Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένας 9χρονος έγινε διάσημος από τις μουτζούρες του και διακοσμεί τοίχους εστιατορίων!

Η κακή συνήθεια του βγήκε σε καλό!

7 Νοεμβρίου 2019 19:55
Ένας 9χρονος έγινε διάσημος από τις μουτζούρες του και διακοσμεί τοίχους εστιατορίων!

Ο 9χρονος Τζο Ουέιλ είχε μια κακή συνήθεια..μουτζούρωνε συνεχώς και τα πάντα στο σχολείο. Οι γονείς του πάντα τον ενθάρρυναν να συνεχίσει τις ζωγραφιές, κάτι που βγήκε σε καλό. Το αγόρι, λοιπόν, κλήθηκε να διακοσμήσει το εσωτερικό του εστιατορίου «Number 4» στο Σριούσμπερι της Βρετανίας!

Δείτε επίσης: Σοκ: Το χωριό που δεν έχει γεννηθεί αγόρι τα τελευταία 10 χρόνια! (Video)

Γέμιζε τα τετράδιά του με πρόσωπα, τέρατα και ότι άλλο φανταζόταν την ώρα του μαθήματος. Οι γονείς έστειλαν τον Τζο σε μαθήματα ζωγραφικής μετά τη λήξη των μαθημάτων, και η καλλιτεχνική δεξιοτεχνία του μικρού γρήγορα τράβηξε την προσοχή: τον κάλεσαν να διακοσμήσει το εσωτερικό του εστιατορίου «Number 4» στο Σριούσμπερι της Βρετανίας.

Σήμερα, ο Τζο, με το ψευδώνυμο «The Doodle Boy (Το Παιδί που "μουτζουρώνει", έχει τον δικές του σελίδες σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 9χρονος κλήθηκε να διακοσμήσει το εσωτερικό του εστιατορίου «Number 4» στο Σριούσμπερι της Βρετανίας

Ο μπαμπάς του, ο Γκρεγκ, δηλώνει ότι ο γιος του «ανέκαθεν» λάτρευε τη ζωγραφική και ότι στο δημοτικό, σε ηλικία 4 χρονών, είχε ήδη χαρακτηριστεί «προικισμένος». Ήταν ο δάσκαλος στην τάξη σχεδίου αυτός που πρόσεξε τις σχεδιαστικές ικανότητες του Τζο και ανάρτησε έργο του στον λογαριασμό του στο Instagram.

Αυτή την ανάρτηση πρόσεξαν οι άνθρωποι του βρετανικού εστιατορίου και κάλεσαν τον Τζο ως διακοσμητή. «Ήθελαν τον Τζο στο εστιατόριό τους να φιλοτεχνήσει ένα έργο στον τοίχο τους, και ήταν η κύρια σάλα φαγητού κι εμείς ανεβήκαμε στα ουράνια» θυμάται ο μπαμπάς Γκρεγκ.

«Ρώτησα τον Τζο κι αυτός, βεβαίως, άρπαξε την ευκαιρία κι έτσι πηγαίναμε εκεί μετά το σχολείο και για δυο ώρες κάθε βράδυ έβαζε στον τοίχο όλη τη δημιουργικότητά του» προσθέτει. Αποκάλυψε στο Bored Panda ότι του πήρε, συνολικά, περίπου 12 ώρες για να ολοκληρώσει τη διακόσμηση της σάλας φαγητού του «Number 4».

Καμαρώνει τον γιο του. «Ο Τζο αγαπά να "μουτζουρώνει" κι είμαστε τόσο περήφανοι για όσα καταφέρνει, είναι απίστευτο το ότι μια απολύτως ανεξάρτητη επιχείρηση ζήτησε από τον εννιάχρονο γιο μας να κάνει μια επαγγελματική δουλειά γι' αυτούς» δηλώνει. Και απευθύνεται στους απανταχού γονείς: «Θα συμβούλευα τους γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να ακολουθούν πάντα το πάθος τους και τα όνειρά τους. Να ψάξετε για εργαστήρια και ομάδες μέσα στην κοινότητά σας». Φυσικά τα σκήπτρα του ζωγράφου της χρονιάς διατηρεί ο αρουραίος που ζωγραφίζει και έχει γίνει viral.

9χρονος σε τελικό στάδιο καρκίνου έδωσε μάχη με την ζωή του για να προλάβει να γνωρίσει την μικρή του αδερφή!

'Ενα 9χρονο αγόρι, ο Μπέιλι Κούπερ, πάλεψε 15 μήνες με τον καρκίνο σε τελικό στάδιο, προκειμένου να μπορέσει να γνωρίσει την νεογέννητη αδερφή του!

Δείτε επίσης: Η Βίβιαν δεν πρέπει να ξεχάσει τον καρκίνο... η αληθινή ιστορία που θα σας κάνει να κλάψετε!

Τα τελευταία λόγια που είπε στους γονείς του λίγο πριν πεθάνει ήταν “Σας επιτρέπω να κλάψετε μόνο για 20 λεπτά.”

Η Ρέιτσελ, η μητέρα του, γέννησε την κόρη της τον Νοέμβριο και ο Μπέιλι της έδωσε το όνομα Μίλι. Η οικογένεια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες του Μπέιλι να αγκαλιάζει την Μίλι για πρώτη φορά έπειτα από την γέννησή της και μια μέρα πριν πεθάνει την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Μπέιλι έπασχε από το λέμφωμα Non-Hodgkin. Εδώ φαίνεται να κρατά αγκαλιά την αδερφή του μια μόλις ημέρα πριν πεθάνει.

Εδώ ο Μπέιλι κρατάει την αδερφή του στην αγκαλιά για πρώτη φορά.

Οι γονείς του Μπέιλι με περηφάνια ανέφεραν ότι ο γιος τους ήταν χαμογελαστός καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας. Ο πιτσιρικάς που… νίκησε τον καρκίνο: Του είπαν πως έχει 18 μήνες ζωής και 5 χρόνια μετά αναμένεται να «καθαρίσει»!

Η οικογένειά του ήξερε ότι δεν είχε πολλές πιθανότητες να μπορέσει να γιορτάσει τα Χριστούγεννα, αλλά τον ενθάρρυναν να γράψει μια λίστα με τα δώρα που ήθελε.

“Την αγκάλιαζε και έκανε όλα όσα θα έκανε ένας μεγαλύτερος αδερφός – την άλλαξε, την έπλυνε και της τραγούδησε”, ανέφερε η μαμά του.

Γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει, ο Μπέιλι είχε οργανώσει την κηδεία του και είχε ζητήσει από όλους τους παρευρισκομένους να ντυθούν με στολές σούπερ ηρώων.

Ο 9χρονος Μπέιλι πριν διαγνωστεί με το λέμφωμα Non-Hodgkin.

Ο Μπέιλι στο νοσοκομείο μαζί με τον αδερφό του τον Ρίλεϊ. Οι γονείς του παρατήρησαν ότι από την Χριστουγεννιάτικη λίστα φαινόταν ότι είχε στο νου του τον αδερφό του.

Η οικογένεια Κούπερ. Ο καρκίνος του Μπέιλι διαγνώστηκε το καλοκαίρι του 2016 και εκείνη την στιγμή ήταν ήδη στο τρίτο στάδιο.

Ο Μπέιλι στο νοσοκομείο μαζί με τον μπαμπά του.

Ο Μπέιλι πέθανε περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share