Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η πρώτη μέλισσα influencer είναι γεγονός! Θα πάθετε πλάκα!

Οι φωτογραφίες τα λένε όλα!

6 Νοεμβρίου 2019 17:17
Η πρώτη μέλισσα influencer είναι γεγονός! Θα πάθετε πλάκα!

Πραγματικά πάθαμε σοκ μόλις είδαμε την μέλισσα influencer! Τι κι αν δεν είναι άνθρωπος αλλά ζώο έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και να ξεχωρίσει με τις πόζες της σε διαφορετικά μέρη! Η συναρπαστική μάχη μιας μέλισσας με μια αράχνη! - Ποια κέρδισε; (Video)

Απαιτούνται κονδύλια για τη διατήρηση αυτού του τόσο σημαντικού είδους, οπότε ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την πρώτη μέλισσα… influencer στον πλανήτη, την «B».

Η πλέον πρόσφατη «Instafamous» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει έναν λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 122.000 followers και συγκεντρώνει χρήματα για την προστασία του είδους της (και του δικού μας).

Ο λογαριασμός της «B» στο Instagram είναι σχεδόν απαράλλαχτος των λογαριασμών των πιο διάσημων influencers: φωτογραφίες σε όμορφα περιβάλλοντα-σκηνικά, ασκήσεις γιόγκα κάθε πρωί στη φύση, επίδειξη των καλλίγραμμων μηρών της, στην μπανιέρα απαντά στους followers της, απολαμβάνει θεσπέσια ηλιοβασιλέματα στη Μονμάρτρη κλπ. Δεν είναι εύκολο να μην την «ακολουθήσει» κανείς.

Οι άνθρωποι πίσω από την «B» είναι το Fondation de France (FDF) ένα φιλανθρωπικό δίκτυο που έχει συγκροτήσει η γαλλική κυβέρνηση σε μια προσπάθεια να διασωθούν οι μέλισσες: το Bee Fund χρηματοδοτεί δράσεις για την αποτροπή της περαιτέρω συρρίκνωσης του πληθυσμού αυτών των αξιαγάπητων και τόσο απαραίτητων -λόγω επικονίασης- πετούμενων.

Βρήκε μία παγιδευμένη μέλισσα και την έσωσε! Μόλις δείτε τι έκανε για τον ευχαριστήσει, δεν θα το πιστεύετε!

Σε βίντεο στο YouTube, ένας άντρας ανακαλύπτει μια μεγάλη μέλισσα. “Πιάστηκε, υποθέτω”, λέει. “Μάλλον έχει αφυδατωθεί. Είναι μεγάλη. Θα την πιάσω.”

Αρχικά βάζει λίγο μέλι στο χέρι του για να την δελεάσει. Μπορεί να μην φαίνεται και η καλύτερη κίνηση, αλλά ας δούμε πώς αντιδρά η μέλισσα. Δεν υπάρχει! Γαμπρός αντί να φιλήσει, χαστούκισε τη νύφη την ώρα του γάμου - Ποιος ήταν ο λόγος; (video)

Στην συνέχεια την ξεκολλάει από το ξύλο. Δεν φαίνεται να φοβάται.

Ακουμπάει την μέλισσα στο χέρι του κι εκείνη φαίνεται να χαίρεται με το μέλι. “Εδώ, φίλη μου”, λέει ο άντρας. “Φαίνεται διψασμένη.”

Ήταν πολύ διψασμένη. “Το πίνει αμέσως”, λέει ο άντρας. Η μέλισσα φαίνεται να απολαμβάνει τα χάδια, λες και είναι κατοικίδιο.

“Είναι αρκετά ήρεμες, νομίζω”, λέει ο άντρας. “Ακόμα και όταν την πιάνω από τα φτερά. Δεν της άρεσε, αλλά δεν έβγαλε και το κεντρί της να με τσιμπήσει.”

Μετά από 9 λεπτά, η μέλισσα έφαγε το μέλι. Ήρθε η ώρα να πετάξει.

Ο άντρας βγάζει την μέλισσα έξω, αλλά πριν την αφήσει της λέει, “Κόλλα πέντε!” Κι όμως, η μέλισσα κολλάει! (Ή μπορεί και απλά να ήθελε να σπρώξει το χέρι του μακριά. Δεν θα μπορέσουμε να μάθουμε σίγουρα.)

Τελικά, η μέλισσα φαίνεται ότι πέρασε αρκετό χρόνο με τους ανθρώπους και ήθελε να φύγει. Έτσι, ο άντρας την ακούμπησε σε ένα λουλούδι. Την επόμενη φορά που θα δείτε μέλισσα και θα φοβηθείτε, θυμηθείτε ότι θα μπορούσε να γίνει φίλη σας. (Μόνο αν έχετε μέλι εκεί κοντά.)

20.000 μέλισσες ακολουθούσαν ένα αυτοκίνητο επί δύο μέρες γιατί είχε εγκλωβιστεί η βασίλισσα τους!

Μια βασίλισσα μέλισσα παγιδεύτηκε στο πορτ-μπαγκάζ ενός τζιπ και οι πιστοί της ακόλουθοι δεν το άφησαν από τα μάτια τους!

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Μέλισσες ζούσαν μέσα στο μάτι 20χρονης και τρέφονταν από τα δάκρυά της!

Ούτε μια ούτε δύο αλλά 20.000 μέλισσες σκέπασαν το αυτοκίνητο επί δύο μέρες! Μάλιστα, χρειάστηκαν να επέμβουν πέντε διαφορετικοί μελισσοκόμοι για να βοηθήσουν τον οδηγό να τις ξεφορτωθεί.

Μόλις συνειδητοποίησε ότι περίπου 20.000 μέλισσες ακολουθούσαν το αυτοκίνητό του ενώ οδηγούσε μέσα στην πόλη, ο ιδιοκτήτης του τζιπ Tom Moses σταμάτησε αμέσως για να ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με έναν από τους μελισσοκόμους που προσπάθησαν να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη του 4Χ4, το λάθος που έκαναν είναι ότι δεν εντόπισαν έγκαιρα το σημείο που ήταν κρυμμένη η βασίλισσα στο πορτ-μπαγκάζ, με αποτέλεσμα οι μέλισσες να συνεχίσουν να ακολουθούν το αμάξι ακόμα και αφού τις είχαν απομακρύνει μία-μία

“Δεν έχω δει ποτέ τόσες πολλές μέλισσες συγκεντρωμένες σε ένα σημείο. Ήταν πολύ ασυνήθιστο και μόλις πήγα πιο κοντά και έριξα μια πιο προσεκτική ματιά, ήταν εντυπωσιακό”, είπε ο Ο 41χρονος οδηγός.

“Στην προσπάθειά μου να βοηθήσω με τσίμπησαν 15 με 20 από αυτές”, είπε ένας εκ των μελισσοκόμων ο οποίος σημείωσε πως δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο στα 30 χρόνια που έχει μέλισσες. Υποθέτει πως κάτι γλυκό προσέλκυσε τη βασίλισσα στο πορτ-μπαγκάζ όπου εγκλωβίστηκε.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή στον κεντρικό δρόμο της πόλης Χέιβερφορντγουεστ στη Νότια Ουαλία.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share