Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η γιαγιά της εικόνας ένιωθε άσχημα με την εμφάνιση της και τα κιλά της. Τότε αποφάσισε να...

Πάθαμε πλάκα με την αλλαγή της!

14 Νοεμβρίου 2019 11:15
Η γιαγιά της εικόνας ένιωθε άσχημα με την εμφάνιση της και τα κιλά της. Τότε αποφάσισε να...

Πάθαμε πλάκα! Αυτή η γιαγιά, ένιωθε άβολα με τα παραπανίσια κιλά και την εμφάνισή της. Μια μέρα αποφάσισε να βάλει τέλος και να μεταμορφωθεί.

Ο λόγος για την Ναταλία, μια μητέρα αλλά και γιαγιά από την Μεγάλη Βρετανία. Η Ναταλία όταν έγινε μητέρα αποφάσισε να βάλει στην άκρη το όνειρο που είχε για το μόντελινγκ. Με την ευκαιρία διαβάστε: Το κοριτσάκι που μοιάζει με γιαγιά! Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

"Είχα πάρει τόσα πολλά κιλά που ντρεπόμουν να βγω στο δρόμο να κυκλοφορήσω ή ακόμα να πάω σε κάποιο εστιατόριο για φαγητό" εξομολογείται η ίδια.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Ασύλληπτο: Γιαγιά έριξε στο εγγονάκι της καυτό νερό για τιμωρία και κατηγορείται για επώδυνη κακοποίηση!

Όμως, πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού κατάφερε να χάσει περισσότερο από το μισό της βάρος. Μάλιστα πρόσθεσε στήθος και άλλαξε το look της.

"Νιώθω ένας άλλος άνθρωπος και μπορώ να χαρώ πλέον την ζωή ,το φαγητό και την οικογένεια μου" δηλώνει.

Τύπος έβαλε τη γιαγιά του σε κλουβί! Ο απίστευτος λόγος που έφτασε στα άκρα!

Σε ένα τρομερό και σπάνια περιστατικό στην Αγγλία, οπαδός έβαλε τη γιαγιά του στο κλουβί, για να «πιέσει» την ομάδα του να κάνει μετεγγραφή αμυντικού και τελικά τα.… κατάφερε, αφού η Ίπσουιτς απέκτησε τον Τότο Ενσιάλα. Ναι, ναι καλά διαβάσατε

Τον πιο ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας οπαδός της Ίπσουιτς, για να αναδείξει την αγωνία του για τις καλοκαιρινές μετεγγραφές της ομάδας του, αφού αποφάσισε να βάλει τη γιαγιά του σε ένα κλουβί, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία για να «πιέσει» την κατάσταση.

Αυτή η γιαγιά βρήκε ένα θαυματουργό κόλπο για να προστατευτεί από το λάδι!

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Άγγλος με σχετική ανάρτησή του στο twitter, έγραψε ότι «δεν θα αφήσω τη γιαγιά μου να βγει έξω, μέχρι να υπογράψετε κεντρικό αμυντικό», κοινοποιώντας τη φωτογραφία και στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας του.

Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral, με την Ίπσουιτς να παίρνει μάλιστα θέση, όταν και ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του κεντρικού αμυντικού, Τότο Ενσικαλά από τη Σριούσμπερι. «Δεν χαιρετίζουμε τέτοια πράγματα σε καμία περίπτωση, αλλά ήρθε η ώρα να βγάλεις τη γιαγιά σου από το κλουβί», απάντησαν αστειευόμενοι, οι διαχειριστές της σελίδας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share