Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το πιο μικρό μπαρ στον κόσμο!

Χωράει μόλις 2 άτομα!

13 Νοεμβρίου 2019 14:01
Αυτό είναι το πιο μικρό μπαρ στον κόσμο!

Στη μοντέρνα συνοικία Friedrichshain-Kreuzberg του Βερολίνου οι κάτοικοι αντίκρισαν ένα παράδοξο μπαρ που μπορεί να φιλοξενήσει μόνο δύο άτομα κάθε φορά.

Το μπαρ που έγινε... βιβλιοθήκη! Καφές και διάβασμα δωρεάν

Το μπαρ είναι ένας τηλεφωνικός θάλαμος με κερματοδέκτη, όπου ο χρήστης πληρώνει το αντίτιμο προκειμένου να μπει με τον φίλο του (ή και περισσότερους) και να απολαύσει το χώρο.

Το μπαράκι ονομάζεται “Teledisko” και μπορεί να έχει στενό χώρο αλλά κατά τα άλλα διαθέτει ό,τι και ένα κανονικό μπαρ. Δυνατά φώτα, ντισκομπάλα αλλά και μια οθόνη αφής για την επιλογή της αγαπημένης μουσικής. Επιπλέον όλη η βραδιά κινηματογραφείται ενώ οι απαραίτητες selfies έρχονται στο τέλος να ολοκληρώσουν τη διασκέδαση.

Όταν η φαντασία οργιάζει – Ένα μπαρ φτιαγμένο από χιόνι!

Μια πρωτότυπη ιδέα είχε ένας άνδρας… Σκέφτηκε να φτιάξει ένα μπαρ από χιόνι και έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Με μαεστρικές κινήσεις κατάφερε να χτίσει το δημιούργημά του με το αποτέλεσμα να τον δικαιώνει και να είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό. Το σίγουρο είναι ότι τα ποτά θα παγωμένα

Αυτό είναι το καλύτερο κλαμπ του κόσμου και βρίσκεται στο...Λονδίνο!

Το Λονδίνο αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους πιο αγαπημένους μας προορισμούς για διακοπές. Εκεί μπορεί κανείς να βρει μερικούς από τους καλύτερους εμπορικούς δρόμους, τα πιο εκλεκτά εστιατόρια, μερικά από τα πιο καταπράσινα πάρκα και το…καλύτερο μπαρ του κόσμου!

Ο λόγος για το κοκτέιλ μπαρ Dandelyan, το οποίο σάρωσε τα φετινά βραβεία Spirited, κατακτώντας τον τίτλο του “Καλύτερου Μπαρ στον κόσμο”, της “Καλύτερης Ομάδας Μπαρ”, αλλά και “Του Καλύτερου Διεθνούς Μπαρ Ξενοδοχείου”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 29/7 στη Νέα Ορλεάνη, στο πλαίσιο του Tales of the Coctail, του μεγαλύτερου φεστιβάλ στον κόσμο για το ποτό, το cocktail και το bartending.

Η θέα του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι αυτή που μαγνητίζει τους επισκέπτες, οι οποίοι χάρη στην τοποθεσία του μπορούν να δουν όλη την πόλη, ενώ η εκτενή λίστα του με κοκτέιλς είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει τα γούστα ακόμη και των πιο απαιτητικών. Οι θαμώνες ξεχωρίζουν επίσης, την καλή εξυπηρέτηση, το βοηθητικό και ευχάριστο προσωπικό, αλλά και το εκλεπτυσμένο γούστο στη διακόσμηση με το πράσινο μάρμαρο και τους επιβλητικούς δερμάτινους καναπέδες να κυριαρχούν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Νέα Μάρκη: Καταδικάζονται Στεφανάκης και η αδελφή της Φαίης για την δολοφονία της!

Άλλα λονδρέζικα μπαρ που βραβεύθηκαν ήταν το Trailer Happiness, το οποίο κατέκτησε τον τίτλο του “Καλύτερου Διεθνούς High Volume Μπαρ στον κόσμο” και το Swift ως το “Καλύτερο Νέο Διεθνές Κοκτέιλ Μπαρ”.

Σαν να θέλουμε να πάμε ένα ταξιδάκι μέχρι τη Μεγάλη Βρετανία σιγά σιγά…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share