Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οικογένεια μεταμόρφωσε παρατημένο υπόγειο διαμέρισμα σε πολυτελές σπίτι και το εσωτερικό του εντυπωσιάζει!

Απίστευτο!

4 Νοεμβρίου 2019 13:05
Οικογένεια μεταμόρφωσε παρατημένο υπόγειο διαμέρισμα σε πολυτελές σπίτι και το εσωτερικό του εντυπωσιάζει!

Ερειπωμένο διαμέρισμα – Αληθινή ιστορία: Πριν από οκτώ χρόνια, οι Τόνια και Τζες Σκοτ προχώρησαν στην αγορά ενός ερειπωμένου υπογείου διαμερίσματος. Αυτό, βρισκόταν στο Islington. Δείτε την ανακαίνιση που έκαναν στο σπίτι!

Δείτε επίσης: Ανακαίνιζαν το σπίτι τους και γκρέμισαν αυτόν τον τοίχο! Μόλις είδαν τι υπήρχε από πίσω πάγωσαν! (photos)

Πρόκειται για ερειπωμένο σπίτι για περισσότερο από 80 χρόνια. Μετά από μία πολύ μεγάλη ανακαίνιση, το συγκεκριμένο ζευγάρι προχώρησε σε φωτογραφίσεις για μεγάλες εφημερίδες της Βρετανίας. Από τα συντρίμμια δημιουργήθηκε μία υπερσύχρονη και πολυτελής κατοικία.

Στο σπίτι δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα σωστό. Τα πατώματα μέχρι τα κουφώματα, οι τοίχοι, η κουζίνα και τα μπάνια είχαν ισοπεδωθεί. Αρχικά το ζευγάρι ήθελε να φτιάξει και να πουλήσει, το διαμέρισμα. Ωστόσο, τελικά μετακόμισε και αποφάσισε να ζήσει εκεί το υπόλοιπο της ζωής του.

Μεταξύ 2014 και 2015 βγήκαν από τα θεμέλια του σπιτιού περίπου 900 τόνοι χώματος. Το επίπεδο της κατοικίας τους χαμήλωσε περισσότερο. Ήρθε πιο κοντά στη γη. Ο κάτω όροφος αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα και γραφείο. Όσον αφορά το δεύτερο όροφο, αποτελείται από υπνοδωμάτια δικά τους και των δύο παιδιών τους.

Ξύλινες επιφάνειες, μοντέρνα σκάλα, κρυφοί φωτισμοί, και ένα εντυπωσιακό τζάκι, φτιαγμένο από μάρμαρο, είναι εκείνα για τα οποία οι Σκοτ είναι πιο περήφανοι. Αυτό δείχνει πως αν κάποιος έχει όρεξη και υπομονή, μπορεί να φέρει εις πέρας ακόμα και το πιο απαιτητικό πλάνο.

Ερειπωμένο διαμέρισμα – Αληθινή ιστορία: Εικόνες από το ανακαινισμένο σπίτι

Σοφία Βέμπο: Έτσι είναι σήμερα το σπίτι της... Ρημαδιό! (Photos)

Για περίπου 18 χρόνια η κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνης και ερμηνεύτρια Σοφία Βέμπο έζησε στον Βόλο. Ο Βόλος όμως δεν της επιφύλαξε αρκετά χρόνια μετά, την τιμή που της άξιζε. Δείτε πως είναι σήμερα το σπίτι της!

Δείτε και αυτό: Ιωάννα Τούνη: Το καινούργιο της σπίτι μοιάζει με... παλάτι!

Το σπίτι όπου έμεινε η Σοφία Βέμπο τα 18 περίπου χρόνια που έμεινε στον Βόλο παραμένει αναξιοποίητο και καταρρέει, ενώ αποτελεί τύχη που ακόμα δεν έχει πουληθεί, καθώς βρίσκεται εγκλωβισμένο ανάμεσα σε πολυκατοικίες.

Το σπίτι της Σοφίας Βέμπο βρίσκεται στο στενό μεταξύ της κλινικής Παπαγεωργίου και του Παπασωτηρίου στην οδό Δημητριάδος στο κέντρο της πόλης, μεταξύ Κουμουνδούρου και Γκλαβάνη. Αντί ο Δήμος Βόλου να αγοράσει αυτό το σπίτι και να το μετατρέψει σε Μουσείο Βέμπο, ακόμα ψάχνουμε να βρούμε την προτομή, που κάποιοι αφαίρεσαν μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης…

Το όνομα Βέμπο επέλεξε η ίδια να υιοθετήσει κάνοντας και τις απαραίτητες νόμιμες διαδικασίες επειδή έτσι (εσφαλμένα) είχε συνηθίσει να προφέρει το όνομά της το κοινό. Το πραγματικό της όνομα ήταν Σοφία Μπέμπου.

Γεννήθηκε στην Καλλίπολη της Ανατολικής Θράκης στις 10 Φεβρουάριου του 1910 όπου ο πατέρας της Αθανάσιος Μπέμπος, καταγόμενος από την Τσαριτσάνη είχε εγκατασταθεί εκεί δουλεύοντας ως καπνεργάτης. Το 1912 η οικογένειά της μετεγκαταστάθηκε στη Κωνσταντινούπολη, όπου εκεί γεννήθηκε ο αδελφός της Γιώργος, που τον αποκαλούσαν Τζώρτζη, η αδελφή της Αλίκη και ο μικρότερος αδελφός της Ανδρέας.

Στο Βόλο η Σοφία Βέμπο, αναγκάστηκε λόγω φτώχειας να δουλεύει για να βοηθήσει την οικογένειά της. Ετσι ξεκίνησε να δουλεύει ταμίας στο κατάστημα «Φλωρία» του Βόλου. Παράλληλα της άρεσε η μουσική και αγοράζοντας μία κιθάρα άρχισε να εξασκείται σ’ αυτή με τη βοήθεια της φίλης της Μαρίτσας Χασάπη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share