Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τύπος έβαλε τη γιαγιά του σε κλουβί! Ο απίστευτος λόγος που έφτασε στα άκρα!

Αλήθεια τώρα;

11 Νοεμβρίου 2019 14:12
Τύπος έβαλε τη γιαγιά του σε κλουβί! Ο απίστευτος λόγος που έφτασε στα άκρα!

Σε ένα τρομερό και σπάνια περιστατικό στην Αγγλία, οπαδός έβαλε τη γιαγιά του στο κλουβί, για να «πιέσει» την ομάδα του να κάνει μετεγγραφή αμυντικού και τελικά τα.… κατάφερε, αφού η Ίπσουιτς απέκτησε τον Τότο Ενσιάλα. Ναι, ναι καλά διαβάσατε

Τον πιο ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας οπαδός της Ίπσουιτς, για να αναδείξει την αγωνία του για τις καλοκαιρινές μετεγγραφές της ομάδας του, αφού αποφάσισε να βάλει τη γιαγιά του σε ένα κλουβί, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία για να «πιέσει» την κατάσταση.

Αυτή η γιαγιά βρήκε ένα θαυματουργό κόλπο για να προστατευτεί από το λάδι!

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Άγγλος με σχετική ανάρτησή του στο twitter, έγραψε ότι «δεν θα αφήσω τη γιαγιά μου να βγει έξω, μέχρι να υπογράψετε κεντρικό αμυντικό», κοινοποιώντας τη φωτογραφία και στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας του.

Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral, με την Ίπσουιτς να παίρνει μάλιστα θέση, όταν και ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του κεντρικού αμυντικού, Τότο Ενσικαλά από τη Σριούσμπερι. «Δεν χαιρετίζουμε τέτοια πράγματα σε καμία περίπτωση, αλλά ήρθε η ώρα να βγάλεις τη γιαγιά σου από το κλουβί», απάντησαν αστειευόμενοι, οι διαχειριστές της σελίδας.

Αδιανόητο: Αυτή η γιαγιά κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο και βάζει κάτω 20άρες!

Αυτή η γιαγιά κάνει τα πρώτα της βήματα ως μοντέλο και βάζει κάτω και 20άρες!

Η Ίρις Άφελ είναι 97 ετών, δηλώνει επιχειρηματίας, interior designer και γευσιγνώστρια, και εργάζεται ως μοντέλο για διάσημους οίκους μόδας και brands εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή η γιαγιά βρήκε ένα θαυματουργό κόλπο για να προστατευτεί από το λάδι!

Ωστόσο ποτέ δεν συνεργάστηκε επισήμως με κάποιο πρακτορείο, μέχρι πρότινος που έκλεισε το πρώτο της συμβόλαιο.

Το πρακτορείο μοντέλων IMG ανακοίνωσε πως πλέον θα εκπροσωπεί και την Ίρις Άφελ, μετρώντας ήδη μια τεράστια λίστα από διάσημα μοντέλα, μεταξύ των οποίων οι Αλεξάνδρα Αμπρόσιο, η Μπέλα Χαντίντ Gisele, η Ζιζέλ και άλλες!

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Ποτέ δεν είχα κανονικό ατζέντη», σχολίασε η 97χρονη, εξηγώντας πως μέχρι σήμερα χειριζόταν μόνη τις οποιεσδήποτε συνεργασίες της. «Είμαι κορίτσι που τα κάνει όλα μόνο του.

Ποτέ δεν περίμενα η ζωή μου να πάρει τέτοια τροπή οπότε δεν ήμουν προετοιμασμένη. Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά, και σκέφτηκα στην ηλικία μου να μην φτιάξω γραφείο και εμπλακώ με πολλά. Άλλωστε θεώρησα πως δεν θα κρατήσει για πολύ.

Δεν ξέρω πώς, αλλά με βρήκα και με έπαιρναν τηλέφωνο. Είμαι ενθουσιασμένη και ευγνώμων» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το τι ακριβώς περιέχει το συμβόλαιό της, η Ίρις Άφελ αποκλείει να είναι πασαρέλα. «Πώς να συναγωνιστώ στην πασαρέλα; Είναι γελοίο. Ευελπιστώ να κάνουμε κάποιες συνεργασίες ή ίσως να γίνω εκπρόσωπός του.

Το αφήνω πάνω τους. Ξέρουν καλύτερα από εμένα», αναφέρει η ίδια.

Ο Ιβάν πρόεδρος των IMG Models και IMG Fashion Properties, δήλωσε: «Η Iris είναι είδωλο με ανυπολόγιστο ταλέντο.

Εκπέμπει δημιουργικότητα και έμπνευση. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα εξερευνήσουμε νέες και μοναδικές ευκαιρίες μαζί της, όπου τα φυσικά χαρίσματά της θα μοιραστούν με τον κόσμο.

Στα 97 της χρόνια, συνεχίζει να αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός και όχι κάτι που θα έπρεπε να μας καθορίζει».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share