Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Στεναχωρημένο σκυλάκι κάθεται έξω από ξενοδοχείο για 6 μήνες. Όμως όταν κατάλαβε ποιον περίμενε...

Η πιο συγκινητική ιστορία!

20 Νοεμβρίου 2019 10:24
Στεναχωρημένο σκυλάκι κάθεται έξω από ξενοδοχείο για 6 μήνες. Όμως όταν κατάλαβε ποιον περίμενε...

Με το σκυλάκι της φωτογραφίας μείναμε άφωνοι. Βρίσκεται στεναχωρημένο έξω από ξενοδοχείο για 6 μήνες. Τι συνέβη μόλις κατάλαβαν ποιον περίμενε;

Με την ευκαιρία διαβάστε: Σκύλος βάζει πλυντήριο, παίζει πιάνο και ζωγραφίζει!

Ο λόγος για την Ολίβια.

Η Ολίβια είναι μια αεροσυνοδός από τη Γερμανία. Μια μέρα, ενώ ταξίδευε για το Μπουένος Άιρες, παρατήρησε ένα αδέσποτο σκυλί κοντά στο ξενοδοχείο της. Το τάισε και έπαιξε μαζί του για λίγο. Έπειτα,το σκυλάκι την ακολούθησε στο ξενοδοχείο.

Όμως για τους επόμενους έξι μήνες, η αεροσυνοδός έβρισκε το σκυλί έξω από το ξενοδοχείο κάθε φορά που διέμενε εκεί. Ήταν σαν να την περίμενε. Με την ευκαιρία διαβάστε: Σκύλος κυνηγάει μία πάπια, η συνέχεια σοκάρει!

Καθώς περνούσε ο καιρός, γνώριζε όλο και πιο καλά τον σκύλο, κι έτσι, η ίδια ήθελε να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει. Κανόνισε να υιοθετηθεί από κάποιον στο Μπουένος Άιρες. Όμως το σκυλί δραπέτευσε από το νέο του σπίτι και πήγε ξανά πίσω στο ξενοδοχείο.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η αεροσυνοδός να υιοθετήσει τον σκύλο και να τον πάρει μαζί του στη Γερμανία.

Αυτό το κορίτσι παίζει τον γιατρό με τον σκύλο της. Ωστόσο την αντίδραση του σκύλου δεν την περίμενε κανείς...

Το 2χρονο κοριτσάκι αποφάσισε να παίξει τον γιατρό με τον αγαπημένο της σκύλο. Σίγουρα την αντίδραση του σκύλου δεν την περίμενε κανείς. Πάθαμε πλάκα...

Με την ευκαιρία διαβάστε: Ραγίζει καρδιές το σκυλάκι που δεν αποχωρίζεται τον τραυματισμένο ιδιοκτήτη του!

Σε ένα από τα πιο αξιολάτρευτα βίντεο όλων των εποχών, η μικρή Νόα αναλαμβάνει να εξετάσει το bull terrier της οικογένειας, τον Νέκαρ.

H Νόα φορά το στηθoσκόπιο της και κάνει ένα check up στο σκυλάκι της. Ελέγχει την αναπνοή του, τα αυτιά του και τους παλμούς της καρδιάς του. Μόνο αν τον βρει απόλυτα καλά θα του επιτρέψει να παίξει μαζί της!

Η φιλία που μοιράζονται αυτά τα δύο πλάσματα είναι μοναδική. Κι αυτό το βίντεο την αποδεικνύει περίτρανα! Ποιο παιδί που δε νοιάζεται, άλλωστε, θα αποφάσιζε να εξετάσει το σκυλάκι της και ποιος σκύλος που δεν αγαπά θα καθόταν να τον εξετάσουν;;;

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share