Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φαίνονται πατατάκια με πιπέρι αλλά αν κοιτάξεις προσεκτικά... θα αηδιάσεις!

Δεν πήγε το μυαλό της!

21 Νοεμβρίου 2019 21:05
Φαίνονται πατατάκια με πιπέρι αλλά αν κοιτάξεις προσεκτικά... θα αηδιάσεις!

Νόμιζε ότι έτρωγε κανονικά πατατάκια με πιπέρι μια φοιτήτρια στο Όρεγκον των ΗΠΑ, αλλά τελικά την "πάτησε". Τα πατατάκια που ήταν γνωστής εταιρείας δεν είχαν πιπέρι τελικά...Αυτό που περιείχαν ήταν κάτι πολύ αηδιαστικό!

Δείτε επίσης: Ξεράθηκαν τα πατατάκια σας; Μην τα πετάξετε! Υπάρχει λύση! (Video)

Η 18χρονη Έμιλι Γούαγκονερ, έτρωγε αμέρημνη τα πατατάκια της, όταν ανακέλυψε ότι τα μαύρα στίγματα δεν ήταν πιπέρι, αλλά πολλά νεκρά μυρμήγκια!

Κοινοποίησε την φωτογραφία της στο Twitter και πήρε πάνω από 10.000 κοινοποιήσεις. Η ίδια ενημέρωσε τους χρήστες για το ατυχές συμβάν και τους συμβούλεψε να προσέχουν πολύ αν αγοράζουν κάτι από αυτή την εταιρεία!

Πολλοί αμφισβήτησαν την γνησιότητα της φωτογραφίας, αφού αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα έπρεπε να το έχει καταλάβει από την αρχή, ενώ άλλοι συμπαραστάθηκαν σε αυτήν την αηδιαστική ατυχία!

Η ίδια δήλωσε ότι δεν θα έκανε ποτέ πλάκα με ένα τόσο σοβαρό συμβάν, ενώ της απάντησε και το κατάστημα που προμηθεύτηκε αυτά τα πατατάκια, λέγοντας της ότι θα ελέγχουν τα προιόντα τους.

Μυρμήγκια στα νύχια! Η πιο περγίεργη τάση στο μανικιούρ που μας άφησε άφωνους!

Η πιο περίεργη τάση στα νύχια που έχουμε ακούσει ποτέ και που έχει σηκώσει κύμα αντιδράσεων. Τα μυρμήγκια στα νύχια και όμως είναι ένα αληθινό μανικιούρ, που το έχουν επιλέξει αρκετές γυναίκες!

Δείτε επίσης: Κοιτάξτε τα νύχια σας προσεκτικά! Έχετε το λευκό μισοφέγγαρο; Αν ναι, δείτε τι σημαίνει για την υγεία σας!

Μια τάση που έχει εκνευρίσει, αφού το να παγιδεύεις ζωντανά μυρμήγκια μέσα σε ακρυλικά νύχια για τον βωμό της μόδας, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς, παρά μόνο απάνθρωπο.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στην Ρωσία σχολιάστηκαν σαφώς αρνητικά και ας ελπίσουμε ότι είναι μια μόδα που θα σταματήσει και θα ξεπεραστεί γρήγορα!

Έριξε στο νερό βερνίκι και το αποτέλεσμα; Το καλύτερο σχέδιο νυχιών!

Ένας απλός τρόπος για να βάψεις τα νύχια σου και να ξεχωρίσεις είναι ο παρακάτω. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει, αφού είναι επαγγελματικό και δεν θα σπαταλήσεις περιττά χρήματα σε κάποιο nail bar. Επίσης ένα θετικό είναι ότι θα μπορέσεις να φτιάξεις σχέδια που δεν θα έχει καμία άλλη!

Δείτε επίσης: 4+1 χριστουγεννιάτικα σχέδια για τα νύχια σας! (Video)

Μπορεί να σου φαίνεται ακατόρθωτο, αλλά στην πραγματικότητα είναι πανεύκολο. Δημιούργησε μοναδικά και υπέροχα σχέδια, με τη βοήθεια του νερού. Πρωτοτύπησε και θα σου βγει σίγουρα σε καλό.

Θα χρειαστείτε μόνο ένα ποτήρι νερό, σελοτέιπ και τα χρώματα των μανό της επιλογής σας. Δείτε το βίντεο και δοκιμάσε το!

Τα ματ βερνίκια είναι και φέτος το χειμώνα εδώ! Εσύ θα το τολμήσεις;

Είναι μια τάση καθαρά χειμωνιάτικη που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στα νύχια μας και γιατί όχι και αυτόν τον χειμώνα; Ο λόγος για τα ματ βερνίκια!

Εσύ ξέρεις τι λάθος κάνεις και καταστρέφεται το μανικιούρ σου;

Με σχέδια ή χωρίς, σε έντονες ή απαλές αποχρώσεις, οι επιλογές είναι πολλές και μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κάθε γυναίκας.

Οι δικές μας προτάσεις είναι να επιλέξετε το μαύρο matte που συνδυάζει το κομψό με το rock στιλ.

Αν πάλι προτιμάτε τις πιο καθαρές αποχρώσεις, το matte nude είναι ιδανική επιλογή και αποκτά ιδιαίτερο χαρακτήρα αν προσθέσετε γεωμετρικά σχέδια, όπως κάθετες ή οριζόντιες γραμμές.

Ακολουθούν προτάσεις για stylish manicure σε matte αποχρώσεις:

Matte μαύρο με γεωμετρικά σχέδια:

Turtle Nails:

Nude nails με polka dots:

Matte γκρι με sparkling λεπτομέρεια:

Matte κόκκινο με ροζ πινελιές:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share