σπίτι της ήταν ότι το σπίτι βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση. Με την ευκαιρία διαβάστε: Γιαγιά περπατάει με το εγγόνι της και την πατάει λεωφορείο!

Όταν ο σύζυγος της είχε πεθάνει, η ίδια δεν ήταν πλέον σε θέση να φροντίσει το σπίτι ή τα δύο σκυλιά τους. Ως αποτέλεσμα, το εσωτερικό του σπιτιού ήταν γεμάτο με ούρα και κοπριά. Ο γείτονας δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook που σχεδιάστηκε για να επιστήσει την προσοχή στο θέμα και ζήτησε από τους φίλους και τα αγαπημένα του πρόσωπα να τον βοηθήσουν.

Η ίδια έλαβε σύντομα τη βοήθεια που χρειαζόταν και ήταν ευγνώμων στον γείτονα!

Έπειτα από την κηδεία της γιαγιάς της, έβγαλε αυτή την φωτογραφία. Μετά την κοίταξε και έπαθε σοκ....

Η τρίχα της σηκώθηκε, όταν μετά την κηδεία της γιαγιάς της, έπιασε και είδε μια φωτογραφία. Τι συνέβη;

Ο λόγος για την 18χρονη Νταϊάνα, η οποία αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία του πατέρα και της μητριάς της. Με την ευκαιρία διαβάστε: Μάνα και μωρό πεθαίνουν. Τότε η γιαγιά βλέπει κάτι σε μια φωτογραφία που ξεπερνά κάθε λογική...

γιαγιά

Η μητριά της είχε μόλις επιστρέψει από την κηδεία της γιαγιάς της στην Τουρκία και όταν κοίταξε την φωτογραφία, ήταν σίγουρη πως ήταν το πρόσωπο της γιαγιάς της όταν ήταν νεαρή.

“Εκείνη και η γιαγιά της ήταν πολύ δεμένες και μπορούσε να νιώσει την παρουσία της όλη τη μέρα. Ήξερε πως η γιαγιά της την πρόσεχε,” εξήγησε η Νταϊάνα.

Πρόκειται για αντανάκλαση ή μήπως οπτική οφθαλμαπάτη; Η Νταϊάνα δεν το πιστεύει: “Εκτός από μένα, κανείς δεν πιστεύει στα φαντάσματα. Εκείνη την νύχτα όμως όλοι νιώθαμε πολύ παράξενα μετά το περιστατικό. Κανείς δεν μπορούσε να κοιμηθεί ήρεμα.”

Εσείς τι πιστεύετε πως ήταν;

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share