Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατρχιαστικό: Γεννήθηκε γάτα με 8 πόδια και 4 αυτιά! (photos)

Σοκ!

13 Νοεμβρίου 2019 18:59
Ανατρχιαστικό: Γεννήθηκε γάτα με 8 πόδια και 4 αυτιά! (photos)

Ένα απόκοσμο θέαμα αντίκρισε μια οικογένεια στην Τουρκία, όταν η γάτα τους γέννησε ένα «τέρας», με 8 πόδια και 4 αυτιά!

Απίστευτο: Πήγε για ψάρι και έβγαλε... αγριόγατα! (Video)

Η Ruveyda Tirtir, στην επαρχία Karaman, παρατήρησε πως η γάτα της είχε αρκετές δυσκολίες στην γέννα της. Η γάτα δεν γέννησε για αρκετές ώρες και η ιδιοκτήτριά της αποφάσισε να επισκεφτεί τον κτηνίατρο για να βοηθήσει το ζώο να ξεγεννήσει.

Ο κτηνίατρος, αποφάσισε να κάνει καισαρική και αυτό που αντίκρισε τον «πάγωσε»!

Έπλυνε στο πλυντήριο το γατάκι του!

Ένα πανέμορφο γατάκι έκανε τους ιδιοκτήτες να το κοιτούν σοκαρισμένοι μόλις το είδαν να βγαίνει από τον κάδο του πλυντηρίου μούσκεμα και ζαλισμένο!

Και όμως μια γάτα μπορεί να τρομάξει μια αρκούδα... (Video)

Ο Μπρέντον Ρότζερς από το Σίδνεϊ δήλωσε πως η μόλις τεσσάρων μηνών Κίμπα, ένα άσπρο φουντωτό γατάκι Περσίας πρέπει να μπήκε στο πλυντήριο και να κουλουριάστηκε πάνω στα βρώμικα ρούχα, χωρίς να την καταλάβει κανείς.

Ο ίδιος και ο πατέρας του έμειναν έκπληκτοι όταν αδειάζοντας τα βρεγμένα ρούχα, έβγαλαν και το γατάκι που όπως λένε «έμοιαζε με μισοπνιγμένο ποντίκι».

Αμέσως το μετέφεραν σε κτηνιατρική κλινική όπου υποβάλλεται σε θεραπεία για υποθερμία.

Όμως το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι στα μάτια του εξαιτίας του απορρυπαντικού και του μαλακτικού.

Η γάτα "Χάτσικο" που περιμένει ένα χρόνο στο ίδιο σημείο τους ιδιοκτήτες της!

Μπορεί ο σκύλος να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου αλλά και οι γάτες μένουν πιστές στα αφεντικά τους.. Μια ιστορία που θα σας θυμίσει εκείνη του Χάτσικο είναι και αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω! Η γάτα που θα δείτε περιμένει ένα χρόνο στο ίδιο σημείο τους ιδιοκτήτες της!

Συνήθως ακούμε και διαβάζουμε για σκύλους που περιμένουν μάταια τους ιδιοκτήτες τους στο σημείο που αυτοί τους εγκατέλειψαν. Αυτή τη φορά, θύμα της ανθρώπινης αδιαφορίας έπεσε μια πανέμορφη και αρχοντική γάτα. Δείτε ακόμα: H απεγνωσμένη προσπάθεια μιας γάτας να πιάσει ψάρι σε παγωμένη λίμνη έγινε viral! (Video)

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας εγκαταλείφθηκε από τους ιδιοκτήτες της όταν αυτοί μετακόμισαν. Όπως μάλιστα αποκάλυψαν κάτοικοι περιοχής στη Ρωσία, από όπου και η φωτογραφία, στον άνθρωπο που ζήτησε πληροφορίες στο VKontakte (ρωσική έκδοση του facebook), η γάτα έτρεξε να τους προλάβει όταν απομακρύνονταν με το αυτοκίνητο, αλλα...

Από τότε και για περίπου ένα χρόνο, παραμένει στο ίδιο σημείο και τους περιμένει. Αν μη τι άλλο έχει κάνει αρκετούς φίλους που την ταϊζουν σε καθημερινή βάση.

Έχει προκαλέσει φρενίτιδα: Μπορείτε να καταλάβετε τι δείχνει η φωτογραφία;

Έχει προκαλέσει φρενίτιδα η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω αφού πολλοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να καταλάβουν με την πρώτη ματιά τι ακριβώς απεικονίζει!

Το ερώτημα που τέθηκε είναι τι βλέπει κάποιος στη φωτογραφία με τους περισσότερους να απαντούν ότι πρόκειται για ένα κοράκι. Μια από τις ομορφότερες φωτογραφίες που έχουμε δει! Κάνει θραύση στο διαδίκτυο!

Εσείς τι βλέπετε;

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια μαύρη γάτα της οποίας η στάση την κάνει να μοιάζει με κοράκι. Αν αρχικά είδατε και εσείς ένα κοράκι, παρατηρήστε την καλύτερα...

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share