Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ο αρουραίος- καλλιτέχνης που έχει ταλέντο στην ζωγραφική! Δείτε τους πίνακες του!

Είναι αξιαγάπητος!

14 Νοεμβρίου 2019 21:25
Ο αρουραίος- καλλιτέχνης που έχει ταλέντο στην ζωγραφική! Δείτε τους πίνακες του!

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένας αρουραίος θα μπορούσε να ζωγραφίσει, και πόσο μάλιστα καλύτερα και από έναν άνθρωπο! Ο Ντάριους, ο αρουραίος, είναι αυτοδίδακτος ζωγράφος και ζωγραφίζει με τα πόδια. Προφανώς έγινε viral.

Δείτε επίσης: Γέμισε αρουραίους η Νέα Υόρκη!

Είναι κατοικίδιο της Αμαλί Μαρκότα Αντερσεν, μιας φοιτήτριας γραφιστικής και ψηφιακών τεχνών, η οποία αγαπά τους αρουραίους.

«Είχα ποντίκια όλη μου τη ζωή, από τότε που ήμουν περίπου 14-15 ετών. Έμαθα από το ίντερνετ πόσο υπέροχα είναι σαν κατοικίδια. Το τελευταίο καιρό αρχίζουν να γίνονται πολύ δημοφιλή. Δυστυχώς δεν ζουν πολύ καιρό, συνήθως 2-3 χρόνια. Είχα 9 μέχρι σήμερα. Ο Ντάριους ήταν ένας από αυτούς», λέει η Αμαλί.

«Τον πήρα το 2017. Όταν τον είδα τον επέλεξα αμέσως. Φαινόταν τόσο ευγενικός. Τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα», πρόσθεσε.

Η καλλιτεχνική προσπάθεια του αρουραίου παρουσιάστηκε στο Tumblr της Αμαλί. Η πρώτη του ζωγραφιά, δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2018 και κλέβει τις εντυπώσεις!

Πανικός σε βαγόνι του μετρό: Αρουραίος έκανε βόλτες ανάμεσα στους επιβάτες (video)

Απίστευτο αλλά και τρομακτικό για κάποιους αυτό που συνέβη όταν ένας αρουραίος έκανε βόλτες ανάμεσα στους επιβάτες του μετρό!

Ένας απρόσκλητος επισκέπτης εισέβαλε σε βαγόνι του μετρό στο Μπρούκλιν προκαλώντας πανικό. Ο μικροσκοπικός επιβάτης ήταν ένας αρουραίος, ο οποίος άρχισε να τρέχει ανάμεσα στα πόδια πανικόβλητων επιβατών και τα καθίσματα, προσπαθώντας να βρει μια έξοδο διαφυγής. Δείτε ακόμα: 10 περίεργες ιστορίες από το Μετρό που θα σας κάνουν να ανατριχιάσετε!

Μια γυναίκα, όχι ιδιαίτερα ψύχραιμη άρχισε να φωνάζει από το φόβο της, ενώ κάποιοι άλλοι επιβάτες είδαν με ψυχραιμία την κατάσταση σηκώνοντας τα πόδια τους για να περάσει ο αρουραίος.

Ανατριχιαστικό: Αρουραίος προσγειώθηκε στο τραπέζι πελάτισσας!

Η ιερή στιγμή που μπαίνεις σε ένα εστιατόριο... εστιάζεις στο τραπέζι που θέλεις να κάτσεις και πιάνεις τον κατάλογο στο χέρι σου.

Ο σερβιτόρος πλησιάζει σε καλωσορίζει με ένα δροσερό νερό και απλά παίρνεις τον χρόνο σου για να αποφασίσεις τι θα παραγγείλεις.

Μέχρι εκεί κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα για μία γυναίκα από την Καλιφόρνια. Η στιγμή χάλασε όταν άκουσε έναν θόρυβο από το ταβάνι και είδε έναν ζωντανό αρουραίο να προσγειώνεται στο τραπέζι της!

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ φώναξε τον μάνατζερ του μαγαζιού και ζήτησε εξηγήσεις.

Εκείνος, χρησιμοποιώντας δύο πιάτα έσπρωξε το τρωκτικό που τραυματίστηκε από την πτώση σε μία σακούλα.

Η γυναίκα έγραψε στο Facebook: «Τι κάνεις όταν ένας αρουραίος προσγειώνεται στο τραπέζι σου από το ταβάνι. Όντως LA? Απλά ήθελα να δω έναν αγώνα ποδοσφαίρου».

Αδιανόητο: Ποντίκι έπεσε στο κεφάλι δημοσιογράφου στον Λευκό Οίκο! (Video)

Αδιανόητο! Ποντίκι έπεσε στο κεφάλι δημοσιογράφου στον Λευκό Οίκο!

Συγκεκριμένα ένα ποντίκι έπεσε από το ταβάνι στο κεφάλι ενός δημοσιογράφου του NBC. Εκείνη τη στιγμή επικράτησε αναστάτωση, ενώ το περιστατικό περιέγραψε στο Twitter ένας δημοσιογράφος. Ένα ποντίκι κατάφερε να βάλει φωτιά σε ολόκληρο κατάστημα!

«Ενα ποντίκι κυριολεκτικά έπεσε από το ταβάνι, στον θάλαμό μας στον Λευκό Οίκο, και προσγειώθηκε στην αγκαλιά μου» έγραψε ο Πίτερ Αλεξάντερ. Μάλιστα οι συνάδελφοι του δημοσίευσαν και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να το ψάχνουν και να ρωτούν εάν βρίσκεται «εκεί». Στη συνέχεια ξεκίνησε το κυνηγητό του στην αίθουσα όπου πραγματοποιείται η ενημέρωση των δημοσιογράφων.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share