Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Τύπος παίζει ανάποδα τραγούδι του Παντελίδη και ανακαλύπτει… προφητεία για τον...

Ανατριχιαστικό!

4 Νοεμβρίου 2019 06:43
Τύπος παίζει ανάποδα τραγούδι του Παντελίδη και ανακαλύπτει… προφητεία για τον...
Follow us on Google News

Ζουν ανάμεσά μας. Συνωμοσιολόγοι που έχουν αποστηθίσει τις προφητείες του Παΐσιου, που βλέπουν στη λούπα βίντεο με τις «εκρήξεις» στα θεμέλια των Δίδυμων Πύργων, που εντοπίζουν σημεία της Αποκάλυψης στην καθημερινότητά μας, που θεωρούν ότι πίσω από όλα βρίσκονται οι Εβραίοι, οι Ρότσιλντ και ο Σόρος.Ένας τέτοιος συνάνθρωπός μας έκατσε και έφτιαξε ένα βιντεάκι διάρκειας μισής ώρας στο οποίο (νομίζει ότι) διακρίνει μια τεράστια συνωμοσία πίσω από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος άλλωστε είχε προφητεύσει τον θάνατό του και είχε ενημερώσει τους θαυμαστές του με κωδικοποιημένα μηνύματα στα τραγούδια του τα οποία αποκρυπτογραφούνται αν… τα διαβάσεις ανάποδα!

Έτσι λοιπόν στο «Λιώμα στο Γκρεμό» μπορεί κανείς, με αρκετή φαντασία, να ακούσει τα εξής:

«Ω, Άδη, ω, ναι, έρχεσαι, Ομέρ και Σαμοήλ, ω, το ‘φαγες έτσι, ω άθεε με, εγώ δεν ξέρω, ω κατάλαβες, εγώ δεν ξέρω, μωρό μου μη μου λες, Θέψιν έχει, αίμα έχει φαιδρέ, α έχει, αίμα και η φίλη, α έχει, αίμα και η τσιρόδα, α, έχει, το έλεος σου θα’ ναι με Ουχά».

Μίνα Αρναούτη: ''Είμαι εγώ και ένας νεκρός μέσα'' - Η εξομολόγηση που δεν είχε κάνε ποτέ ξανά!

Η Μίνα Αρναούτη σε μια εξομολόγηση που δεν είχε κάνε ποτέ ξανά για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, ''Είμαι εγώ και ένας νεκρός μέσα''.

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια η γυναίκα που βρέθηκε μέσα στο τζιπ που τραγουδιστή εκείνο το μοιραίο βράδυ και βίωσε τόσο δύσκολες στιγμές θέλησε να σπάσει την σιωπή της και να περιγράψει τι συνέβη από την στιγμή που το αμάξι τράκαρε μέχρι τη στιγμή που βγήκε από το νοσοκομείο μήνες μετά.

«-Είναι αυτό το αμάξι, είμαι εγώ και ένας νεκρός μέσα (αυτό σκέφτομαι όποτε το κοιτώ)-
Εγώ ουρλιάζω εκείνος δεν μιλάει. Λιποθύμησε; Προσπαθώ να τους πω ότι πρέπει να βγω. Ανησυχώ ότι θα πάρει φωτιά. Με βγάζουν. Δεν βλέπω πουθενά τον Παντελή. Φωνάζω. Βγάλτε τον , σώστε τον! Είναι ο Παντελής (ναι , είναι ο Παντελής ο γνωστός Παντελής κάντε πιο γρήγορα).
Τραύματα, αίματα , ασθενοφόρο.. θυμάμαι να ρωτώ έναν διασώστη «πως είναι ο Παντελής» και μου είπε : «προσπάθησε να μη κοιμηθείς, προσπάθησε! Μη πέσεις σε κόμμα!»

Πάω στον ευαγγελισμό «πεθαίνω» τους έλεγα χωρίς να μπορώ να αναπνεύσω. Θυμάμαι έναν κύριο να μου κόβει τα ρούχα με ένα ψαλίδι. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Ξύπνησα 1,5 μήνα μετά. Άνθρωποι εκεί γύρω, μπιπ-μπιπ μηχανήματα σφύριζαν. Ιατροί έρχονταν. Έφυγε η γριούλα ρώταγα με νόημα; Δεν απαντούσαν. Θα είσαι εσύ ο επόμενος ή θα νικήσεις; Αγωνιά. Η μάνα σου κολώνα εκεί. Μη με δει θεέ μου να λυγίζω. Μη με δει!Που είναι ο Παντελής. Πέθανε. Σε πολεμάνε.

Είχα την ατυχία να περάσω την δυστυχία μου με όλα τα φώτα και τις κατηγορίες πάνω μου.
Οδηγούσε εκείνος, δεν οδηγούσε, είχε πιει, δεν είχε πιει, έτρεχε ή δεν έτρεχε. Έχει μικρή σημασία για εμένα. Είμαι εκεί και πρέπει να ξανασηκωθώ. Έπρεπε να με είχατε στηρίξει, έπρεπε να μου είχατε συμπαρασταθεί. Έπρεπε να σεβόσασταν ότι είχα υποφέρει. Ότι όποιος κι αν έφταιγε εγώ ήμουν εκεί και εσείς όλοι είχατε επιστρέψει στη ζωή σας. Όλοι! Εσείς που σήμερα λέτε μη μιλάς! Μην ασχολείσαι! Μη ξεσπάς!

Έχω κάθε δικαίωμα να ξεσπάω! ΜΑΡΤΥΡΗΣΑ 3,5 χρόνια και δεν έβγαλα κιχ. Μόνο φωτογραφίες με μαγιό ανέβαζα και σας ενοχλούσα! Μίλησα κάποιες φορές όμως πόσα άντεξα. Σας ενοχλεί που δεν κρύφτηκα για να λέτε ότι φοβάμαι! Βρήκατε μια καραμέλα ότι επιζητώ τη δημοσιότητα και δεν σκεφτήκατε αν επιζητώ άπλα τη ζωή μου πίσω. Είχα ινσταγκραμ και πριν το ατύχημα! Με 12 χιλ ακολούθους (πριν 4 χρόνια , ναι!) δεν περιμένω να φτιαχτώ από ένα ατύχημα ούτε να γίνω συμπαθείς! Δεν έχω ανάγκη κανέναν! Στάθηκα στα πόδια μου γιατί έχω κότσια και αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη που έχω ότι δεν φοβάμαι τίποτα μονό αγαπώ τη ζωή ,την μητέρα μου,2-3 φίλους, την ελευθερία, την αλήθεια και όποιον με κάνει να περνώ καλά και γι αυτά δίνω και τη ζωή μου !
Μεγάλωσα δουλεύοντας απ τα 17. Δεν έχω ανάγκη πλούσιους φίλους και υποψηφίους γαμπρούς για να σταθώ.

Έχω επιλογές. Έχω φίλους με λεφτά και φίλους που ψήνουν σουβλάκια.
Στέκομαι χωρίς δεκανίκια! Δεν αντέχω να είμαι με τίποτα και με κανέναν που βαραίνει τη ψυχή μου η παρουσία του , δεν με χαραμίζω για χρήματα και για αγαθά! Αν ηταν ετσι θα είχα παντρευτεί έναν χορηγό , θα είχα ένα αμάξι κ ένα σπίτι και έναν να με πηγαίνει στα ραντεβού με τους γιατρούς. Δεν έχω!
Είναι επιλογή μου να περιμένω κάποιον που δεν θα φοβάται - όπως κι εγώ-να ζει μόνος του, να μην με έχει ανάγκη ,αλλά και να μη μπορεί χωρίς εμένα!
Απεχθάνομαι τις εξαρτήσεις.. ποτό, τσιγάρο, ναρκωτικά και συναισθηματικούς εκβιαστές!»

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share