Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Αυτός ο άντρας πήγαινε τουαλέτα μια φορά το μήνα! Αυτό που έγινε μετά από χρόνια θα σας σοκάρει!

Απίστευτο!

6 Νοεμβρίου 2019 12:15
Απίστευτο: Αυτός ο άντρας πήγαινε τουαλέτα μια φορά το μήνα! Αυτό που έγινε μετά από χρόνια θα σας σοκάρει!

Αυτός ο άντρας πήγαινε τουαλέτα μια φορά το μήνα! Αυτό που έγινε μετά από χρόνια θα σας σοκάρει!

Ο άντρας που θα δείτε παρακάτω πάσχει από μια ασθένεια που ονομάζεται συγγενής μεγακόλωνας ή αλλιώς νόσος του Hirschsprung, η οποία εμφανίζεται όταν τα νευρικά κύτταρα στο παχύ έντερο δεν αναπτύσσονται σωστά και γίνεται δύσκολη να απομακρυνθούν τα απόβλητα. Άνδρας πήρε βιάγκρα για συνεχόμενες ημέρες και δεν φαντάζεστε τι έπαθε!

Σύμφωνα με το College of Physicians of Philadelphia, αυτός ο άντρας ήταν ένα υγιές μωρό με εξαίρεση την μεγάλη κοιλιά του και κάποια δυσκοιλιότητα που είχε. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μετά την ηλικία των 1,5 ετών.

Μεγαλώνοντας είχε σοβαρές κρίσεις δυσκοιλιότητας και η κοιλιά του είχε διογκωθεί πολύ. Στα 16 του πήγαινε στην τουαλέτα 1 φορά τον μήνα. Παρόλο που οι γιατροί γνώριζαν ότι η ασθένειά του οφείλονταν σε μια δυσμορφία στο παχύ του έντερο μια τέτοια είδους επέμβαση το 1890 ήταν πολύ επικίνδυνη.

Δυστυχώς, στα 20 του ο άντρας αντί να πάρει ιατρική βοήθεια κατέληξε σε ένα μουσείο ως έκθεμα όπου ήταν γνωστός ως “άνθρωπος μπαλόνι.” Οι άνθρωποι πλήρωναν για να τον δουν από κοντά κυρίως λόγω της μεγάλης κοιλιάς του.

Τελικά, πέθανε σε ηλικία 29 ετών. Τον βρήκαν νεκρό στο μπάνιο, ενώ προσπαθούσε να πάει τουαλέτα.

Μετά τον θάνατό του, οι γιατροί αφαίρεσαν το παχύ του έντερο, το οποίο περιείχε 18 κιλά περιττωμάτων, ενώ το παχύ έντερο είχε διάμετρο 76 εκατοστά.

Τώρα, το παχύ του έντερο εκτίθεται σε ένα μουσείο στις ΗΠΑ.

Ευτυχώς, σήμερα η νόσος του Hirschsprung είναι θεραπεύσιμη. Σύμφωνα με το NHS, γιατρεύεται με επιτυχία όσο ο ασθενής είναι ακόμα σε νεαρή ηλικία.

Έχασε 76 κιλά τρώγοντας… γαριδάκια!

Τον λένε Άντονι Μπράουν και μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν 170 κιλά. Μέχρι που αποφάσισε να αδυνατίσει. Η ιστορία του είναι κάπως περίεργη, αλλά αποτελεί άλλον έναν οδηγό για όσους από εμάς ψάχνουν τον σωστό τρόπο. Το μυστικό στην ιστορία και στο αδυνάτισμα του Άντονι κρύβεται στην ποσότητα και όχι στην ποιότητα του φαγητού. Συμφωνείτε ή όχι, κάπως έτσι, ο τύπος έχασε 76 κιλά. Η απίστευτη μεταμόρφωση της 8χρονης που ζύγιζε 190 κιλά! Ήταν το παχύτερο παιδί στον κόσμο...

Διαβάστε πώς το πέτυχε στο παρακάτω στόρι:

Αρχικά ακολούθησε την πεπατημένη, τρώγοντας ψητό στήθος κοτόπουλου και λαχανικά. Αυτός ο τρόπος διατροφής δεν τού ταίριαζε καθόλου και τον έβρισκε απίθανα βαρετό και περιοριστικό.

Ύστερα από μερικές δοκιμές, κατάλαβε ότι το μυστικό στο αδυνάτισμα δεν είναι να στερείσαι, αλλά να καταναλώνεις μικρότερες μερίδες από τα φαγητά που σού αρέσουν.

Kάπως έτσι, πλέον όντας 94 κιλά το μόνο που κάνει είναι να πηγαίνει μία ώρα τη μέρα στο γυμναστήριο, ενώ η διατροφή του είναι πλούσια σε… γαριδάκια, παγωτά και πίτσα!

Έγινε μάλιστα και personal trainer, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει και άλλους να αδυνατίσουν και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share