Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020

Αυτά είναι τα 7 πιο περίεργα χριστουγεννιάτικα δέντρα που φτιάχτηκαν ποτέ!

Δέντρο από άμμο;

6 Νοεμβρίου 2019 15:28
Αυτά είναι τα 7 πιο περίεργα χριστουγεννιάτικα δέντρα που φτιάχτηκαν ποτέ!

Είναι γεγονός ότι τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται να στολίσουν το σπίτι τους. Αυτά που κλέβουν πάντα την παράσταση είναι τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα. Δείτε τα πιο περίεργα δέντρα που φτιάχτηκαν ποτέ!

Δείτε επίσης: 3+1 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας: Πάμφθηνα στολίδια που θα ξεχωρίσουν!

Όλες οι πόλεις στολίζουν ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική του πλατεία ή σε κάποιο άλλο σημείο κατατεθέν της. Κάποιες πόλεις, ωστόσο, έχουν φτιάξει πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχουν γράψει ιστορία!

Δέντρο Lego, Καλιφόρνια

περίεργα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Για να φτιάξουν το δέντρο χρησιμοποίησαν 245.000 κομμάτια Lego. Το ύψος του είναι λίγο περισσότερο από τα 9 μέτρα και το στολίζουν κάθε χρόνο. Ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο και ακριβό ταυτόχρονα δέντρο.

Δέντρο από άμμο, Φλόριντα

περίεργα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Στην Φλόριντα επιλέγουν να φτιάξουν χριστουγεννιάτικο δέντρο από άμμο. Χρειάζονται 600 τόνοι άμμο για να καταφέρουν να το φτιάξουν και έχει ύψος περίπου 10 μέτρα.

Δέντρο από φανάρια, Αγγλία

περίεργα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Στο Λονδίνο της Αγγλίας, στολίζουν τα φανάρια τους! Το χριστουγεννιάτικο δέντρο από φανάρια το έχει δημιουργήσει ο Γάλλος γλύπτης Pierre Vivant το 1993. Έχει 8 μέτρα ύψος και 75 φανάρια τα οποία μπορούν και τα χειρίζονται από υπολογιστή.

Δέντρο από ανθρώπους, Ινδία

περίεργα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Το μεγαλύτερο ανθρώπινο δέντρο που μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες, έγινε στην Ινδία στις 19 Δεκεμβρίου το 2015. Οι άνθρωποι που χρειάστηκαν για να το δημιουργήσουν ήταν 4.030. Φορούσαν ρούχα με διαφορετικά χρώματα για να μπορέσουν να το σχεδιάσουν όπως ήθελαν.

Δέντρο από βαρέλια Jack Daniels, Τενεσί

περίεργα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Για να καταφέρουν να φτιάξουν αυτό το δέντρο χρειάστηκαν 140 άδεια βαρέλια Jack Daniels. Το ύψος του είναι σχεδόν 8 μέτρα το βάρος του είναι 7 τόνοι. Οι λάτρεις του Jack Daniels θα απολαύσουν τις διακοπές τους λίγο παραπάνω..

Δέντρο από πέδιλα του σκι, Κολοράντο

περίεργα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Ένα δέντρο ύψους 5 μέτρων στολίζουν στο Κολοράντο από πέδιλα του σκι. Είναι δημιούργημα του καλλιτέχνη Anton Viditz-Ward, οποίος το έφτιαξε το 2013. Για να καταφέρει να το φτιάξει οι πολίτες του Telluride του δώρισαν παλιά πέδιλα του σκι.

Χριστουγεννιάτικο δέντρο ολόγραμμα, Ολλανδία

περίεργα Χριστουγεννιάτικα δέντρα

Το 2013 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας δημιούργησαν ένα δέντρο με ολόγραμμα. Το ύψος ανέρχεται στα περίπου 7,5 μέτρα και είναι σχεδιασμένο για να μπορεί ο κόσμος να το δει από όποια οπτική γωνία κι αν κοιτάξει.

Την Πέμπτη "ανάβει" το πρώτο δέντρο και μπαίνουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά! Στα Τρίκαλα ετοιμάζουν τον Μύλο των Ξωτικών, και δίνουν φως στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ελλάδας για φέτος! Θα γίνει παραμονή της εορτής των Πολιούχων του χωριού Αγίων Αρχαγγέλων, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής.

Δείτε επίσης: Τα Μερομήνια μίλησαν: Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά με χιόνια στην Αθήνα;

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ταξιάρχη, Γιάννης Ξάκης, ανέφερε ότι η Γιορτή Ελάτου και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ύψους 10-12 μέτρων, στην πλατεία του Ταξιάρχη, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου μετά τη θρησκευτική λειτουργία, με τη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού και των επισκεπτών.

Τρίκαλα χριστούγεννα!

Ο Νικόλαος Παπαπακωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος του δήμου Πολυγύρου είπε ότι η πρωτοβουλία ανήκει στην Κοινότητα Ταξιάρχη και τελεί υπό τη χορηγία του Δήμου Πολυγύρου με στόχο την προβολή του ελάτου, βασικού προϊόντος της περιοχής. Ο κ.Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι έχει γίνει σχετική πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο να καθιερωθεί κάθε χρόνο η Γιορτή Ελάτου.

Στην εκδήλωση, με κλήρωση θα αναδειχτούν δέκα τυχεροί, οι οποίοι θα κερδίσουν από ένα φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο Ταξιάρχη, προσφορά των παραγωγών, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου Πολυγύρου.
Ο Ταξιάρχης Χαλκιδικής είναι ένα ορεινό χωριό που δραστηριοποιείται με την καλλιέργεια και την πώληση ελάτων, ενώ διαθέτει στην ελληνική αγορά το 70% των χριστουγεννιάτικων δένδρων.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share