Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Το "μαγικό" χαλί των 500.000... τσιγάρων!

Απίστευτο θέαμα!

10 Νοεμβρίου 2019 15:16
Το

Ο διάσημος καλλιτέχνης Ξιου Μπινγκ φαίνεται ότι είχε μια εμμονή με την καπνοβιομηχανία και τους καπνιστές και η πρόσφατη δημιουργία του αποτελεί τρανή απόδειξη γι' αυτό.

Η φωτογραφία των Κρητικών που έγινε viral! - Έστρωσαν χαλί πάνω σε φρεάτιο!

Χρησιμοποιώντας 500.000 τσιγάρα κατασκεύασε ένα τεράστιο «χαλί-γλυπτό» σε σχήμα τίγρης, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο στο κοινό πως τα τσιγάρα μπορούν να αποτελέσουν ένα κατά τα άλλα δημιουργικό υλικό.

Το «Tobacco Rug» είναι απλωμένο στον εκθεσιακό χώρο του Virginia Museum of Fine Arts, ως μέρος της ευρύτερης έκθεσης «Tobacco Project» του καλλιτέχνη, που εξετάζει παράλληλα την κουλτούρα και την παραγωγή του καπνού ανά τον κόσμο. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.

Επικό βίντεο: O Αλαντίν βγήκε βόλτα με το χαλί του!

Στους δρόμους της Νέας Υόρκης είναι συχνό φαινόμενο να βλέπεις διάφορα τρελά πράγματα να συμβαίνουν.

Ξαφνικά εκεί που απολαμβάνεις την βόλτα σου μπορείς να πέσεις στον Αλαντίν που έχει βγει επίσης για βόλτα με το μαγικό του χαλί.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε παρακάτω είναι μια φάρσα που σκέφτηκε ένας διάσημος YouTuber και βγήκε στον δρόμο ντυμένος ως Αλαντίν με ένα χαλί το οποίο στην ουσία ήταν ένα τηλέκατευθυνόμενο πατίνι.

Δείτε το βίντεο:

20.000.000 μέλισσες προκάλεσαν κομφούζιο στην εθνική οδό!

Όλα έγιναν στις ΗΠΑ -και για την ακρίβεια στον αυτοκινητόδρομο 15 στη Γιούτα- μετά από τροχαίο ατύχημα. Ένα φορτηγό που μετέφερε 460 κυψέλες με μέλισσες ανατράπηκε (ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα).

20.000 μέλισσες ακολουθούσαν ένα αυτοκίνητο επί δύο μέρες γιατί είχε εγκλωβιστεί η βασίλισσα τους!

Όπως ήταν φυσικό μετά την ανατροπή, οι μέλισσες βγήκαν από τις κυψέλες και κυριολεκτικά κατέλαβαν την περιοχή.

Ο οδηγός του φορτηγού και η σύζυγός του κατάφεραν να βγουν αλώβητοι, οι δύο πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν, όμως, στο σημείο αναγκάστηκαν σε υποχώρηση μετά από αρκετά τσιμπήματα! Ο δρόμος έκλεισε για αρκετές ώρες και οι Αρχές επέτρεψαν την κυκλοφορία αφού προειδοποίησαν τους οδηγούς να έχουν κλειστά τα παράθυρα των αυτοκινήτων τους.

Το περιστατικό στις ΗΠΑ δεν είναι πρωτοφανές, αφού κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες μέλισσες μεταφέρονται στην Καλιφόρνια προκειμένου να γονιμοποιήσουν αμυγδαλιές.

Αδιανόητο: Χιλιάδες μέλισσες επιτέθηκαν σε 70χρονο!

Ένας 70χρονος στο Οτ Λουάρ της κεντρικής Γαλλίας δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα τον έβρισκε όταν βγήκε για να κάνει τον περίπατο του, καθώς δέχτηκε επίθεση από χιλιάδες μέλισσες και πλέον χαροπαλεύει!

Ο άνδρας και μια γυναίκα 52 ετών που τον συνόδευε κράτησαν την ψυχραιμία τους και ειδοποίησαν με τα κινητά τηλέφωνά τους την πυροσβστική γύρω στο μεσημέρι, ενώ ήταν περικυκλωμένοι από ένα σμήνος εξαγριωμένες μέλισσες.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε κατεπειγόντως στο νοσοκομείο του Πουί-ον-Βελέ. Ο 70χρονος φέρει εκατοντάδες τσιμπήματα σε όλο το σώμα και το στόμα του.

«Όταν έφτασαν στο σημείο, οι πυροσβέστες βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα σμήνος επιθετικών μελισσών. Είχαν καλύψει πλήρως το σώμα του άνδρα και μερικώς την γυναίκα. Η επιχείρηση για την απομάκρυνσή τους ήταν πολύ λεπτή, επικίνδυνη, ακόμη και αδύνατη», εξήγησε η πυροσβεστική.

Οι πυροσβέστες ζήτησαν τη βοήθεια ενός μελισσοκόμου που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση και κατάφερε να διώξει τα περισσότερα από τα έντομα με καπνό. Για να μπορέσουν οι διασώστες να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στα θύματα ο μελισσοκόμος χρειάστηκε να γεμίσει με καπνούς και το ασθενοφόρο, όπως ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφού τα σώματα των θυμάτων παρέμεναν καλυμμένα από μέλισσες.

Οι έξι από τους 20 πυροσβέστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση δέχτηκαν επίσης την επίθεση του σμήνους και τσιμπήθηκαν αρκετές δεκάδες φορές ο καθένας, αλλά κανείς τους δεν χρειάστηκε νοσηλεία.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Τα θύματα περνούσαν από το λάθος σημείο τη λάθος στιγμή», είπε ένας πυροσβέστης.

Οι αρχές εκτιμούν ότι η επίθεση των μελισσών προκλήθηκε από το γεγονός ότι ο μελισσοκόμος κάπνιζε τις κυψέλες για να πάρει το μέλι, σε συνδυασμό με τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share