Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

19 +1 πιο αταίριαστα ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι ο έρωτας είναι κάτι παραπάνω από τυφλός!

Με το 7ο θα σας πέσουν τα μαλλιά!

21 Νοεμβρίου 2019 14:29
19 +1 πιο αταίριαστα ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι ο έρωτας είναι κάτι παραπάνω από τυφλός!

20 +1 πιο αταίριαστα ζευγάρια που αποδεικνύουν ότι ο έρωτας είναι κάτι παραπάνω από τυφλός!

Όταν υπάρχει αγάπη, δεν έχει σημασία η εμφάνιση του άλλου ή η ηλικία του. Για κάποιους ανθρώπους αυτά τα πράγματα δεν μετράνε γιατί το πιο σημαντικό για εκείνους είναι η αγάπη που νιώθουν για το άλλο τους μισό. Αυτά τα ζευγάρια είναι ό,τι πιο περίεργο έχεις δει σήμερα! (photo)

Όταν όμως βλέπουν παράξενα ζευγάρια, πολλοί προσπαθούν να εξηγήσουν πώς ταίριαξε αυτό το παράξενο ζευγάρι. Έτσι, καταλήγουν να κατακρίνουν και να σχολιάζουν παρόλο που κάποια από αυτά φαίνονται πραγματικά ευτυχισμένα.

Δείτε 28 παράξενα ζευγάρια που θα σας κάνουν είτε να χαμογελάσετε, είτε να απορήσετε…

Ζευγάρι σκοτώθηκε 5 λεπτά μετά το γάμο τους!

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι από το Τέξας των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια σύγκρουσης του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαιναν, με ένα φορτηγό, μπροστά στα μάτια των συγγενών τους και λίγα λεπτά μετά τη γαμήλια τελετή τους.

Έπασχε από καρκίνο σε τελικό στάδιο. Τότε ο σκύλος του τον κατεύθυνε σε μια παλιά εγκαταλελειμμένη εκκλησία. Και τότε συνέβη το θαύμα!

Ο Χάρλεϊ Μόργκαν, 19 ετών και η Ριάνον Μπουντρό, 20 ετών, φεύγοντας από το δημαρχείο όπου έγινε η τελετή, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους. Λίγα λεπτά αργότερα το αμάξι συγκρούστηκε με ένα φορτηγό που έσερνε τρέιλερ φορτωμένο με ένα τρακτέρ, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Πίσω ακριβώς από το αυτοκίνητό τους, ακολουθούσε η μητέρα του Χάρλεϊ με την αδερφή του, οι οποίες είδαν την στιγμή του δυστυχήματος.

«Είδα το μωρό μου να πεθαίνει», δήλωσε η μητέρα του Μόργκαν, Κένια, στο KFDM, συνεργαζόμενο δίκτυο του CNNi.

«Έχω ακόμα το αίμα του στα χέρια μου. Προσπάθησα πάρα πολύ να τους βγάλω έγκαιρα από το αμάξι. Θα βλέπω το φορτηγό να χτυπά και να σκοτώνει το παιδί μου κάθε βράδυ της ζωής μου, όσο ζω».

Ο οδηγός του φορτηγού δεν τραυματίστηκε, ενώ το ζευγάρι πέθανε ακαριαία.

Η Κένια Μόργκαν δήλωσε ότι ο γιος της και η νύφη της ήταν ενθουσιασμένοι για την νέα τους ζωή. Εκτός από τον πολιτικό γάμο είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν και με θρησκευτικό στις 20 Δεκεμβρίου με τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Όταν πέθαναν, ήταν μόλις πέντε λεπτά παντρεμένοι.

Άνδρας βλέπει το βίντεο γάμου των γονιών του και παρατηρεί μια περίεργη λεπτομέρεια που...! (Video)

Ένας άνδρας έβλεπε το βίντεο γάμου των γονιών τους παρατήρησε το αυτοκίνητο το οποίο είχαν οι γονείς του εκείνη την ημέρα! Δεν ήθελε να παντρευτεί! Εκείνη τον έδεσε και τον πήγε στην τελετή με το ζόρι και όταν την δείτε θα καταλάβετε τον λόγο!

Έτσι αποφάσισε να ψάξει παντού για να βρει ένα παρόμοιο καθώς οι γονείς του το αγαπούσαν πολύ και το είχαν πουλήσει διότι ο πατέρας του έπρεπε να φύγει για τον πόλεμο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share