Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Αυτός είναι ο ζήτουλας σκύλος. Κοιτάει το αφεντικό του και στη συνέχεια... (Video)

Απίστευτος σκύλος!

17 Νοεμβρίου 2019 10:53
Αυτός είναι ο ζήτουλας σκύλος. Κοιτάει το αφεντικό του και στη συνέχεια... (Video)
Follow us on Google News

Τα σκυλιά δεν σταματάνε να μας εκπλήσσουν με την ευφυία τους. Δείτε τι σκαρφίστηκε ένα "ζήτουλας" σκύλος στην προσπάθεια του να κερδίσει λίγο από το φαγητό του ιδιοκτήτη του!

Δείτε επίσης: Έβαλε μαγειρική σόδα στο σκύλο της. Θα πάθετε σοκ με το αποτέλεσμα...

Είναι ο πιο αξιαγάοπητος και αστείος σκυλάκος. Δεν ρίχνει τον εγωισμό του και με στυλ κοιτάει το αφεντικό του, ενώ τρώει. Όταν ο άνδρας κοιτάει τον σκύλο, εκείνος στρίβει αμέρημνος το κεφάλι του από την άλλη μεριά!

Το βίντεο που ανέβηκε στο Facebook έχει γίνει το viral των τελευταίων δύο ημερών και η ερμηνεία του σκύλου αξίζει σίγουρα Όσκαρ.

Το βίντεο είναι για πολλά γέλια!

Ραγίζει καρδιές το σκυλάκι που δεν αποχωρίζεται τον τραυματισμένο ιδιοκτήτη του!

Ραγίζει καρδιές η είκονα του σκύλου που δεν αφήνει από την αγκαλιά του τον ιδιοκτήτη του. Είναι γνωστό οτι τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου και τρέφουν μεγάλη αγάπη για τους ιδιοκτήτες τους. Ο Τόνι, κατέρρευσε όταν κατάλαβε ότι μπορεί να έχανε το αφεντικό του..

Δείτε επίσης: Απελπισμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού! Μετά από λίγο όμως συμβαίνει κάτι απίθανο

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Χεσούς Χουέτσε κλάδευε ένα δέντρο έξω από το σπίτι του στην Αργεντινή, γλίστρησε και έπεσε στο τσιμεντένιο οδόστρωμα από ύψος περίπου 2 μέτρων. Έφερε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις του, αλλά ο Τόνι βρέθηκε αμέσως δίπλα του.

σκύλος αγκαλιά

Ενώ οι υπεύθυνοι τοποθετούσαν κολάρο στο λαιμό του άνδρα και πρόσφεραν τη βοήθειά τους, ο σκύλος συνέχισε να αγκαλιάζει το αφεντικό του και δεν τον άφηνε να φύγει μακριά του!

σκύλος αγκαλιάσκύλος αγκαλιά

Το τετράποδο ανησυχούσε υπερβολικά αλλά άνδρας κατάφερε να τον καθησυχάσει του χαϊδεύοντάς τον, ώστε να του δείξει πως είναι εντάξει.

Όταν έφτασε η στιγμή της μεταφοράς, ο Τόνι θέλησε να ανέβει στο ασθενοφόρο, αλλά αυτό ήταν αδύνατο. Ευτυχώς δεν θα μείνουν χωριστά για πολύ.

σκύλος αγκαλιάσκύλος αγκαλιά

Ο Χουέτσε αναφέρει: «Μια μέρα τον είδαμε στο δρόμο και τον υιοθετήσαμε, του δώσαμε αγάπη, φαγητό και είναι πλέον μέλος της οικογένειάς μας. Για μένα είναι σαν γιος.»

Απελπισμένη σκυλίτσα ψάχνει τα σκυλάκια της παντού! Μετά από λίγο όμως συμβαίνει κάτι απίθανο

Ποιος είπε ότι τα ζώα δεν έχουν ψυχή; Σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια μαμά από το να χάσει τα μωρά της, ακόμα και αν πρόκειται για σκυλάκια!

Μια μητέρα είναι μητέρα, και δεν έχει σημασία σε τι είδος ανήκει και η φροντίδα των μωρών της εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα.

Σκυλίτσα είχε κακοποιηθεί τόσο άγρια που φοβόταν ακόμη και να κοιτάξει τους ανθρώπους! Δείτε όμως πως είναι σήμερα

Η σκυλίτσα στο βίντεο που ακολουθεί περιπλανιόταν άσκοπα όταν μερικοί άνθρωποι την είδαν και επικοινώνησαν με την φιλοζωική υπηρεσία. Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα.

Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Δείτε το συγκεκριμένο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share