Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Μία τυφλή εγκυμονούσα πηγαίνει για υπέρηχο: Όμως αυτό που έκανε στη συνέχεια ο γιατρός...! (Video)

Σοκ!

16 Νοεμβρίου 2019 09:41
Μία τυφλή εγκυμονούσα πηγαίνει για υπέρηχο: Όμως αυτό που έκανε στη συνέχεια ο γιατρός...! (Video)

Μία τυφλή μαμά πηγαίνει για υπέρηχο, όμως αυτό που έκανε στη συνέχεια ο γιατρός θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Της αφαίρεσαν την ιατρική άδεια για τις απαγορευμένες φωτογραφίες!

Η φύση είναι τόσο μεγαλειώδης και η πρόνοια της τόσο απόλυτη, που μπορεί οι τυφλοί να μη βλέπουν όσα κι εμείς, έχουν όμως την ικανότητα να διαισθάνονται τα πιο σημαντικά πράγματα.

Σοκαρίστηκε ακόμα και η γιατρός με αυτό που βρήκε στο αυτί ασθενούς! (photo)

Η Τατιάνα είναι μια τυφλή -επικείμενη- μητέρα η οποία ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει τον γιο της στην αγκαλιά της. Λόγω της αναπηρίας της όμως δε μπορεί να δει το μωράκι της να μεγαλώνει στη μήτρα της, όπως όλες οι άλλες γυναίκες.

Το υπερηχογράφημα είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των γονιών, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Είναι η πρώτη φορά που αντικρύζουν τη ζωή που έχουν δημιουργήσει.

Ο Χάγκς αποφάσισε να βοηθήσει την Τατιάνα να μη χάσει λεπτό από αυτή την τόσο σημαντική στιγμή.

Ο 9χρονος γιος τους γελούσε συνεχώς και χωρίς λόγο! Όταν τον πήγαν στον γιατρό, έπαθαν σοκ!(photos-video)

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το γέλιο ενός παιδιού; Οι γονείς του 9χρονου Τζάστιν Τσο από την Καλιφόρνια χαιρόντουσαν πολύ να ακούνε το γέλιο του γιου τους. 18χρονη έπεσε σε κώμα μετά από ατύχημα, ξύπνησε 20 χρόνια αργότερα και άφησε έκπληκτους τους γιατρούς! (Video)

Μερικές φορές, χωρίς κάποιο λόγο, ο Τζάστιν ξεκινούσε να γελάει ανεξέλεγκτα. Οι γονείς του νόμιζαν πως ήταν κομμάτι της προσωπικότητάς του, αλλά αυτό δεν ίσχυε.

Όπως τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας του, ο Τζάστιν λάτρευε να παίζει ποδόσφαιρο και επιτραπέζια. Ήταν πάντα χαρούμενος αλλά οι γονείς του άρχισαν να υποπτεύονται πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν παρατήρησαν πως ο Τζάστιν γελούσε ακόμα περισσότερο όταν κουραζόταν πολύ ή όταν χτυπούσε.

Τότε, μία μέρα ο γιος τους έπαθε επιληπτική κρίση και μία ομάδα ειδικών γιατρών έκανε μία σοκαριστική διάγνωση.

undefined

Πράγματι, τα ξεσπάσματα γέλιου που είχε πολλές φορές ήταν επιληπτικές κρίσεις. Αυτή η σπάνια ασθένεια λέγεται γελαστική επιληψία. Εκτός από αυτό, μία μαγνητική έδειξε πως είχε έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλό του. Αυτοί οι όγκοι συνήθως είναι από την γέννηση αλλά δεν προκαλούν προβλήματα μέχρι πολύ αργότερα, αν όχι καθόλου.

undefined

Λίγα χρόνια πριν, θα έπρεπε να του ανοίξουν το κεφάλι για να αφαιρέσουν τον όγκο. Αυτού του είδους οι επεμβάσεις είναι πολύ επικίνδυνες και απαιτούν πολύ χρόνο ανάρρωσης. Ευτυχώς όμως, με την εξέλιξη της τεχνολογίας, οι γιατροί μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν μικροσκοπικά εργαλεία που κατέστρεψαν τον όγκο με θερμότητα.

undefined

Και αυτή η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τώρα, έξι μήνες μετά, ο Τζάστιν δεν παθαίνει πλέον κρίσεις επιληψίας. Και το καλύτερο είναι πως είναι όσο χαρούμενος ήταν και πριν.

Δείτε περισσότερα για την ιστορία του στο βίντεο:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share