Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καλόγριες πήγαν στην Αφρική για ιεραποστολικό σκοπό..όταν επέστρεψαν ανακάλυψαν κάτι τρομερό!

Τι συνέβη;

5 Νοεμβρίου 2019 17:25
Καλόγριες πήγαν στην Αφρική για ιεραποστολικό σκοπό..όταν επέστρεψαν ανακάλυψαν κάτι τρομερό!

Μια ιστορία που έχει σοκάρει την καθολική εκκλησία.. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο καλόγριες από τη Σικελία, που ταξίδεψαν έως την Αφρική για ιεραποστολικό έργο, και όταν επέστρεψαν στη βάση τους στην Ιταλία, ανακάλυψαν ότι έμειναν έγκυες!

Δείτε επίσης: Καλόγριες βγάζουν 1 εκ. ευρώ το χρόνο πουλώντας κάνναβη!

Οι καλόγριες έχουν καταγωγή από την Αφρική, και η μια ήταν πρεσβυτέρα. Η πρώτη από τις δυο ανακάλυψε, εντελώς τυχαία μετά από έντονους πόνους στο στομάχι, την εγκυμοσύνη της, είναι 34 ετών!

Η πρεσβυτέρα ανήκει σε ίδρυμα, που έχει βασικό αντικείμενο να βοηθάει τις «χωρισμένες γυναίκες και τα παιδιά τους».

Η ρωμαιοκαθολική εκκλησιά έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό, και όπως φαίνεται το πιο πιθανό και για τις δύο μοναχές είναι η αποβολή και η επιστροφή στα εγκόσμια.

«Φαίνεται πως οι δυο γυναίκες, κατά την επιστροφή στα έθνη τους, είχαν κάποιας μορφής σεξουαλική επαφή. Έχει ξεκινήσει ήδη η σχετική έρευνα, καθώς και οι δυο παραβίασαν τους αυστηρούς κανόνες της αγνότητας» ανέφερε εκκλησιαστική πηγή από τη Ρώμη.

Αποκάλυψη σοκ: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε μοναχή!

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έγινε μοναχή, μετά από ένα τραγικό γεγονός που την σημάδεψε! Ο γάμος, οι δύο κόρες και το τραγικό γεγονός που σημάδεψε τη ζωή της.

Γνώρισε τη δόξα τις δεκαετίες του ’60 και του ’70. Μέχρι τα 42 της χρόνια ζούσε μια ζωή σαν παραμύθι. Ωστόσο, από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή της άλλαξε. Ένα δυσάρεστο γεγονός -ο πρόωρος θάνατος της 18χρονης κόρης της σε τροχαίο δυστύχημα- την έκανε να καταλάβει ότι όλα είναι μάταια και κάπως έτσι οδηγήθηκε σε έναν άλλον δρόμο.


Ο πατέρας της δεν ήθελε να γίνει τραγουδίστρια
Η Μαίρη Αλεξοπούλου μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ήταν το πρώτο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας με έξι παιδιά. Ο πατέρας της, επίτροπος τότε στη Μητρόπολη Περιστερίου, δεν ήθελε η κόρη του να ασχοληθεί ούτε με τον χορό αλλά ούτε και με το τραγούδι. Τελικά, κάποιοι φίλοι μουσικοί του παππού της τον έπεισαν για το ταλέντο της στο τραγούδι, ενώ ένας από αυτούς κέρδισε την εμπιστοσύνη του και την πήρε μαζί του σε μια ορχήστρα στη «Χωριάτικη Ταβέρνα» της Εκάλης.

«Μετά τον πρώτο μου δίσκο, πήγα και τραγούδησα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, είπα ένα τραγούδι του Μαυρομουστάκη μαζί με την Κλειώ Δενάρδου, το “Πανηγύρι”. Εκεί βραβεύτηκα, πήρα το πρώτο βραβείο. Ξεκίνησα, μάλιστα, να βγάζω και καλό νυχτοκάματο. Τότε δεν είχα καθόλου χρόνο να πηγαίνω στην εκκλησία, παρόλο που εγώ αλλιώς τα είχα μάθει από την οικογένειά μου. Μέσα μου, όμως, υπήρχε ένας μεγάλος καημός. Τότε είχα κάνει επιτυχία και ένα τραγούδι του Κατσαρού στο φεστιβάλ της Μάλτας, με το οποίο πήραμε ξανά το πρώτο βραβείο, ήταν μία περίοδος που ακούγονταν πολύ τα τραγούδια που έλεγα, που με ήξεραν όλοι οι άνθρωποι του χώρου. Παρ’ όλα αυτά, όλα τα ερωτικά μου τραγούδια που έλεγα στην πίστα τα αφιέρωνα στον Θεό, προσπαθούσα μέσα από τον προβολέα να πάω στον ουρανό. Τόσο πολύ Τον αγαπούσα», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

Δούλεψε, μεταξύ άλλων, στην «Παλιά Αθήνα», στο «Κάστρο», στον «Βράχο», στα «Δειλινά» και στα «Αστέρια», με τους Πουλόπουλο, Βογιατζή, Φ. Νικολάου, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μπέσυ Αργυράκη, Μεταξόπουλο, Κατσαρό και πολλούς ακόμα. Έκανε τη δουλειά της και έφευγε από το εκάστοτε μαγαζί, γιατί της άρεσε η ησυχία. Δεν κάπνισε ποτέ και δεν της άρεσε καθόλου το αλκοόλ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share