Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Τρελή πατέντα για να καπνίζεις μέσα σε μαγαζιά χωρίς να φοβάσαι το πρόστιμο! Δείτε τι σκέφτηκε ένας άνδρας!

Σου έλυσε το πρόβλημα!

20 Νοεμβρίου 2019 09:09
Τρελή πατέντα για να καπνίζεις μέσα σε μαγαζιά χωρίς να φοβάσαι το πρόστιμο! Δείτε τι σκέφτηκε ένας άνδρας!
Follow us on Google News

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο ο νέος αντικαπνιστικός νόμος, που επιβάλλει αυστηρά πρόστιμα σε όσους συνεχίζουν το κάπνισμα στους εσωτερικούς χώρους των μαγαζιών. Ο Έλληνας όμως, πάντα σκαρφίζεται κάτι για να γλιτώσει και να περάσει το "δικό του". Τρανό παράδειγμα αποτελεί αυτός ο άνδρας από τις Σέρρες, που έγινε viral με ένα βίντεο μέσα σε λίγες ώρες!

Δείτε επίσης: Αντικαπνιστικός νόμος: Θα επιδοτήθουν θερμάστρες για να καπνίζουν έξω οι πελάτες μαγαζιών;

Βρήκε τον τρόπο που όλοι οι έλληνες έψαχναν. Για να μην χρειάζεται να βγεις έξω από το μαγαζί που απολαμβάνεις το ποτό και τον καφέ σου ακολούθησε τις συμβουλές του. Με ένα καλαμάκι μπορείς να κάνεις ανενόχλητος το τσιγάρο σου, χωρίς να φοβάσαι ούτε εσύ αλλά ούτε και ο καταστηματάρχης για τα πρόστιμα!

Το βίντεο με την πατέντα!

Η λύση για το κάπνισμα δόθηκε στο Ροδολίβος Σερρών!!!

Posted by Μαριος Μπουραζανης on Tuesday, 19 November 2019

Αντικαπνιστικός νόμος: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες!

Τσουχτερά πρόστιμα έρχονται για τους παραβάτες που συνεχίζουν το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους. Ξεκινούν από 100 και αγγίζουν τα 10.000 ευρώ για εκείνους που παραβλέπουν τον αντικαπνιστικό νόμο σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση!

Δείτε επίσης: Τέλος το τσιγάρο: Δείτε όλα τα μέρη όπου ισχύει η απαγόρευση!

Σύμφωνα με την ΚΥΑ το κατώτερο πρόστιμο των 50 ευρώ αυξάνεται στα 100 ευρώ και ισχύει για κάθε παράβαση σε όλους τους κλειστούς χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε όλους τους κλειστούς χώρους εργασίας, σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τους σταθμούς μεταφορικών μέσων και επιβατικών σταθμών λιμένων, τα αεροδρόμια εκτός των ειδικών χώρων καπνιστών, τους δημόσιους χώρους εργασίας καθώς και αναμονής δημοσίων υπηρεσιών, όπως δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

τσιγάρα

Διαβάστε την ΚΥΑ

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις παραμένει στα 500 ευρώ το πρόστιμο για τον υπεύθυνο διαχείρισης ή προϊστάμενο εκτός από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος πάνω από 100 τ.μ.

Για την κατηγορία αυτή των κέντρων εμβαδού άνω των 100τ.μ. το προστιμο ξεκινά από 2.000 ευρώ και για κάθε υποτροπή ανεβαίνει κατά 2.000 ευρώ μέχρι την πέμπτη υποτροπή οπότε θα επιβάλλεται ποινή 10.000 ευρώ και οριστική ανάκληση άδειας.

Για τα νυχτερινά κέντρα και τους χώρους εστίασης άνω των 300τ.μ. τα πρόστιμα για τους υπευθύνους των καταστημάτων ξεκινούν από 6.000 ευρώ και ανεβαίνουν κατά 1.000 ευρώ για κάθε υποτροπή. Υπουργείο Υγείας: Απαγορεύει το κάπνισμα σε παιδικές χαρές!

Όσον αφορά τους θεριακλήδες που καπνίζουν σε κλειστούς και υπαίθριους χώρους στους οποίους συναθροίζονται ανήλικοι όπως παιδικοί σταθμοί, σχολεία, παιδικές χαρές κτλ. το πρόστιμο είναι στα 200 ευρώ.

Πρόστιμο 1.500 ευρώ θα πληρώνει όποιος οδηγός ή επιβάτης ΙΧ αυτοκινήτου στο οποίο επιβαίνουν ανήλικοι κάτω των 12 ετών.

Την Κυριακή ο Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε την έναρξη καμπάνιας ενημέρωσης μέσα στην εβδομάδα καθώς και την ενεργοποίηση του αριθμού 1142 για επώνυμες καταγγελίες για κρούσματα παραβίασης του αντικαπνιστικού νόμου.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share