Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Μια γιαγιά 72 ετών βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός 19χρονου. Μόλις το έμαθαν οι δικοί της...

Άλλωστε η αγάπη χρόνια δεν κοιτά!

8 Νοεμβρίου 2019 07:30
Μια γιαγιά 72 ετών βρήκε τον έρωτα στα μάτια ενός 19χρονου. Μόλις το έμαθαν οι δικοί της...
Follow us on Google News

Τον έρωτα φαίνεται πως βρήκε μια 72χρονη γιαγιά, αφού όπως δηλώνει αγαπά έναν 19χρονο άντρα. Μια αληθινή ιστορία που μας άφησε άφωνους!

Ο λόγος για την Αλμέντα Ερέλ η οποία ερωτεύθηκε τον άντρα της, Γκάρι Χάρντγουικ σε ένα πάρτι γενεθλίων. Μετά από 2 εβδομάδες ραντεβού ο Γκάρι ζήτησε από την Αλμέντα να τον παντρευτεί παρά τα 53 χρόνια που τους χωρίζουν. Με την ευκαιρία διαβάστε: Δείτε την μεταμόρφωση μιας "γιαγιάς" 73 χρονών! Θα πάθετε πλάκα!

Ο Γκάρι που είναι πιο νέος από τα εγγόνια της 72χρονης χαρακτηρίζει τον εαυτό του "πολύ ώριμο για την ηλικία του".

γιαγιά

Ο 19χρονος μόλις είχε χωρίσει από μια άτυχη σχέση με μια 77χρονη. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 2 χρόνια αναφέρει ότι είναι ακόμα πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

"Αν αγαπάς κάποιον, η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Είμαι πολύ ευτυχισμένη στον γάμο μου εδώ και 2 χρόνια και έχω βρει την αδελφή ψυχή μου. Μόλις τον είδα τον ερωτεύθηκε", ανέφερε η 72χρονη.

αληθινή ιστορία με γιαγιά

"Το πρώτο πράγμα που με προσέλκυσε στην Αλμέντα ήταν τα πανέμορφα μπλε μάτια της. Είναι πάντα γελαστή και επικοινωνιακή. Η χημεία μας είναι απίθανη. Όλα πάνω της μου τράβηξαν την προσοχή από την πρώτη μέρα που την γνώρισα", ανέφερε ο 19χρονος και συνέχισε "Δεν νιώθω ότι χάνω κάτι από την ζωή μου επειδή είμαι παντρεμένος με την Αλμέντα". Με την ευκαιρία διαβάστε: Μια γιαγιά 61 ετών, γέννησε μωρό. Αυτό όμως δεν είναι το ακραίο της υπόθεσης...

"Ποτέ δεν μου άρεσαν οι νεότερες γυναίκες. Ακόμα και όταν ήμουν 13 και 14 μου άρεσαν οι μεγαλύτερες γυναίκες. Όταν το είπα στην γιαγιά μου που με μεγάλωσε δεν ήξερα πως θα το πάρει, αλλά μας αποδέχτηκε".

περίεργες ιστορίες

Το ζευγάρι παραδέχεται ότι πολλοί διαφωνούν με την σχέση τους και κυρίως το γιος της Αλμέντα που σταμάτησε να της μιλάει μετά τον γάμο της.

Η γιαγιά της φωτογραφίας νομίζει ότι είναι άσχημη. Τότε η εγγονή της αποφασίζει να της κάνει μια μεγάλη αλλαγή...

Πάθαμε πλάκα με αυτή την απίστευτη ιστορία. Η γιαγιά της φωτογραφίας νομίζει όλη της την ζωή ότι είναι άσχημη! Τότε η εγγονή της αποφασίζει να της κάνει μια μεγάλη αλλαγή!

Η ιστορία της Μαίρης δείχνει πόσο σημαντικό είναι να αγαπάμε και να φροντίζουμε τον εαυτό μας, και εσωτερικά και εξωτερικά. Η ίδια περνούσε μια δύσκολη χρονιά και θρηνούσε πολλούς θανάτους στην οικογένεια της, ανάμεσα τους και της μητέρας της. Με την ευκαιρία διαβάστε: Γιαγιά έχασε τον παππού και πέθανε 90 λεπτά αργότερα. Μια απίστευτη ιστορία!

Μια μέρα η εγγονή της αποφάσισε να κάνει κάτι ξεχωριστό για την γιαγιά της και την πήγε σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς που ειδικεύεται στις μεταμορφώσεις. Ο κομμωτής έπιασε αμέσως δουλειά για να την κάνει να αισθανθεί ξεχωριστή ξανά.

"Νομίζει ότι δεν είναι όμορφη, αλλά είναι. Θέλω απλά να το δει", εξήγησε η εγγονή της. Αλλά ακόμα και η ίδια έπαθε πλάκα όταν είδε την Μαίρη ξανά για πρώτη φορά μετά την μεταμόρφωση της. Δείτε την αντίδραση της στο παρακάτω βίντεο:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share