Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εστιατόριο αρνείται να δώσει νερό σε μια άστεγη. Δείτε την οργισμένη αντίδραση ενός πελάτη που έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Μπράβο του!

4 Νοεμβρίου 2019 11:05
Εστιατόριο αρνείται να δώσει νερό σε μια άστεγη. Δείτε την οργισμένη αντίδραση ενός πελάτη που έχει συγκλονίσει τον πλανήτη!

Ο Τόναθον Πένγκελι, ένας άντρας από την Βρετανία, είχε πάει στο McDonalds για φαγητό όταν η βραδιά του πήρε μια αναπάντεχη τροπή. Ενώ στεκόταν στην ουρά, παρατήρησε μπροστά του μια γυναίκα η οποία ήταν ξεκάθαρα άστεγη και της αρνήθηκαν το απλό αίτημα για λίγο ζεστό νερό!

Δείτε επίσης: Η άστεγη σοπράνο του μετρό που μάγεψε τους πάντες με τη φωνή της! (βίντεο)

Αντί να την αγνοήσει, ο Πένγκελι αποφάσισε να κάνει ότι μπορούσε για να την βοηθήσει. Στράφηκε στο Facebook για να περιγράψει αυτή την απίστευτη συνάντηση. “Η νύχτα μου πήρε μια αναπάντεχη τροπή! Ήμουν έξω και κατέληξα σε μια μεγάλη ουρά στο McDonalds. Παρατήρησα μια κυρία μπροστά μου η οποία ζήτησε μόνο ένα φλιτζάνι ζεστό νερό.

Το προσωπικό της είπε όχι. Δεν ξέρω τι περνούσε από το μυαλό τους, αλλά μια γυναίκα, ξεκάθαρα άστεγη, ζητούσε ένα βασικό ανθρώπινο δικαίωμα. Και το να της το αρνηθεί μια εταιρία εκατομμυρίων είναι αηδιαστικό!”

"Η καρδιά μου έγινε κομμάτια! Έτσι, της μίλησα και της είπα να παραγγείλει ό,τι ήθελε, περιμένοντας ότι θα έπαιρνε τα πάντα. Σοκαρίστηκα. Ζήτησε μόνο ένα cheese burger. Πήραμε όσο πιο πολλά μπορούσαμε για να μην πεινάσει. Δεν μπορούσα να την αφήσω να φύγει, ήταν τόσο ζεστή και γλυκιά.”

“Έτσι, κάθισα μαζί της στο κρύο έδαφος, στην μέση του χειμώνα, και ξέρετε τι έκανα; Έκλαψα.”

“Η καλοσύνη δεν κοστίζει τίποτα και πραγματικά ελπίζω ο κόσμος να το κοινοποιήσει για να ενημερωθούν όλοι για τους άστεγους της χώρας μας! Με την Πόλι μιλάμε στο τηλέφωνο και της έχω υποσχεθεί ότι δεν θα πεινάσει ούτε θα κρυώσει ξανά! Της έχω δώσει κουβέρτες, μαξιλάρια και μια τσάντα γεμάτη φαγητά.”

“Αν δείτε κάποιον στον δρόμο, μην τον αγνοήσετε λες και δεν είναι τίποτα. Δεν ξέρετε τι περνάει. Σκεφτείτε τον για λίγο!”
“Πόλι, πραγματικά με άλλαξες!”

Μπράβο στον Τζόναθον και την φίλη του που φέρνουν στην επιφάνεια αυτό το ζήτημα!

Άστεγος ρωτάει τον ταμία τι μπορεί να αγοράσει με μισό ευρώ! Η απάντησή του θα σας συγκινήσει

Μια περήφανη μαμά, η Μισέλ Ρέσντεζ, μοιράστηκε μια φωτογραφία του γιου της, Ματιέ, με ένα πολύ γενναιόδωρο πουρμπουάρ που έλαβε, όταν ένας πελάτης τον είδε να κάνει ιδιαίτερα ευγενικό.

«Περήφανη στιγμή μητέρας! Ο Ματιέ εργαζόταν το βράδυ και ένας άστεγος κύριος μπήκε μέσα στο εστιατόριο έχοντας 50 σέντς και ρώτησε αν υπήρχε κάτι στο μενού που θα μπορούσε να αγοράσει. Ο Matthew τον ρώτησε τι θα ήθελε να παραγγείλει αν μπορούσε και ο άντρας απάντησε οτιδήποτε που θα βοηθούσε να καταλαγιάσει τη πείνα του. Έτσι ο Ματιέτου έδωσε ένα γενναιόδωρο γεύμα και το χρέωσε στον εαυτό του. Του παρέδωσε την απόδειξη και του είπε να χαλαρώσει και να καθίσει. Απίστευτο σημείωμα από άστεγο σε μια γυναίκα που τον κέρασε ένα πιάτο φαγητό

Η ιστορία θα τελείωνε εκεί, αλλά μια γυναίκα έγινε μάρτυρας όλης της σκηνής. Όχι μόνο έγραψε στην εταιρεία για να γνωστοποιήσει για την καλή πράξη του καλόκαρδου υπαλλήλου, αλλά έδωσε στο γιο μου ένα γενναιόδωρο ποσό πουρμπουάρ! Είμαι τόσο περήφανη που είμαι μητέρα του και ξέρω ότι έχω παίξει ένα ρόλο στην ανατροφή αυτού του καλόκαρδου νεαρού άντρα.»

Δεν περίμενε αυτή την απάντηση η δημοσιογράφος που ρώτησε έναν άνδρα γιατί είναι άστεγος

Τις ώρες που οι βροχές από το Ελ Νίνιο συνέχιζαν να πέφτουν με μανία στο Λος Αντζελες και τις γύρω περιοχές, ένας άστεγος άντρας βρήκε καταφύγιο σε ένα τοπικό εμπορικό κέντρο.
Το όνομα του ανθρώπου είναι Φρέντι Αγκουίλαρ

Βλέποντας τον να προσπαθεί να προφυλαχθεί από την βροχή, η δημοσιογράφος του καναλιού Fox 11, Τζίνα Σίλβα, τον πλησίασε και τον ρώτησε γιατί είναι άστεγος.

Την απάντηση του μάλλον δεν την περίμενε. Ο Φρέντι της εξήγησε ότι το 2012, η αγαπημένη του πέθανε από καρκίνο της μήτρας.

«Όταν αρρώστησε, δεν είχα σκοπό να την αφήσω στο νοσοκομείο για δυο μήνες να μάχεται την αρρώστια» είπε στην δημοσιογράφο.

«Έχασα τα πάντα, εξαιτίας της και δεν με νοιάζει καθόλου». Αν και έχασε τα πάντα, είπε, ότι δεν του λείπει τίποτα. Εκτός από εκείνη. Μόνο εκείνη. «Θα πουλούσα και την ψυχή μου στο διάβολο για εκείνη, τόσο πολύ την αγαπούσα.

Το όνομά της ήταν Φλορ Μαρλέν Μπράιαντ.
Όταν χάνεις υλικά πράγματα, είναι απλώς υλικά πράγματα. Αλλά όταν χάνεις κάποιον που αγαπάς, πονάει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο». Τα υλικά αγαθά μπορούν να αντικατασταθούν. Η αληθινή αγάπη όμως;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share