Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νόμιζαν πως τα παιδιά τους έπαιζαν με σημαδούρα αλλά έκαναν λάθος. Ότι ζούνε σήμερα,είναι καθαρά από τύχη!

Δεν θα το πιστεύετε!

5 Νοεμβρίου 2019 10:09
Νόμιζαν πως τα παιδιά τους έπαιζαν με σημαδούρα αλλά έκαναν λάθος. Ότι ζούνε σήμερα,είναι καθαρά από τύχη!

Δεν είναι περίεργο να ανακαλύψετε έναν θαλασσινό θησαυρό που έχει ξεβραστεί στην αμμουδιά από την θάλασσα. Aπό ένα μήνυμα σε ένα μπουκάλι ή στην περίπτωση της οικογένειας Γκράβελλ, ένας μεγάλος σημαντήρας (σημαδούρα) που καλύπτονταν από φύκια και ότι άλλο δανείστηκε από τον βυθό της θάλασσας. Ή έτσι τουλάχιστον νόμιζαν…

Δείτε επίσης: Φωτογραφία…σοκ από το 1900 έχει «τρελάνει» τον πλανήτη!

Ενώ κολυμπούσαν σε μια τοπική παραλία στη πόλη Burry Port της Ουαλίας, η οικογένεια Γκράβελλ είδε το «συναρπαστικό» αντικείμενο. Τα δυο παιδιά της οικογένειας,η 6χρονη Έριν και ο 4χρονη Έλλις ρώτησαν τους γονείς τους αν μπορούσαν να το αγγίξουν και να παίζουν μαζί του, με τους γονείς να απαντάνε καταφατικά αφού θεώρησαν ότι πρόκειται για μια σημαδούρα.

Λιγότερο από μια εβδομάδα αργότερα, οι Γκράβελλ ανακάλυψε κάτι ακόμα πιο ασυνήθιστο. Ένας αστυνομικός που είδε της φωτογραφίες που βγάλανε από την παραλία τους ειδοποίησε ότι το αντικείμενο δεν ήταν ένας σημαντήρας. όπως πίστευαν, αλλά μια βόμβα.

Αρχικά οι γονείς δεν ήθελαν να το πιστέψουν αλλά καθώς κοίταξαν προσεκτικότερα τις φωτογραφίες συνειδητοποίησαν την πραγματικότητα…ότι τα παιδιά τους έπαιζαν με μια βόμβα.

«Ήταν ένα πλήρες σοκ», είπε ο Γκράβελλ. «Η ιστορία θα μπορούσε να ήταν πολύ διαφορετική…»

Με την ανακάλυψη της βόμβας οι υπάλληλοι της Pembrey Country Park ανακοίνωσαν προσωρινό κλείσιμο στο West Beach στο Burry Port Harbour ώστε να εξουδετερωθεί η βόμβα.

Δείτε το βίντεο:

Υιοθέτησε έναν ηλικιωμένο σκύλο μια μέρα σταματάει απότομα την βόλτα τους και...

Υιοθέτησε έναν ηλικιωμένο σκύλο μια μέρα σταματάει απότομα την βόλτα τους και...Τι συνέβη;

Πριν από 50 χρόνια, ο θρυλικός μουσικός Κατ Στίβενς, τώρα γνωστός ως Γιούσεφ Ίσλαμ, έγραψε και κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Αγαπώ τον σκύλο μου.» Τώρα, ο Στίβενς επιτρέπει μια επανέκδοση του τραγουδιού ως μέρος της εκστρατείας της ΡΕΤΑ, της οργάνωσης υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα σκυλιά των καταφυγίων, που έχουν μεγάλη ανάγκη για ένα σπίτι. Με την ευκαιρία διαβάστε: Ανατριχιαστικό: Ιδιοκτήτης μαθαίνει τον λυπηρό λόγο που ο σκύλος του τον κοιτά πριν κοιμηθεί!

Η PETA χρησιμοποίησε το τραγούδι ως soundtrack στο βίντεο που προωθεί, παρουσιάζοντας έναν άντρα που πηγαίνει σε ένα καταφύγιο ζώων και καταλήγει να υιοθετήσει έναν ηλικιωμένο σκύλο. Η αμοιβαία συμπάθεια ήταν άμεση και παρά το γεγονός ότι ο σκύλος έκανε μερικές ζημιές στο σπίτι, ανέπτυξαν μια δυνατή σχέση.

Το βίντεο δείχνει τον χρόνο να περνάει, καθώς ο άντρας και ο σκύλος του δένονται συναισθηματικά μέρα με τη μέρα, κάνοντας πράγματα από κοινού.

Γι” αυτό είναι συγκινητικό, όταν μια μέρα ενώ περπατάνε, ο ο σκύλος σταματάει απότομα, κάθεται κάτω και κοιτάζει τον ιδιοκτήτη του. Αμέσως, ο άντρας καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Μεταφέρει τον σκύλο στον κτηνίατρο, όπου μαθαίνει συνταρακτικά νέα και πρέπει να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση που κάθε ιδιοκτήτης ζώου πρέπει να πάρει για το καλό του τετράποδου φίλου του. Με την ευκαιρία διαβάστε: Ο πιο αδέξιος σκύλος με την πιο αστεία φάτσα!

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι όσο καιρό και αν έχουμε κάποιο ζώο στη ζωή μας, αξίζει κάθε στιγμή μαζί του. Έτσι, αν έχετε χώρο στο σπίτι σας, αλλά και στην καρδιά σας, σκεφτείτε να πάτε στο τοπικό καταφύγιο ζώων και να υιοθετήσετε έναν σκύλο που χρειάζεται μια ευκαιρία για να ζήσει στο πλευρό ενός ανθρώπου. Ακόμα και αν είναι μόνο για μερικούς μήνες ή χρόνια…

Σκύλος, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Το συγκινητικό βίντεο που έχει "λυγίσει" το διαδίκτυο!

Το συγκινητικό βίντεο που έχει "λυγίσει" το διαδίκτυο με τον σκύλο, τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.

Το δέσιμο ανάμεσα σ' έναν άνθρωπο και τον σκύλο του είναι γνωστό!

Όπως λέει και το ρητό ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία! Χαρακτηριστικό είναι και το παρακάτω βίντεο που αποδεικνύει το πραγματικά δέσιμο ανάμεσα στους δύο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share