Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Αξιαγάπητο: Αυτό το σκυλάκι ήταν εγκαταλελειμμένο - Όταν το βρήκε ένας άντρας για να το σώσει είδε ότι έχει μια επιπλέον ουρά στο κεφάλι

Ένα ξεχωριστό σκυλάκι!

14 Νοεμβρίου 2019 07:52
Αξιαγάπητο: Αυτό το σκυλάκι ήταν εγκαταλελειμμένο - Όταν το βρήκε ένας άντρας για να το σώσει είδε ότι έχει μια επιπλέον ουρά στο κεφάλι

Αυτό το κουταβάκι ήταν εγκαταλελειμμένο... Όταν το βρήκε ένας άντρας είδε ότι έχει μια επιπλέον ουρά στο κεφάλι

Ένα κουτάβι δέκα μηνών, με μία δεύτερη ουρά, στο κεφάλι του, μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων στο Μιζούρι, και σύμφωνα με τους υπεύθυνους είναι καλά στην υγεία του. Προσπαθούσαν να σώσουν 8 εγκλωβισμένα κουταβάκια, αλλά μόλις κοίταξαν μέσα στην τρύπα έπαθαν σοκ! (Video)

Το κουτάβι είχε εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες του. Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου, που ειδικεύεται στα ζώα με αναπηρίες, ονόμασαν το κουτάβι «Ναρβάλ». Το ναρβάλ είναι ένα θαλάσσιο θηλαστικό που ξεχωρίζει από τον μεγάλο ελικοειδή χαυλιόδοντά του και ζει στην Αρκτική. Το προσωπικό ανέφερε ότι δεν συντρέχουν λόγοι αφαίρεσης της ουράς καθώς δεν προκαλεί πόνο στο ζώο, ενώ οι φωτογραφίες, που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσαν σχόλια αναρίθμητων χρηστών βοήθησαν ώστε να γίνει γνωστό του έργο του οργανισμού.

Η Rochelle Steffen, υπεύθυνη της οργάνωσης Mac’s Mission, που ονομάστηκε έτσι χάρη σε ένα πιτ μπουλ που έσωσε πριν περίπου επτά χρόνια, ανέφερε στο BBC News ότι ο Ναρβάλ «δεν πονάει και παίζει με τις ώρες». Παράλληλα οι ακτινογραφίες έδειξαν πως η δεύτερη ουρά, που το μέγεθός της ανέρχεται στο 1/3 της κανονικής «δεν συνδέεται με κάτι». Η Steffen ανέφερε ότι ο μόνος λόγος που υπάρχει αυτή η ουρά είναι για να φαίνεται ο Ναρβάλ ως «το πιο κουλ κουτάβι».

Ο Ναρβάλ δεν θα δοθεί για υιοθεσία ακόμα καθώς η οργάνωση περιμένει να μεγαλώσει ακόμη ώστε να αποδειχθεί ότι η ουρά δεν προξενεί προβλήματα. Η Steffen ανέφερε ότι ο Ναρβάλ είναι ένα από τα εκατοντάδες σκυλιά που εγκαταλείπονται στο αγροτικό Μισούρι. Στην οργάνωσή της καταλήγουν συνήθως ζώα με παραμορφώσεις και τραύματα που συνήθως θανατώνονται και, όπως λέει, «υπάρχει μεγάλη ανάγκη για να τους δοθεί μία ευκαιρία». «Τους δίνουμε αυτή την ευκαιρία», προσθέτει.

Σκύλος περίμενε το αφεντικό του έξω από το νοσοκομείο για 1 χρόνο! (Video)

Μια συγκινητική ιστορία θα δείτε στο παρακάτω βίντεο! Το αφεντικό ενός πανέμορφου σκύλου είχε τροχαίο ατύχημα και εκείνος τον περίμενε καρτερικά να συνέλθει στο νοσοκομείο! Τύποι γέμισαν με κόλλα τα πόδια σκύλου και το άφησαν να πεθάνει! Λίγο μετά εκείνο έκανε το... απίθανο!

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος και ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου για αυτό και εκείνος καθόταν δίπλα στο αφεντικό του μέχρι να συνέλθει 1 χρόνο!

Αυτό το βίντεο πρέπει πραγματικά να το δουν όλοι, είναι η απόδειξη ότι δεν υπάρχει πιο πιστό πλάσμα στον κόσμο από τον σκύλο. Το βίντεο δείχνει με τον πιο συγκινητικό τρόπο την απέραντη άνευ όρων αγάπη που τρέφει ένας σκύλος για το αφεντικό του. Δείχνει πως ένας σκύλος περιμένει καρτερικά το αφεντικό του να συνέλθει μετά από ένα τροχαίο ατύχημα, πώς δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του και καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται αντίστροφα καταλαβαίνετε πώς ξεκίνησαν όλα αυτά.

Το βίντεο είναι από τη καμπάνια του γαλλικού οργανισμού 30 Millions d’Amis και μακάρι να μπορέσει να ευαισθητοποιήσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί.

Άντρας έσωσε παραμελημένο σκύλο λίγο πριν πεθάνει - Όταν είδε τη μεταμόρφωση μετά από μέρες έμεινε άφωνος!

Άντρας έσωσε έναν παραμελημένο σκύλο λίγο πριν πεθάνει - Όταν είδε τη μεταμόρφωση μετά από μέρες έμεινε άφωνος!

Όταν ο Ρίκο βρήκε αυτό το εγκαταλελειμμένο χάσκι, το άτυχο ζώο ήταν τόσο αδύναμο και άρρωστο από την παραμέληση που μόλις μετά βίας μπορούσε να σταθεί. Αυτός ο τύπος πλησιάζει απειλητικά το σκυλάκι: Λίγο μετά εκείνο σπαράζει από τον πόνο!

Το σκυλί περιπλανιόταν στους δρόμους του Ντενπασάρ στο Μπαλί με κενά σημεία πάνω στη βρώμικη γούνα του που αποκάλυπταν τις εκτεθειμένες πληγές του.

Άντρας έσωσε έναν παραμελημένο σκύλο

Ήταν τόσο υποσιτισμένος που έμοιαζε σκελετωμένος και δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος, ενώ είχε μακρά, βρώμικα νύχια που δεν είχαν κοπεί για πολύ καιρό.

Ο κ. Ρίκο αποφάσισε να φροντίσει το αδύναμο κουτάβι, να το πλύνει και να κουρέψει τη γούνα του, να το ταΐσει και να το μεταφέρει στον κτηνίατρο όσες φορές χρειαζόταν για να γίνει καλά.

Άντρας έσωσε έναν παραμελημένο σκύλο

Δέκα μήνες αργότερα, το χάσκι εέχει μία πλούσια λαμπερή γούνα και φαίνεται δυνατό και υγιές σε σχέση με την προηγούμενή του κατάσταση, ενώ έχει αποκτήσει ένα υγιές βάρος και είναι σε θέση να περπατήσει με ευκολία.

Άντρας έσωσε έναν παραμελημένο σκύλο

Ο σκύλος φαίνεται πλέον ευτυχισμένος και απολαμβάνει τα παιχνίδια με τον νέο του ιδιοκτήτη. Σκύλος κάθεται δίπλα σε μωρό... ο λόγος θα σας τρελάνει!

“Το θυμάστε; Το σκύλο που βρήκα πριν από 10 μήνες. Δείτε την εκπληκτική αλλαγή του,” έγραψε ο κ. Ρίκο σε μια ανάρτησή του στα social media.

έσωσε παραμελημένο σκύλο

Ο κ. Ρίκο έλαβε πολλές επαίνους από φιλόζωους απ’ όλο τον κόσμο για την πράξη του.

Πιστεύεται ότι ο σκύλος θα πέθανε αν δεν είχε βρεθεί έγκαιρα από τον καλόκαρδο άντρα που τον φρόντισε με αγάπη και του έσωσε τη ζωή.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share