Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μια γιαγιά έπεσε κάτω και δεν είχε κανέναν να την βοηθήσει... τότε το σκυλάκι της έκανε κάτι που θα σας ανατριχιάσει!

Της έσωσε την ζωή!

20 Νοεμβρίου 2019 11:45
Μια γιαγιά έπεσε κάτω και δεν είχε κανέναν να την βοηθήσει... τότε το σκυλάκι της έκανε κάτι που θα σας ανατριχιάσει!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αφού είναι πάντα στο πλευρό του σε κάθε στιγμή και όποτε τον χρειαστεί. Η σχέση μεταξύ του ιδιοκτήτη και του σκύλου είναι πολύ δυνατή. Μια γιαγιά, λοιπόν, έπεσε κάτω στο πάτωμα και δεν είχε κανέναν να την σηκώσει όταν το σκυλάκι της ανέλαβε δράση!

Δείτε επίσης: Μάνα και μωρό πεθαίνουν. Τότε η γιαγιά βλέπει κάτι σε μια φωτογραφία που ξεπερνά κάθε λογική...

Η 91χρονη Ντόρις Τζένκινς, από το Κάντγουελ, πήγαινε για ύπνο και τότε έβγαλε την ιατρική συσκευή ειδοποίησης και μπήκε στην κουζίνα να πάρει το φάρμακο της.

Αφού κατάπιε τα χάπια, θρόμβοι αίματος παρέλυσαν τα πόδια της και έγινε το αναπόφευκτο.... έπεσε στο πάτωμα. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και δεν είχε κανέναν να την σηκώσει. Σύρθηκε έως έξω από την κουζίνα, όπου βρισκόταν ο σκυλάκος της, ο Ορέο.

Ο Όρεο αντιλήφθηκε την κρισιμότητα της κατάστασης, και έντρομος έτρεξε γρήγορα στο δρόμο για να ειδοποιήσει έναν νοσοκόμο που έμενε κοντά. Ο νοσοκόμος ακολούθησε τον σκύλο στο σπίτι, όπου βρήκε την γιαγιά στο πάτωμα και κάλεσε την άμεση δράση.

Η Ντόρις έφτασε στο νοσοκομείο εγκαίρως χάρη στον σκύλο της, ο οποίος της έσωσε την ζωή!

Έπειτα από την κηδεία της γιαγιάς της, έβγαλε αυτή την φωτογραφία. Μετά την κοίταξε και έπαθε σοκ....

Η τρίχα της σηκώθηκε, όταν μετά την κηδεία της γιαγιάς της, έπιασε και είδε μια φωτογραφία. Τι συνέβη;

Ο λόγος για την 18χρονη Νταϊάνα, η οποία αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία του πατέρα και της μητριάς της. Με την ευκαιρία διαβάστε: Μάνα και μωρό πεθαίνουν. Τότε η γιαγιά βλέπει κάτι σε μια φωτογραφία που ξεπερνά κάθε λογική...

Η μητριά της είχε μόλις επιστρέψει από την κηδεία της γιαγιάς της στην Τουρκία και όταν κοίταξε την φωτογραφία, ήταν σίγουρη πως ήταν το πρόσωπο της γιαγιάς της όταν ήταν νεαρή.

“Εκείνη και η γιαγιά της ήταν πολύ δεμένες και μπορούσε να νιώσει την παρουσία της όλη τη μέρα. Ήξερε πως η γιαγιά της την πρόσεχε,” εξήγησε η Νταϊάνα.

Πρόκειται για αντανάκλαση ή μήπως οπτική οφθαλμαπάτη; Η Νταϊάνα δεν το πιστεύει: “Εκτός από μένα, κανείς δεν πιστεύει στα φαντάσματα. Εκείνη την νύχτα όμως όλοι νιώθαμε πολύ παράξενα μετά το περιστατικό. Κανείς δεν μπορούσε να κοιμηθεί ήρεμα.”

Εσείς τι πιστεύετε πως ήταν;

Η γιαγιά της φωτογραφίας μεταμορφώθηκε. Η αλλαγή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Πάθαμε πλάκα με αυτή την αλλαγή της γιαγιάς. Η μεταμόρφωσή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Με την ευκαιρία διαβάστε: 78χρονη γιαγιά μεταμορφώνεται μπροστά στην κάμερα. Δεν θα πιστεύετε στο αποτέλεσμα.

Ως γνωστόν,το "contouring" έχει γίνει της μόδας. Έτσι μια γιαγιά αποφάσισε να το εφαρμόσει πάνω της.

Η τολμηρή 80χρονη γιαγιά Λίβια αφέθηκε στα χέρια της εγγονής της και μακιγιέζ στο επάγγελμα ,Tea Flego και το αποτέλεσμα αφήνει άφωνους ακόμη και τους πιο δύσπιστους του μότο: "το μακιγιάζ κάνει θαύματα''.

Η τεχνική με τις φωτοσκιάσεις, το να σκουραίνεις δηλαδή κάποια σημεία που θέλεις να καλύψεις και να ρίχνεις φως σε κάποια άλλα που θέλεις να αναδείξεις, είχε τέλεια εφαρμογή στη Λίβια,καθώς την έκανε να δείχνει πολύ, μα πολύ νεότερη.... Τις φωτογραφίες της γιαγιάς ,έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram η όμορφη εγγονή της.

Δείτε την:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share