Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρατάει εδώ και 41 χρόνια το χέρι του ψηλά! Θα πάθετε σοκ όταν δείτε τον λόγο! (photos)

Ανατριχιαστικό!

3 Νοεμβρίου 2019 21:16
Κρατάει εδώ και 41 χρόνια το χέρι του ψηλά! Θα πάθετε σοκ όταν δείτε τον λόγο! (photos)

Κρατάει εδώ και 41 χρόνια το χέρι του ψηλά! Θα πάθετε σοκ όταν δείτε τον λόγο! Τέλειο: Τύλιξε το χέρι του με ταινία και έκανε το απίστευτο! (Video)

Μια μέρα του 1973, σε μια ακραία ένδειξη θρησκευτικής ευλάβειας, ο ινδός γκουρού Σαντού Αμάρ Μπαράτι σήκωσε το χέρι του ψηλά – και να το κρατήσει – για να τιμήσει τον θεό Σίβα.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι μέχρι σήμερα, 41 χρόνια αργότερα, το χέρι του εξακολουθεί να είναι στην ίδια θέση και πώς, πλέον, ακόμα και αν το ήθελα δεν θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει. Και από όσο φαίνεται μάλλον λέει την αλήθεια.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το χέρι του σήμερα είναι απλά ένα κομμάτι από δέρμα και οστά, ωστόσο, έχει γίνει σύμβολο για τους πιστούς του θεού Σίβα στην Ινδία. Ο Sadhu Amar Bharati άφησε πίσω την κανονική ζωή που ζούσε.

Είχε οικογένεια, γυναίκα, παιδιά, σπίτι αλλά μία μέρα αποφάσισε να αφήσει τα πάντα πίσω του. Μια τέτοια ακραία ένδειξη θρησκευτικής ευλάβειας μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτική σε τρίτους, ωστόσο, ο ινδός γκουρού φαίνεται πώς έχει επηρεάσει αρκετούς ανθρώπους…

Λέγεται, μάλιστα, ότι το παράδειγμα του έχουν ακολουθήσει και άλλοι πιστοί του Σίβα και κρατούν ψηλά το χέρι τους για σχεδόν 10 χρόνια!

Εσείς πόσες γραμμές έχετε στον καρπό σας; Δείτε εδώ τι σημαίνουν!

Εσείς πόσες γραμμές έχετε στον καρπό σας;; Δείτε παρακάτω τι σημαίνουν!

Με βάση τις γραμμές του χεριού, προσπαθούσαν να… βγάλουν συμπεράσματα για τον χαρακτήρα του ανθρώπου… Ενώστε τα χέρια σας! Παρατηρήστε τις γραμμές και θα σας αποκαλύψουν κάτι σημαντικό.

Το συγκεκριμένο άρθρο εστιάζεται στις γραμμές του βραχίονα. Σύμφωνα με τη χειρομαντία, όσες περισσότερες έχει κάποιος, τόσο περισσότερο αναμένεται να ζήσει. Επίσης, η πρώτη γραμμή είναι πιο σημαντική από τις υπόλοιπες.

Εάν είναι καθαρή, συνεχής και βαθιά τότε το άτομο αυτό μπορεί να περιμένει να έχει καλή φυσική υγεία. Αντιθέτως το άτομο αναμένεται να είναι αδύναμο και απρόσεκτο. Οι περισσότεροι έχουν 2-3 γραμμές και σπάνια 4.

Η πρώτη σχετίζεται με την υγεία του ατόμου, η δεύτερη με την επαγγελματική του αποκατάσταση και η 3η με τη δόξα και τη δύναμη.


Είναι εκπληκτικό να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν στοιχεία κρυμμένα στους καρπούς και στις παλάμες μας που μπορούν να αποκαλύψουν τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share