Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άνδρας έπαθε σοκ όταν έμαθε τι ήταν αυτό στο σπίτι του!

Ανατριχιαστικό!

13 Νοεμβρίου 2019 21:15
Άνδρας έπαθε σοκ όταν έμαθε τι ήταν αυτό στο σπίτι του!

Άνδρας έπαθε σοκ όταν έμαθε τι ήταν αυτό στο σπίτι του!

Φρίκη: Πήγε στον γιατρό επειδή είχε τρομερό πονοκέφαλο και αυτό που βρήκανε στο αυτί της... την έκανε να ουρλιάξει!

Την ώρα που άραζε στο σπίτι του πρόσεξε πως ένας επισκέπτης έχει «θρονιάσει» στην καρέκλα του.

Ο άνδρας δεν είχε ιδέα τι ήταν, ωστόσο όταν έμαθε έπαθε σοκ και όπως αποκάλυψαν οι Αρχές είναι πάρα πολύ τυχερός που είναι ζωντανός!

Αυτό το περίεργο ον είναι μια πολύ σπάνια αράχνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει θάνατο με το δάγκωμά της!

Δεν φαντάζεστε; Γιατί δεν πρέπει να σκοτώσετε την επόμενη αράχνη που θα βρείτε στο σπίτι σας!

Ξέρω ότι είναι δύσκολο να σας πείσω», παραδέχεται ο Matt Bertone, καθηγητής εντομολογίας στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα, «αφήστε με όμως να δοκιμάσω: μη σκοτώσετε την επόμενη αράχνη που θα βρείτε στο σπίτι σας.

Γιατί όμως; «Γιατί οι αράχνες είναι σημαντικό κομμάτι της φύσης αλλά και του οικοσυστήματος του σπιτιού μας, την ίδια ώρα που είναι συνεργατικοί οργανισμοί». Ο καθηγητής μας λέει πως κάνουμε τα πάντα για να απομονώσουμε τα σπίτια μας από τους εξωγενείς παράγοντες, ακόμα κι έτσι όμως οι αράχνες έχουν τον τρόπο τους να παραβιάζουν την οικογενειακή μας γαλήνη.

Άλλες εγκλωβίζονται κατά λάθος στο εσωτερικό και άλλες περνούν ένα μικρό διάστημα μέσα, ενώ υπάρχουν και αρκετά είδη που προτιμούν τα εσωτερικά περιβάλλοντα. Και «τα αραχνοειδή που θα συναντήσετε δεν είναι επιθετικά ούτε επικίνδυνα. Και μπορεί να παρέχουν καλές υπηρεσίες, όπως το να τρώνε παράσιτα, ακόμα και άλλες αράχνες».

Θρίλερ: Υπάρχει στοιχειωμένο σπίτι στην Θεσσαλονίκη!

Ο Bertone λέει πως σε επιτόπια έρευνα που έκανε το τμήμα του σε σπίτια της πολιτείας εντόπισαν αράχνες σε κάθε ένα από αυτά. Κοινές αράχνες καθόλου επικίνδυνες για τον άνθρωπο δηλαδή, που στήνουν απλώς ιστούς και περιμένουν τη λεία τους.

Και είναι ακριβώς αυτή η λεία που λέει πως είναι τελικά καλή για μας, καθώς στους ιστούς τους πιάνονται όλων των λογιών τα έντομα που κυκλοφορούν ανενόχλητα στο σπίτι μας και κυρίως τα κουνούπια.

«Το να σκοτώσεις μια αράχνη δεν στερεί μόνο τη ζωή στο αραχνοειδές, αλλά και ένα σημαντικό αρπακτικό από το σπίτι μας», μας λέει, καθώς οι περισσότερες θα κυνηγήσουν και τις άλλες αράχνες που πάνε να κάνουν το ίδιο.

Αν μπορείτε λοιπόν να τις αντέξετε, υποδεικνύει με νόημα, αφήστε τες να βολτάρουν στο σπίτι σας, καθώς οι τυχεροί θα είμαστε τελικά εμείς από τις υπηρεσίες τους. Αν πάλι όχι, «αντί να τις λιώσετε, αιχμαλωτίστε τες και απελευθερώστε τες στη φύση, θα βρουν κάπου αλλού να κάνουν φωλιά»…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share