Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός ο άντρας αποφάσισε να ντυθεί γαμπρός στα...120!

Θαρραλέος!

10 Νοεμβρίου 2019 10:14
Αυτός ο άντρας αποφάσισε να ντυθεί γαμπρός στα...120!

Το λέει η ψυχή του Ινδού, Χάτζι Άμπντουλ Νουρ, ο οποίος παντρεύεται για δεύτερη φορά, στην "τρυφερή" ηλικία των 120 χρόνων.

Δεν έδωσαν σε 98χρονη γιαγία αλκοόλ επειδή ήταν...ανήλικη!!

Ο χωρικός, σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες, αφού έχασε το 2005, την πρώτη του σύζυγο, ζήτησε από τα (πολλά) παιδιά του να του βρουν νύφη!

Έτσι οι απόγονοι του υπεραιωνόβιου Ινδού, για έξι μήνες βρίσκονταν στην αναζήτηση της κατάλληλης, με βασικό κριτήριο, την... μαγειρική!

Ο Ασίρ Ουντίν, ένας γιος του Νουρ, είπε ότι ήταν δύσκολο να βρει νύφη για έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα. "Με τη χάρη του Θεού βρήκαμε μια νέα μητέρα, παρότι έχει τα μισά του χρόνια".

Ο Νουρ παντρεύτηκε την 60χρονη Σαμόι Μπίμπι την Κυριακή στο Σατγάρι, ένα απομακρυσμένο χωριό στο βορειοανατολικό κρατίδιο Ασάμ. Στη γαμήλια τελετή παρέστησαν τουλάχιστον 400 καλεσμένοι. Η Σαμόι Μπίμπι ήταν χήρα χωρίς παιδιά. Με το γάμο της όμως απέκτησε δύο θετούς γιους και τέσσερις θετές κόρες, με ορισμένους να είναι μεγαλύτερης ηλικίας από αυτήν. Ο Νουρ είχε δημιουργήσει μια οικογένεια 122 μελών, μεταξύ των οποίων γιοι, κόρες και εγγόνια.

Αυτή η αντίδραση του γαμπρού όταν είδε την νύφη είναι πραγματικά επώδυνη... (Video)

Υπάρχει ένα ριάλιτι που λέγεται “Γάμος με την πρώτη ματιά”, που προβάλλεται στην Αυστραλία.

Μια τηλεοπτική παραγωγή όπου οι οι εμπειρογνώμονες ταιριάζουν τους συμμετέχοντες μεταξύ τους, ψάχνοντας το ιδανικό για τον καθένα ταίρι και μετά αυτοί παντρεύονται στην πρώτη τους συνάντηση. Γνωρίζατε ποια είναι τα 3 περίεργα πράγματα για τα κουφέτα;

Ιδανικός γαμπρός για τη Jo, κρίθηκε ο Sean, που- η αλήθεια είναι- δεν ενθουσιάστηκε καθόλου όταν την είδε.
Αυτό που μουρμούρισε με το που την είδε είναι ενδεικτικό:

Αργότερα η Jo δήλωσε:”Οι προσδοκίες μου ικανοποιήθηκαν και με το παραπάνω. Από εδώ ως την αιωνιότητα. Ήταν μεγάλη επιτυχία. Τζάκποτ! Είναι σαν να έχω κερδίσει το λόττο! Οι ειδικοί έπεσαν μέσα, είναι ο ιδανικός για μένα. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειος”.

Δεν είχε φυσικά ιδέα για την αντίδραση του γαμπρού και το “oh shit” του. Ο οποίος αργότερα εξήγησε ότι βρισκόταν σε δύσκολη θέση επειδή είχε έναν δύσκολο χωρισμό, που ήταν άλλωστε και η αιτία να πάρει μέρος στην εκπομπή.

Για την Jo είπε: “Δεν πιστεύω ότι υπήρχε εμμ, πως να το πω… χημεία μεταξύ μας”
Έκτοτε πήγαν μαζί ταξίδι του μέλιτος και χώρισαν πριν περάσει ένα καν επεισόδιο.

Ήξερες γιατί στις μπομπονιέρες τα κουφέτα πρέπει να είναι σε μονό αριθμό;

Σύμφωνα με την παράδοση ο αριθμός στα κουφέτα που βάζουμε στις μπομπονιέρες πρέπει να είναι σε μονό αριθμό για να είναι και ο γάμος ένας και μοναδικός. Μήπως τελικά ο γάμος "σκοτώνει" τον έρωτα;

Κατά την προετοιμασία του γάμου όλοι προτρέπουν τους μελλόνυμφους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κάποια σημεία. Ένα από αυτά ο αριθμός στα κουφέτα που βάζουν στις μπομπονιέρες. Για ποιο λόγο επιμένουν να είναι σε μονό αριθμό και πόση σημασία έχει τελικά;

Όπως διαπιστώνουμε οι προλήψεις και οι δεισιδαιμονίες έχουν καλύψει όλο το φάσμα του γάμου. Ακόμη και για τον αριθμό των κουφετών των μπομπονιερών έχει επικρατήσει αυτή η συνήθεια να χρησιμοποιούνται μονά κουφέτα, για να μείνει ο γάμος ένας.

Πρόκειται για μια πρόληψη κοντά στις τόσες άλλες που σχετίζονται με το γάμο. Καλό θα είναι οι χριστιανοί να μην ασχολούνται με τέτοια ανούσια πράγματα.

Ο γάμος δεν θα στεριώσει, εάν τα κουφέτα είναι μονά ή διπλά, αλλά από την πνευματικότητα των νεονύμφων, από την επίδειξη τριών αρετών, δηλ. της υπομονής, της υπακοής και της υποχωρητικότητας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share